Зоната- тема 5

• 36 433
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • HH
Моливи имам само един комплект, и даже си ги купих от дрогерията до нас, защото исках да пробвам какво ще стане. Ама наистина са смотани, твърди са и трябва да натискам като луда. Но попаднах в книжарницата на тези
Скрит текст:
За мое щастие ги продават и наливно, та прекарах половин час да пробвам всички налични цветове на едно листче и накрая си тръгнах с още двайсетина броя  Mr. Green Общо взето са всичко, което другите не са - меки, наситени и наистина триъгълните седят по-удобно в ръката.

Ако другите кажат, че прекаляваме, ще се преместим в другата тема

ПП: Яна, заповядай Stuck Out Tongue http://www.amazon.de/Lost-Ocean-Adventure-Coloring-Adults/dp/014 … n+johanna+basford

Картичките са един път Simple Smile

# 631
Кате, точно такива са ми едните-триъгълни, меки обаче са дебели моите Simple Smile Янче, пак красоти показваш Heart Eyes
Скрит текст:
Между другото купих и тънки флумастри, много е гадно, с моливите най ми харесва Simple Smile

# 632
Ако другите кажат, че прекаляваме, ще се преместим в другата тема

никакви такива  Naughty
ако се изнесете да си говорите другаде, няма и да разбера и ще пропусна снимките
у дома с подобнен тип оцветяване се занимават децата, но и двете рисуват много по принцип
може би трябва да си открадна по някоя страничка и да се заема и аз

# 633
Бубе, гепай някоя страничка и оцветявай Simple Smile Аз много се чудих преди да купя книгата дали не е супер детско занимание, но е много отпускащо и занимателно. Heart Eyes

# 634
  • HH
Бубанка, то си има тема за оцветяването,  но май не е много популярна.

# 635
знам, но трябва да "отида" до нея  Blush

# 636
  • Луната ни пази
Да не сте посмели да се местите 😃
Янче, страхотни картички. 😘
Кате, невероятни чудеса, но да ви кажа честно нито време, нито нерви за подобни занимания.
Ето, преди 15 мин се прибрах, метнах една супа на печката (детето си иска своето) и след 15 мин ще я водя на репетиция. Ще се приберем към 7. Искам да легна и да заспя ☺

# 637
  • Euskal Herria
Дами (и момче) - една идея за украса за Великден  Wink:
http://jenite.bg/%D0%93%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B8/%D0% … 7672.html#gallery

# 638
Янче  Joy Взимам четките и боичките и хващам моичкия, тъй де украса да има за празниците Mr. Green

# 639
  • Луната ни пази
Яйца ли бе да го опишеш! Неповторими, истински борци!  Laughing

# 640
Хохохо. Да зема да дойда и мен да нарисувате, да зарадвам жената, хохохо. Янче, отлично попадение.

# 641
Янчееее  Joy Значи боядисването на яйца веднагически се превръща в любимото ми занимание. Целогодишно!

# 642
  • Euskal Herria
Ето, знаех си аз, че все креативни натури сме се събрали тук. Запасила съм се с мат`ряли, сега само обектът на декориране трябва да подхвана  Joy.

# 643
Само без депилиране, чеее.

# 644
Е, че как яйца с косъм?

hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт