Зоната- тема 5

• 36 427
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Тъкмо мислех, че ще отговоря на критерийте... то пък трябвало и епилиран да си, язък Crossing Arms

# 661
ми епилирай се де  Whistling

# 662
  • Луната ни пази
Ей, големи сте шматки, ей. Докато аз ходя да лудувам по заведенията, вие сте лудували тук. Вие им оценявайте задн**ите, аз се директно се нареждам да ги боядисвам. С толкова акуратни оценителки няма начин нещо виснало и отпуснато да стигне до мен 😍

# 663
  • София
А, да бе, после като отида на фитнес да вземе в съблекалнята някий "тип" да ми хвърли око Crazy

# 664
  • Euskal Herria
Ето, научих нещо ново - не знаех, че на фитнес трябва да сме по гол задник в съблекалнята  Laughing.

П.П. Сандо, като даваш предложение, направи показно. Първо ти прати фото. Пък ние обещаваме да сме безпристрастно и неподкупно жури  Joy... или пък мнооого подкупно  Joy.

# 665
  • София
Ами, читавите фитнеси имат и хубави душове... нормално е там да си по гол... задник! А и то не върви само там да си епилиран...

Вие толкова ли сте гладки Thinking

# 666
аз ще извадя металните гащи за всеки случай - ония, които донесох от Прага, Сандо знае кой, новият момък - не   Whistling Mr. Green

# 667
  • Euskal Herria
Вие толкова ли сте гладки Thinking
Абсолютно!  Naughty Joy

Бубанка, за кой ще ги приготвиш? Знаем ги тия гащи, такъв фурор предизвикаха в темата  Mr. Green. Я виж колко ентусиастки се събраха за жури, м? Тююю, това младите много напористи, бе!  Joy

# 668
ами за тези, които ще ги журираме  Mr. Green

# 669
Айде сега, младите били напористи... че вие каките не сте ли се нажурирали вече? Дайте път на младите де Mr. Green
Скрит текст:
Понеже съм нахална се слагам при младите, ако не сте разбрали Laughing

# 670
Малиии, купона в пълна сила. Масурите не си ги давам, фръц.

# 671
Айде сега, младите били напористи... че вие каките не сте ли се нажурирали вече? Дайте път на младите де Mr. Green
Скрит текст:
Понеже съм нахална се слагам при младите, ако не сте разбрали Laughing

на нас, дъртофелите, малко ни остава, бъдете добри и направете път - и вашият ред ще дойде  Naughty

аз търпя масури освен ако не са повече от тези на мечка-гризли  Mr. Green

# 672
  • Euskal Herria
Еее, Осмичка, с право се слагаш при младите.
Сандо, пази си ги. Жена ти може направо цветни кичури да направи.  Joy
Днес ни е ден за хайманосване, за харчене... Довечера ще ви проверя как сте се вихрили. Ако някой се престраши със снимки - не трийте, моля. Да не пропусна нещо, че клюкарската ми душица ще страда  Joy. А аз обещавам, че ако попадна на нови, интересни идеи, щедро ще ги споделя с вас.

# 673
Яноо, на какви снимки точно се надяваш?  Twisted Evil Или казваш, ако някоя нарисува половинката да сподели творчеството с всички  Mr. Green

# 674
  • Euskal Herria
Ми знам ли... нали уж конкурс - може да има мераклии, пратили снимки за него.  Joy Сандоканчев даде предложението.

Общи условия

Активация на акаунт