Зоната- тема 5

• 36 428
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Е, че как яйца с косъм?

hahaha hahaha
На цветни кичури Joy

# 646
  • Euskal Herria
Дааа. Или се заплитат - ажурна плетка и после се декорират и оцветяват  Joy.

# 647
може и в комбинация с 3Д пеперуди, фантазия трябва. Иначе предните са фризирани, само слона с хобота, трябва да се маскира някак, хохохо

# 648
няма 6.30 часа, а аз седя пред момитора и се хиля с глас - сега ще долети някой полусънен да пита защо будя всички  Joy

# 649
Вече сте на Великденска тематика гледам  Joy

# 650
  • HH

Айде и ти сега. Противоконстуттиционно е хубав мъжки задник да чака Великден, за да ни бъде показан  Crazy Crazy

# 651

Айде и ти сега. Противоконстуттиционно е хубав мъжки задник да чака Великден, за да ни бъде показан  Crazy Crazy

Даже мисля да вкарам проектозакон всеки ден между 20 и 20:30 по националната телевизия да дават хубави мъжки задници. Напрежението в домакинствата чувствително ще намалее  Flutter

# 652
  • HH
Задействай го веднага, че да мога да гледам тези две седмици нещо по телевизията. По изключение докато съм в България, че после няма начин да седна да гледам ТВ 😀

# 653
А ти като си в България да вземеш да свирнеш ли? М?  Crossing Arms

# 654
Значи, Бела, подкрепям идеята и веднага се цаня за ОТК. Ще го опипвам и оглеждам дали са годни за поява в ефир. Ся няма да се излагаме с грозни мъжки дупета...

# 655
  • Euskal Herria
Бе, ей, младите, де се бутате пък вие? Я да си седите кротко на вашите дупета, ама-ха... Някои наскоро бракувани, други Флюбени... моля, да си имаме уважението. Имате си собствени обекти на изследване.
За такава задача трябва някоя по-опитна  Wink.

# 656
  • HH
А ти като си в България да вземеш да свирнеш ли? М?  Crossing Arms
Чакай де, още не съм се качила в самолета Wink

# 657

май с теб сме правилният тамдем  Mr. Green

# 658
Бе, ей, младите, де се бутате пък вие? Я да си седите кротко на вашите дупета, ама-ха... Някои наскоро бракувани, други Флюбени... моля, да си имаме уважението. Имате си собствени обекти на изследване.

Виж сега, Янче, аз си мисля, че можем да съчетаем опит и желание и да сформираме един работещ екип за подбор и качествено оценяване на необходимите за запълване на телевизионния екип дупета. Все пак сме хубава групичка и е редно да се подкрепяме за общото благо. Аз, като младоженка, тържествено обещавам, че ще изразходвам натрупания... ентусиазъм от работния процес само върху мъжа си  Mr. Green

# 659
Е, направете конкурс, де. Със снимки по бузи, за първи кръг. На втори кръг вече ще бутате и пипате, само да не ви подгони питона, щот, лошо става.

Общи условия

Активация на акаунт