90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 324

• 32 969
  • 713
  •   1
Отговори
# 420
Заната, и тук дават сертификат, но на мен не ми е нужен, поне за сега...аз имам изкаран от преди десет години...тук ми харесва, че напредвам със слушането....гледаме реални предавания на National Geographic.....мен проблемът ми е да разбирам говор, ако е написано или аз трябва да го кажа се оправям на 90 %, но слушането е проблем, защото всеки има различно произношение и не можеш да различиш думата....! Hug

# 421
Вангоби, честит рожден ден! : )

Ден 4:
ще съм на лешници, портокали, банан, ябълка, круша

вече съм 66,9 кг (-3 от преди 3 дена, -0.100 истински, понеже бях с водна задръжка)

Свива ми се стомаха вече и почвам да свиквам.

Тренировка: 30 мин. Трейси упражнения

# 422
Пагане ,аз правя първо спанака в тенджера /лук,червен пипер,спанак,олио,може и морков да добавиш/.Като е готов,почти на мазнина останал,го прехвърлям в тава.Малко запичам,правя дупки,в които чукам яйцата и пак запичам малко.Ако се придържи,яйцата стават твърди и гадни като подметки.Отваряй и проверявай как са яйцата.Щом вече не са течни,са ОК

Много благодаря! Започнах да го правя за утре, така вкусно ухае, че огладнявам много  Grinning

# 423
  • София
Добро утро! Още не съм си подавала носа навън ... бррр
Днес съм - 100 гр.  Wink
Вече хапнах две закуски ябълка и портокал, О ще е зеле с месо, В не се знае, на кръчма съм на място ще го мисля.  Wink

Genni
, и според мен си задържала вода! Вода с лимон пийвай в плодовия ден и ще паднат килограмите!

Vangobi , честит рожден ден! Да си здрава и много обичана!  bouquet

Иванова, какви са тези хапове, които пиеш ?

Unforgotten`feeling`f, и аз бях така преди няколко дни! Всичко отминава, гуш!  Hug

# 424
  • Пловдив
Добър деенн ! След вчерашния + след протеини, днес след варивата  - 1кг Simple Smile Благодаря , че вчера ми вдигнахте гарда , момичета  bouquet

# 425
  • Оптимист по принуда
Вангоби, да си жива и здрава!

Днес имам полу-обоняние  Tired
А в слоу-кукъра едни мръФки ми намигат, а аз не мога да им се зарадвам.
Добре, че и Спаса е хремава и не мрънка много-много.

з - ябълка
о - месо и салата + фпх
в - моркови Иринита + салата

# 426
Привет дружина  Hug
Ирка  Hug
Вангоби да си жива, здрава, обичана, глезена и уважавана! Желая ти винаги да постигаш целите и мечтите ти да стават реалност   Hug Весел празник  bouquet
Почерпката ти е ......без коментар  Mr. Green
Пеши  hahaha хахахаха.......
Сави и в Пк е било минус 20 сутринта, тук винаги са по-ниски Т от СФ cold
Петя браво за бързо постигнатият резултат  Peace Със здраве да си носиш новото-старо тегло  Hug
Писе това не е хич на добре с детенце, направите консултация  Hug
Иванова салата към царевицата  добави Peace
Ето Светлето ме стопли с картинката  Heart Eyes Ако не го искаш минуса, обади се на приятел и ми го дай   hahaha Къде изчезна твоята приятелка  newsm78
Браво на всички с минуси, останалите напред с упорство и инат  Peace

# 427
  • София
Благодаря на всички ви Hug Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet да ви се връщат тъпкано, милите пожелания.
Деми, обожавам лалета, благодаря Hug
Какви са тези мисли от някои за отказване, въпроса е да свикнете първите 8 дни после е лесно и като тръгнат килограмите в правилната посока ще се почувствате възнаградени! Всеки организъм си е различен и всеки сваля с различни темпове, но не съм видяла някои от групата да спазва правилата и да няма резултат. Вдигайте главите  и смело напред Hug

# 428
Вангоби, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава, най-обичана, най-глезена, най-елегантна! Сбъдвай мечтите и желанията си с лекота! newsm51

Много Водолейско време - студ на кутийки  Hug
Седя и си мисля дали днес да направя плодов ден, а утре воден. Дали няма да ми стане много  newsm78
Лунно момиче, защо искаш да се отказваш? Недей, после ще те е яд. Кураж! Влизай тук да се нахъсваш!
Ир, все ще намериш по няколко минутки да се "разпишеш" тук - какво е сутрин без твоето кафенце  Hug
Виждам минуси, някои доста тлъсти - браво!
Днес съм +100. Все още се движа близо до кг. от края на режима (преди почти месец).

# 429
Добър ден от мен,

Vangobi Честит рожден ден  newsm59 newsm59 newsm59

Гени  Hug заедно сме, няма да им се дадем на пустите кила

Голяма група се събираме за утре значи
Днес за обяд ще хапвам зеле ориз, а аз вечеря питка (домашна) със салата.
От понеделник и аз със Гени ще съм Японка, но ще хвърлям по едно очо тука
Приятен почивен ден

# 430
  • Пловдив
За въглехидратна сладка вечер бутерки с шоколад , добра идея ли е ?

# 431
За въглехидратна сладка вечер бутерки с шоколад , добра идея ли е ?
Екстра е. Нали и РЧШ?

# 432
  • Пловдив
Благодаряяяя , ще творя !

# 433
  • ПЛОВДИВ
Здравейте, прекрасни!!!  Hug Hug Hug

Аз не мога да ви смогна ... Simple Smile супер сте!
Изгаряща, много съжалявам за загубата ти и за това, че и мидиите допълнително правят нещата още по-тежки.  Sad
 Вангоби,  newsm59 newsm59 newsm67 Gift Gift Gift , Много здраве, щастие и сбъднати желания! Благодаря за почерпката, добре, че всичко виртуално е режимно  Joy

Специално към новите стари, които са спазвали диетата преди 3-4 години : нещата са се променили, но определено са по-логични от преди. И аз преди съм хапвала спагети за обяд и вечеря, със следобедна закуска нещо сладичко  #Crazy Joy #2gunfire не че нямаше резултати... точно обратното  Laughing

Малко отчет и от мен - след плодовия вчера - 76.5, или общо за 3те 4ки -4кг  newsm44

Нещата се случват равномерно и спокойно - Бързай бавно! Това е за всички, които са с леки плюсове и не достатъчни минуси  Simple Smile

Много от вас споменават проблема с 00 . Аз, за да нямам този проблем хапвам всяка сутрин за закуска 2 лидълски круши. Става ми тежко, а в началото даже ми се  Sick от тях, но си посещавам 00 всеки ден. След плодов, на белтъчния мак към следобяда, но не пропускам. Затова добре, недобре ще си закусвам круши до края  Simple Smile Дано да помогна на някой с тези думи  Simple Smile

Вчера плодовия го изкарах на 2 круши и 15 мандарини, а днес протеиновият е
 з - круши о- свинско задушено с много лук на фурна + салата айсберг, домат и краставица в- същата но 1/2. Сега като пиша се сещам, че съм забравила фпх  Embarassed

Hug Hug Hug на всички и уютни събота и неделя !!!

# 434
  • Sofia
Направих пюре от карфиол,  броколи и морков. Очаквах да е гадно, а то се оказа супер вкусно. Ако някой се чуди каква гарнитура да измисли, препоръчвам горещо. А и става за всички дни.

Общи условия

Активация на акаунт