Дефицитите на една журналистика

• 371 206
  • 4 425
  •   1
Отговори
# 3 930
Превод от кой език?
От български на български?
Joy
На български от черковнославянски Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 3 931
  • Sofia
Гледам сега повторение на “Стани богат”,тоя Ники Кънчев много нелепости дърдори в ефир напоследък 🤨
И друг път съм го засичала с глупотевини от неговата уста,хумор ли мисли че вкарва, не знам,но е много тъпо...пишат ли му ги тези тъпотии или са негови идеи 🤔

цитати от днешното,към жена на 65+год :
“Ще продължим ли да се правите на умна?”...
Жената иска да заключи сумата на 1500лв и той...”Дотука ли ви е сивото вещество?” и се хили като малоумен 😖
Жената видимо се притесни.

Ще започна да му ги записвам”бисерите” 😤

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 20:18 от Doli

# 3 932
И чисто фактологично говори големи нелепици, като импровизира. То направо дразнещо ръси един куп неверни глупости всеки път, за да докаже логиката на верния отговор, който му показват. Тоя дни се загледах за някакви минути в един от епизодите, че въобще не ми е удобно лятото в 6 часа да следя епизодите, обикновено сме навън, и беше нещо от сорта "За епизод от кой сериал написва сценарий Стивън Кинг? и обясняваше как "От местопрестъплението" бил много по-нов сериал от "Изгубени" и затова не било възможно да бъде верният отговор. И това даже не му е от особено големите глупости.

# 3 933
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

"Виртуалните майстори" привлякоха погледа ми, но и останалия текст е ... Sad

# 3 934
По БТВ чух " два протести" . Не е ли правилно два протеста?

# 3 935
От БНТ:

"Заболяването (западнонилска треска) е опасно за хора с придружаващи ги болести..." Laughing

# 3 936
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Едно интересно здравословно състояние Wink

# 3 937
Не мога вече да редактирам затова дописвам, много материал имам напоследък.  Нови водещи в Преди Обед по БТВ, Зейнеб Маджурова и още две, все едно гледах инфлуенсърско шоу някакво. Много превземки. И говорят за Ед Шийрън, името му е изписано на екрана ии чувам от въпросната Зейнеб  "Ед Шърийн"  пояснявам с ударение на втората сричка, как го сътвори Dizzy Face Bowtie  Сега четя, че тя учи журналистика, иначе не я знам коя е. Мъка! Толкова ли е паднало нивото, толкова ли няма кой. Наистина ще повярвам, че има някаква стратегия за изпростяване на населението.

# 3 938
Зейнеб ли го е казала? Учи ама друг път. Сигурно мъжът и е купил изпити или направо диплома

# 3 939

Едно интересно здравословно състояние Wink
Ранени полицаЙ Rage

# 3 940
  • Германия
Мисля, че в случая е правилно. Ранените са
- един полицай
- един член на жандармерията
- един охранител
- двама цивилни.

# 3 941
Ох, да, аз го прочетох по диагонал и се газирах на автопилот, извинете ме Laughing

# 3 942
От НоваТВ:

"Безпреседентна ситуация в ЦИК..." Yum

# 3 943
Опитвам се да разбера значението на думата "опарапети", но дори и от контекста не успявам. Най- близко и логично ми е "опропасти", но е твърде далеч, че да набедим автокоректора
https://news.bg/politics/poslednata-sesiya-na-parlamenta-ot-koy- … na-sglobkite.html

# 3 944
Кирил Петков и парапети Trollface

Общи условия

Активация на акаунт