90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 324

• 32 945
  • 713
  •   1
Отговори
# 450
Хрупам орехи и ви чета  Hug

Днес цял ден глад и главоболие ме мъчи и след като си спретнах една здрава тренировка всичко ми мина  Grinning даже насила сега изядох един банан и мушкам орехчета...

Сави, и аз в понеделник ще изпробвам твоя ориз  Peace искам преди първия воден ден да махна колкото е възможно цялата задържана вода. И пюрето звучи много вкусно!
На някоя от дамите случвало ли й се е да прави воден ден, докато е в МЦ? При мен така се очертава  newsm78

# 451
  • Пловдив
Пагане , аз махам водата с много вода и Дехидратин..винаги помага bouquet

# 452
 bouquet Здравейте! Hug Нямате си представа колко съм щастлива  Laughing не се бях мерила няколко дни (нали имах някакви нарушения и да не се демотивирам),та днес бяхме на състезание и не устоях на кантара (този кантар е абсолютно точен и сверен с моя)  Laughing и той пък симпатягата взе ,че показа 83,300 което общо от 2 януари означава общо 7 кг. свалени Simple Smile
Скрит текст:
Другия ми повод за радост са един златен и един бронзов медал от Държавното по самбо днес,които спечелиха моите състезатели Simple Smile
Връщам се да ви чета,че съм едва до 21 страница  Hug

# 453
  • Пловдив
Здравейте, изчетох ви.
Ммнооого студено днес, никъде не съм мръднала.

И аз да не остана по назад веднага спретнах салатата на Иринитиа с моркови и кисело мляко, наистина е вкусна. Ще се прави пак. Иринита  newsm51

Моля да споделите как го правите това пюре от карфиол, слага ли се масло и само в белтъчен ден ли се яде?

И сега да попитам знаещите, харесах една рацепта - цял шоколад в бутер тесто. Става ли за въглехидратна вечеря или ще прекаля със сладкото.
Ето тази
http://recipes.actualno.com/recepta-na-sedmicata-shokolad-v-bute … -news_494818.html

Желая на всички топла и уютна съботна вечер  Hug Hug Hug

# 454
MamaMiq, честито! Всички в спорта сте големи герои, винаги съм се възхищавала на хората, които се занимават със спорт

# 455
  • Пловдив
bouquet Здравейте! Hug Нямате си представа колко съм щастлива  Laughing не се бях мерила няколко дни (нали имах някакви нарушения и да не се демотивирам),та днес бяхме на състезание и не устоях на кантара (този кантар е абсолютно точен и сверен с моя)  Laughing и той пък симпатягата взе ,че показа 83,300 което общо от 2 януари означава общо 7 кг. свалени Simple Smile
Скрит текст:
Другия ми повод за радост са един златен и един бронзов медал от Държавното по самбо днес,които спечелиха моите състезатели Simple Smile
Връщам се да ви чета,че съм едва до 21 страница  Hug

mamaMiq честито и за медалите и за килограмите. Продължавай в същия дух. Аз съм, на 90ДД от 11.01 и съм -3 кг

# 456
mamaMiq , Честита двойна радост! Браво на медалистите! Ти с този минус удари всички в земята  Hug
jujasol , този шоколад, когато изстине баницата, ще се втвърди и си мисля, че няма да е хубаво. Но не пречи да пробваш с половин доза. Кажи после какво се е получило.
Закусих късно с два портокала, съответно обядвах късно - свински мръвчици със всякакви зеленчуци, вечерях салата "Айсберг" с краставица, домат, морков, пресен чесън, маслини, дресинг с горчица, зехтин, чесън, лимон. Много хубава стана и сега потривам доволно коремче. В почивка съм.
demmy. май му намери цаката Hug
Утре ще е голямото плуване.

# 457
  • планетата Земя
МамаМия,честито за килцата и медалите

Менюто утре:з-кивита о-ориз с царевица и грах,салата айсберг с морков+ФПХ в-пилешка кавърма,салата

# 458
Здравейте, многоуважаеми!  bouquet Днес го ударих на почивка, бях на гости с майка ми при една роднина и макар да се опитах по обяд да пиша от телефона, постингът ми се затри.  Blush Та затова чак сега се появявам.

Отчитам ден варива:
З Пропусната, успах се  Embarassed
О Два вида салати, ориз с гъби
В Салата копф, нахут с доматен сос

Ще се опитам да овладея традиционната си логорея, но все пак...
Ир  Hug Без теб темата няма да е същата, но в крайна сметка ти си имаш живот и детенце, и мъж.  Heart Eyes Появявай се доколкото можеш.
pe6exodka, Светле Вие поне ще сте на линия, нали?  Heart Eyes Heart Eyes
Milena__ Поздравления за намаления размер. Така се прави!  Hug
vangobi Честит празник, мила! Бъди здрава, чаровна, обичана!  bouquet Китката горски ягоди е прекрасна, чопвам си от нея!  Crazy
Genni Погледнах ти последните постинги (и от другата тема също), май просто в последните дни си поомешала храните и организмът ти е решил да си трупне малко запас... Според мен ще го изчистиш днес-утре.  Peace
Сави Като те прочетох, страшно те съжалих... Ама нали си с кола, дори и да няма наблизо кафене, 1-2 километра да мръднеш, ще намериш нещо? Пък щом имаш по час и половина време, значи има мегдан.  Peace
Болярките, много обичам града ви, ама какво е това нещо - лятото по 40 градуса жега, зимата по -20...  #Crazy
Lunno momi4e Сподели какво ти е трудно този път в 90ДД? Аз все зимата я правя и съм ок. Може би ще помогнем със съвет, само дай някакъв нишан какво те мъчи...  newsm78
Петя БГ Хапвай по-големи порции и малко по-калорични храни, това ще ти помогне да задържаш теглото, а не да сваляш рязко още. В плодов хапвай повече ядки и след 12 ч залагай основно на смесени плодове/зеленчуци. Аз точно това правя в момента, за задържане на теглото в последната част на врътката (завършвам след 2 дни, но започнах с тази стратегия преди около 10-ина дни, върши работа).  Peace
Писето Дано всичко е нормално с детенце, но наистина се отбийте при лекар за консултация при първа възможност.  Peace
ЖАДИ Видя ли? Всеки път като видиш плюс или се чувстваш глътнала балон и нещо ти е криво по повод 90ДД, припомняй си, че това са три месеца и нещата са случват постепенно.  Peace
viosisida Поздравления, хубав резултат дотук! Продължавай в същия дух!  bouquet
Принцесса Я веднага спри да приказваш глупости, ако на 26 години се оплакваш от тялото си (и метаболизма в частност), какво ще правиш на 70?  Naughty Научи се да гледаш на нещата от положителната им страна.  Peace
mamaMiq Браво и по двете направления, твоят постинг е май най-хубавата новина в днешния студен ден.  Heart Eyes

# 459
Вангоби,честит Рожден ден!Да си жива ,здрава,слаба и красива!  bigdance2

Иванова53,на едни килограми сме в момента  Grinning ти кога стартира?

Принцесса,jujasol, Морска вълничка,Милена,Лаура84
,благодаря  Hug

# 460
  • ПЛОВДИВ
мамаМия, чиститоо за постиженията и в спорта, и на кантара! Продължавай все така Simple Smile

# 461
  • Велико Търново
mamaMiq браво за хубавия минус и честито за медалите, така се прави!

Хапнах доволно днес - 2 големи ябълки, 8 фурми, 1 портокал, 2 банана, круша и  шепа орехи, ноо съм зле откъм вода. Цял ден оправях из нас, чистих, имах гости, готвих и направо я забравих тази вода, едвам 1,5 съм изпила. Има време за още половин литърс поне, ама утре сигурно ще съм надута от тази вода.

За утре съм планувала сьомга със салата айсберг.

Лека вечер!

# 462
Мамамия браво за медалите  Peace
А за сваленото до тук уауууу  Hug
Продължавай все така и в спорта и в свалянето ма кг.  Peace

Мими изяде пицариятаааа  hahaha

# 463
Mimi.7299, бягай от такива некоректни към диетата мероприятия  Laughing
Бягай, бягай ама и приятелите ми искат да видят пицария Ла Тоскана....няма само да им говоря за нея...че и карта клиентска имам с намаление hahaha hahaha
Вилииии, много тежко ми стана, че и чаша червено вино ударих....край от утре спирам тесто, ориз , картофи, сладко и вино! #Cussing out

# 464
  • Sofia
jujasol, много е лесно пюрето.  Сваряваш карфиол, броколи и един морков в подсолена вода, отцеждаш и пасираш. Ако е за белтъчен ден можеш да добавиш масло и прясно мляко и да го ядеш с млечни. За другите дни добавяш мъничко зехтин и разреждаш с бульона от зеленчуците.

Общи условия

Активация на акаунт