90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 324

• 32 905
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
Какво мислите за олиза със зеленчуци от китайски ресторант? /смятате ли, че е прекалено мазен?/
Иначе днес ми е плодовият ден. От сега мисля какво да е менюто за утре.

Gina L., не знам дали е мазен, различните китайски ресторанти готвят различно, но този ориз обикновено се води "ориз с ЯЙЦА и зеленчуци". Според мен не е режимен именно заради яйцата, макар и оскъдни.
Но да видим и по-компетентните какво мислят по въпроса...

# 631
А и най-вероятно има соев сос в китайския ориз, който не е режимен. Аз не бих го препоръчала.

# 632
Здравейте,

За една седмица съм - 1,300 кг. и - 3см талия.
Днешното меню - банани,мандарини и ябълки + бадеми.

Вчера бяхме на гости и всички се смяха,като потърсих десерта ,за да вечерям.Децата казаха,че и те ще спазват моята диета,когато вечерям със сладкиши и шоколад. Grinning

Лек и успешен ден на всички!  Hug

# 633
Привет, банда.
Уикенда го карах смесен и утре плодов.
Имам доста да чета и се връщам да наваксвам многото изписано.
На всички много  Hug Hug Hug

# 634
  • Бургас
Какво мислите за олиза със зеленчуци от китайски ресторант? /смятате ли, че е прекалено мазен?/
Иначе днес ми е плодовият ден. От сега мисля какво да е менюто за утре.

Gina L., не знам дали е мазен, различните китайски ресторанти готвят различно, но този ориз обикновено се води "ориз с ЯЙЦА и зеленчуци". Според мен не е режимен именно заради яйцата, макар и оскъдни.
Но да видим и по-компетентните какво мислят по въпроса...
Определено в китайския ориз със зеленчуци има и яйца.
Аз, лично, не бих взела храна от китайски ресторант...нямам им вяра какво слагат вътре.

# 635
  • София
Аз не откривам пречка ориза да е подправен със соев сос, поправете ме, ако бъркам. Thinking

# 636
Здравейте, не съм чела сериозно, но няма как да пропусна:

Вилянка, да ти е жива и здрава принцесата, да е щастливо и весело дете! newsm59 bigdance2 ura

Курдов, браво на сина ти и на теб, че успя да го мотивираш и подкрепяш до края. Радвам се за вас! newsm10

Аз днес го карам на ВХ ден ( правя четворки после съм съм почивка и пак  #Crazy).

# 637
Закуската ми днес беше банан, за обяд хапнах супичка, за вечеря ще е пак същото.
За да нямам грешки: купих си сушени смокини,, сушените плодове се консумират в плодовия ден нали така? Ако греша поправете ме. И също така за маслините искам да попитам, към кой ден спадат и изобщо режимни ли са?
Благодаря  Hug

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 17:33 от Katrin9

# 638
  • Sofia
Соевият сос съдържа пшеница, захар и сол. Поради което не е режимен в нито един от дните.

# 639
Gina L. За яйцата в ориза вече са ти казали. Соевият сос, както и оцетът балсамико не са режимни, понеже имат захар. Затова не ги ползваме за подправяне на салати и ястия в 90ДД. А в китайските ресторанти готвят с него, т.е. каквото и ястие да си вземеш, то съдържа соев сос, преди да е стигнало до масата ти. Като цяло бих ти препоръчала да избягваш китайската храна защото 1. действително е мазна (а още в началото на указанията за 90ДД се препоръчва да се ядат свежи продукти, а готвенето да е преобладаващо с варене/задушаване и печене, а не пържене); 2. сосовете им са почти винаги със соев сос, слагат допълнително захар, навсякъде ръсят мононатриев глутамат... Ако китайската храна ти е невероятно любима, хапвай си от време на време (аз бих казала най-много веднъж в месеца), но трябва да се увериш, че съставките отговарят за съответния ден.  Peace
Katrin9 САЛАТИТЕ САЛАТИТЕ САЛАТИТЕ САЛАТИТЕ САЛАТИТЕ САЛАТИТЕ Сушени плодове може за закуска, може и в плодов ден. Ограничени са до 1 шепа, най-добре е да са предварително накиснати във вода. Надявам се, че си погледнала дали няма добавена захар?

# 640
З за маслините искам да попитам, към кой ден спадат и изобщо режимни ли са?

Маслините да са изкиснати предварително във вода, защото са много солени и от тях може да задържиш вода. Режимни са иначе,  хапват се първите 3 дена.

Ама добра ученичка съм Mr. Green

# 641
Привет на всички фиданки.

Вижте се само, да ви остави човек за два - три дни и изчитане няма.  bouquet

Аз съм си режимна. Не съм се мерила, ноооо панталона вече стои доста хлабаво, та се замислям за колан  newsm68. Днес съм на плодове. Хрупам едни мандарини, банани, сушени сливи и сурови орехи. Ама за утре съм измислила пир
з- какъвто плод остане  Laughing
о- кюфтета на скара с лютика от печени чушки и домати
в- същата

Иначе успях да прекарам един страхотен уикенд в едно дунавско село. Студ, сняг, мраз ама до печката на дърва беше страхотно.
Надявам се и вие да сте имали красиви моменти.

За сега толкова, ще се опитам да наваксам с четенето.

# 642
Много благодаря много сте мили  Hug
Щом задържат вода, маслините веднага отпадат от менюто.
На състава на смокините пише само сушени плодове, и какво съдържат в 100гр.: 249 калории, протеин 3,3гр., мазнини, 0,93гр., и въглехидрати 64гр.  newsm78 #Crazy

# 643
Вече съм в къщи, изяла сладката вечеря и чакам да се стопли вода за чая.
Купих от руския магазин черен шоколад, 70% какао, надявам се че става.
Александра, хапни и заради мен
Цитат
лютика от печени чушки и домати
Утре плодов - купих портокал, ябълки и мандарини, както и орехи, защото в сряда ще плувам.
Лека вечер

# 644
  • Бургас
Много благодаря много сте мили  Hug
Щом задържат вода, маслините веднага отпадат от менюто.
На състава на смокините пише само сушени плодове, и какво съдържат в 100гр.: 249 калории, протеин 3,3гр., мазнини, 0,93гр., и въглехидрати 64гр.  newsm78 #Crazy

Катрин, значи са без захар. Да ти е сладко!
Обаче съм пропуснала каква ти беше супата или не си писала newsm78 Не е със застройка нали?
Ако започваш днес, с каквото впечатление останах, значи си на белтъчини. Не само е позволено, но  е силно препоръчително на обяд да се изяжда 1 филийка пълнозърнест хляб. За салатите Лаура се е произнесла.
За обяд си пропуснала салатата, но за вечеря можеш да наваксаш.

Общи условия

Активация на акаунт