Дефицитите на една журналистика

• 362 310
  • 4 321
  •   1
Отговори
# 4 005
Карбовски вече е четирихилядник в Ю тюб.😃 Громи Европа, Америка, империализма, Украйна и т.н....

# 4 006
Тази сутрин гледах Валерия Велева по БТВ. Такова лизане на почетния председател и Шиши не бях предполагала, че е възможно. Имаше преди години пак история с нея и почетния. Той защо я нарече Мадам тогава, можете ли да ми напомните?

# 4 007
Тази сутрин гледах Валерия Велева по БТВ. Такова лизане на почетния председател и Шиши не бях предполагала, че е възможно. Имаше преди години пак история с нея и почетния. Той защо я нарече Мадам тогава, можете ли да ми напомните?

Не съм го гледала днес, но онова за Бойко Борисов при Папата беше много смешно. Голямо хвалене на ББ беше, тя май му беше месила и баници, имаше си го чувството на лек срам у зрителите/читателите, типично за изявите на ББ, някакси не искаш някой да направи връзката, че сте от една нация, че може да си помисли потърпевшият (в случая Папата), че всички в България са толкова първосигнални и свойски.

Ахмед Доган я нарече в писмо Мадам В., тя после каза, че ще го съди заради писмото, и стана съвсем ясно, че е тя. Че им е искала пари, за пише хубави неща за тях (а опосумите с безопасната Васа Ганчева се занимаваха, разбира се).

# 4 008
Т.е. Мадам В е на заплата при почетния? Аз си мислех, че лични интимни отношения са имали
Ами Шиши? И той ли и плаща?
Голяма възхвала и защита имаше тази сутрин. Чак неудобно да го гледаш беше

# 4 009
Т.е. Мадам В е на заплата при почетния? Аз си мислех, че лични интимни отношения са имали
Ами Шиши? И той ли и плаща?
Голяма възхвала и защита имаше тази сутрин. Чак неудобно да го гледаш беше

О, не знам, може просто много да ги харесва, но добре намазва покрай Бойко. Реално тя отдавна трябваше да е вън от журналистиката, а пък, както се вижда, не е. Но Ахмед Доган се беше оплакал в публично писмо, че му е искала пари.

# 4 010
Външният вид на водещият по Блумбърг тв.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 20:09 от Silverstone

# 4 011
Pushpin
Да се има предвид, явно положението е сериозно:

# 4 012

Когато местоимението се отнася за двама или повече души или предмети, се пише чиито. Това е форма за множествено число. Съгласува се със следващата дума, а не с предходната.

# 4 013
Като стана дума за съгласуване, не знам как се сетих за едно любимо заглавие, което се бори да е в крачка с новоговора, но не успява докрай - еврокомисарКА, но не и премиерКА:

# 4 014

Когато местоимението се отнася за двама или повече души или предмети, се пише чиито. Това е форма за множествено число. Съгласува се със следващата дума, а не с предходната.

Е, то и с предходната дума не са го съгласували.

# 4 015
  • Пловдив
Тя се казва Дара, само със следващата не са го съгласували.

# 4 016
# 4 017
  • София
И в нашият национален отбор има американка.

# 4 018
  • Deutschland/HE
То във всичко спортове има, но все пак ме дразни заглавието.

# 4 019

Въобще как успяха да го сглобят това изречение? Кой говори така? Освен на "писателя" българския да не му е майчин език, друго оправдание не намирам.

Общи условия

Активация на акаунт