Гримиране – идеи и техники (Тема № 64)

• 99 024
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Алена,страхотен грим. bouquetИмаш страхотна кожа. Heart Eyes

# 301
Момичета, да ви попитам за молив за очи, обаче да се размазва много лесно. Все трябва да търкам като луда, че да се опуши хубаво ... Благодаря ви предварително!  Hug

# 302
  • в 1001-та нощ
Дами, благодаря Ви  Peace

LieToMe, аз много харесвам на Лореал - специално съм тествала много в Дебенамс - моливът е с гумичка и го има в различни цветове - аз си взех сиво, кафяво, зелено, синьо - ползвах ги за очна линия лятото Simple Smile Исках да са меки, с цвят Simple Smile

Показвам го, понеже Лореал имат и други видове Simple Smile

Цената беше, мисля около 11 лв Simple Smile

# 303
  • София
Rimmel Scandaleyes, Maybelline също имаха подобни.

# 304
  • София
Показвам го, понеже Лореал имат и други видове Simple Smile

Цената беше, мисля около 11 лв Simple Smile
Потвърждавам! Peace
Имам същият в патладжан лилаво. Най-добрият молив на света! Не посягам да купувам други вече!
Водна линия правя с него и с обратната му страна опушвам. Става страшно лесно и супер ефектно!

# 305
  • SF
Правиш водна линия, а очната линия опушваш или опушваш водната с обратната страна (съжалявам, не разбрах, а ме интересува). Аз за грим използвам nudes палитра и за момента не ползвам моливи. Но питам, понеже много ми отива опушен грим.

# 306
За ходилите в магазина на Севънтийн на "Славейков", дали има палитри там, или не са заредени?

# 307
Благодаря ви, ще го пробвам. Много ми е лесно сутрин да сложа коректор, малко молив, да го опуша и да сложа спирала. Излизам и ми е супер. Grinning Вие, когато бързате как се гримирвате? Simple Smile

# 308
Гримирам- гримирате. Peace

# 309
  • София
Правиш водна линия, а очната линия опушваш или опушваш водната с обратната страна (съжалявам, не разбрах, а ме интересува). Аз за грим използвам nudes палитра и за момента не ползвам моливи. Но питам, понеже много ми отива опушен грим.
Нанасям молива на долният клепач, очертавайки водната линия. След това минавам по същата тази линия, с обратната страна на молива. Уточнявам, че не използвам думата гума, защото автоматично би означавало да сравня характеристиките на този молив, с тези на Импала, да речем. Приложеният апликатор е по- скоро дунапренова пяна, достатъчно твърда и едновременно мека в самият и край, та да се получи успешно блендване на молива, като едновременно да бъде и щадящо за кожата в тази деликатна зона на окото. Получавам смекчен контур на водната линия.
Обясних ли разбираемо достатъчно? Wink

# 310
  • София
Благодаря на всички, които отговориха за брокатената очна линия. На мен ми се искаше нещо по-лесно достъпно, а варианта с Инглот ми се струва доста сложен.

Аленка, знам, че си почитател на очните линии на  МАС, те нямат ли брокатена?

# 311
  • Street of Dreams
Когато бързам (в 80% от случаите), слагам молив и спирала, понякога моливът е на горния, понякога на долния клепач, има вариант и без него. Задължително нещо на устните, ако имам 10 секунди и руж.  Crazy

# 312
Гримирам- гримирате. Peace
Моя грешка, извинявам се. Simple Smile

# 313
Задължително нещо на устните, ако имам 10 секунди и руж.  Crazy

Аз ако разполагам с 10 секунди, слагам само коректор и руж, балсамът за устни е в движение. На гол клепач не мога в никакъв случай да изпляскам спирала, че и молив. Стои ми много никакво.

# 314
  • Street of Dreams
Коректор на горния клепач ли слагаш? Аз ако ви кажа,  че не разполагам с коректор, ще ми се смеете. Но понякога слагам малко пудра на двата клепача.
Най-много време ми отнема да си избера червило или какъвто и да е продукт за устни. Погледът ми минава по тоалетката, съобразявам цвета, консистенцията. А ако търся определен цвят на марка, от която имам много червила - ето, че вече съм закъсняла  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт