Дефицитите на една журналистика

• 364 558
  • 4 350
  •   1
Отговори
# 990
  • До морето
Зейнебката днес при Гала близо час демонстрира що е то "дефицити в журналистиката". Толкова е нелепа горката, не знам кой въобще я пуска "в телевизора"  ooooh!

# 991
  • София
Ааа, молим, не я пипайте, тъкмо са си лика-прилика с Гала! Две кокошки.

# 992
Тези двете имат далеч не само журналистически дефицити. Tired

# 993
  • София
Зейнебката днес при Гала близо час демонстрира що е то "дефицити в журналистиката". Толкова е нелепа горката, не знам кой въобще я пуска "в телевизора"  ooooh!
Това, че беше избрана за Брадъра, говори достатъчно. Та тя си е при Гала доста време, там наистина си е курник: Джуджи, Зейнеб, Гала - все кокошки лукс, гледани...Аааа, и д-р Папазова ли беше

# 994
Предаванито на Гала има потенциал, но да канят по-нормални хора-утвърдени в професиите си, от които може да се научи нещо ново.А то през ден-Златки и патки, в най-добрия случай Мара отварачката говори за "живота си" и пенкилерът Папазова, разбира се.....Айде, нЕма нужда! Whistling

# 995
  • София
Нормалните намаляват, изчерпаха се. Да канят изявени ученици, но може таргет групата да не се интересува от тях, за разлика от уринотерапията.
Ох, сещам се една баба, която искала да гледа за капките на Моцарт при Гала  Joy

# 996
  • София
Точно, нормалните свършиха. А и да участваш в предаване, където се сбират кокошкш да обсъждат някакви глупости за нечие пътуване или сватби, а другата половина да са някакви алтернативни щуротии, начело с тази, лудата докторка, си е направо сваляне на нивото. Едно от малкото смислени предавания, които съм засичала беше някаква кампания, в която имаше хора от един университет, разработили нашенско устройство за писане с поглед. Ей, тогава какви тъпотии питаше гала, не е  истина! Ми, вземИ, подготвИ се малко, това не са перуки и парцалки!

# 997
  • София
е, че каква журналистка е Гала? тя е водеща на развлекателно предаване.
така излиза, че и Райкова и Лозанова и те журналистки   Laughing

# 998
  • София
Никаква не е, разбира се. Ама се пъне.

# 999
  • До морето
Гала си е Гала, опитът си казва думата. Класи е над това недоразумение Зейнеб.

# 1 000
  • София
Винаги ми е било чудно какво толкова я къта тази Зейнеб, преди беше някаква Джуджи, и тя пълна кукувица. Май за една $асистентка$ не се сещам, която да е била читава.

# 1 001
"В свободното си време Цецо е и татко на близнаци"
От Sportal.bg във Фейсбук. Цецо Соколов си е волейболист, но като му остане малко свободно време между мачовете, е и баща. Simple Smile

# 1 002
Любопитно ми стана – близнаците в работното или в свободното си време ги е правил?  Thinking

# 1 003
Любопитно ми стана – близнаците в работното или в свободното си време ги е правил?  Thinking

И ако е в работно, карал ли е жена си да му плаща надница Laughing

# 1 004
Винаги ми е било чудно какво толкова я къта тази Зейнеб, преди беше някаква Джуджи, и тя пълна кукувица. Май за една $асистентка$ не се сещам, която да е била читава.

Нали Гала трябва да изпъква, а къде може да изпъкне? Само сред кукувици...

Общи условия

Активация на акаунт