Математически турнири - 36

• 127 525
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Прочетох в темата по-напред за Московска олимпиада. Знаете ли дали има възможност за участие от Бургас и кой е организатор?

# 76
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
в "Хан Крум" имаше списък на състезанията, които се вземат предвид при класирането, но не го намирам  Blush
някой може ли да помогне?

Еврика със сигурност, КМС, ВМС също, но кои са другите?
Благодаря  Hug

# 77
в "Хан Крум" имаше списък на състезанията, които се вземат предвид при класирането, но не го намирам  Blush

Благодаря  Hug
Ако става въпрос за 107-мо училище в София ,за рейтинга влизат  олимпиада по математика 1 кръг,Софийски математически турнир,Иван Салабашев и Европейско кенгуру.

# 78
  • София

Благодаря  Hug
Ако става въпрос за 107-мо училище в София ,за рейтинга влизат  олимпиада по математика 1 кръг,Софийски математически турнир,Иван Салабашев и Европейско кенгуру.
Олипиадата е за 4 кл и нагоре, за по-малките - КМС или ВМС, което е по-силно. И по мои спомени поне, влиза и Черноризец Храбър.
Не знам защо, но са свалили всичката информация от сайта си. Може да има и промени за тази година. Ще обявят условията по приема последната седмица на март - за класове 2-7.

# 79
  • Варна
Дали някъде може да се види теста от днешното състезания "аз и числата"за първи клас

# 80
  • Благоевград
Дали някъде може да се види теста от днешното състезания "аз и числата"за първи клас

И за 3 клас "Аз и числата", моля...

# 81
  • Варна

И за 3 клас "Аз и числата", моля...

Едва ли някой го има ,не ги дават на децата. Април месец някъде ще ги видите качени на сайта.  Peace

# 82
благодаря на всички за "Хан Крум" Hug

# 83
  • София
За кандидатстване в 107-мо рейтинг на дъщеря ми миналата година беше формиран от: ЧХ, ИС, СМТ Олимпиада 1 кръг, Е Кенгуру. Взимат 4-те най-добри резултата. Това за след 4-ти клас, тогава приемат цяла нова паралелка + допълнителни бройки, разпределени в съществуващите класове.

# 84
В 107 добра ли е мат. паралелка?

# 85
  • София
Ето тук съвсем ориентировъчно може да видите как се движат децата от МГ и мат.паралелки:

http://alekdimitrov.com/klasacii/2015-2016/def.asp?order=&cl … amp;currentPage=1

107-мо е добро училище. В математиката, както можете да видите от линка, децата успяват да разбият монопола на МГ-тата. Е, може и по-добре, но пък училището има други свои плюсове  Wink

Ние попаднахме там и за сега сме доволни!

# 86
Ще помоля темата да се върне към математическите състезания.
За СМГ и повечето училища с математически паралелки има отделни теми.

Резултати Роман Хайнацки Ямбол - 5 клас

Резултати Роман Хайнацки Ямбол - 6 клас

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 23:19 от Анонимен

# 87
Бях останала с впечатление, че поради различните дати на провеждане на математика без граници, на децата не е позволено да изнасят задачите. Има ли такова нещо?
Всички деца излизаха със задачи вчера, не са ги предупредили, че трябва да ги пазят в тайна...
Не че е кой знае колко важно, доколкото виждам състезанието не е от приоритетните, но все пак...

# 88
Бях останала с впечатление, че поради различните дати на провеждане на математика без граници, на децата не е позволено да изнасят задачите. Има ли такова нещо?
Всички деца излизаха със задачи вчера, не са ги предупредили, че трябва да ги пазят в тайна...
Не че е кой знае колко важно, доколкото виждам състезанието не е от приоритетните, но все пак...

на нашия не разрешиха да изнесе черновата си  Peace

Thinking последна дата е 30.01, не би трябвало да им дават да изнесат задачите.
къде е това?

# 89
125то.
Излизаха с оригиналните листове със задачи, дори не с чернови. Само да имате предвид за точността на резултатите. Мисля да го прoпускаме това състезание в бъдеще.

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 11:48 от secret girl

Общи условия

Активация на акаунт