Математически турнири - 36

• 127 510
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Ако имате група във ФБ, моля споделете. И аз бих искала да ви открия. Simple Smile

# 571
  • София
Изцяло с шаблон се проверяват отговорите, а публикуването им е въпрос на организация, за което поздравявам Ловеч, Русе и т.н., които всяка година се справят бързо. bouquet
Добре, а как става? Ако са изброени всички отговори на различни места и са потъмнени верните, тогава си го представям. Но, когато срещу всеки номер на въпрос, децата си пишат буквата, как се проверява с шаблон?
Почти съм сигурна, че е с шаблон
Не споря.  Peace Просто ми е интересно как се прави.

# 572
И как с шаблон? Освен ако верните отговори от шаблона покриват номера на задачата, а до верния отговор е дупка и се вижда попълненото  Thinking
Другият вариант е да мига и светка при съвпадение  Grinning

# 573
  • София
И как с шаблон? Освен ако верните отговори от шаблона покриват номера на задачата, а до верния отговор е дупка и се вижда попълненото  Thinking
Другият вариант е да мига и светка при съвпадение  Grinning
Е то на тези с изброени всички отговори точно така се прави. С дупки.  Wink

# 574
Току-що си дадох сметка, че след толкова години състезания, не знам как изглеждат повечето бланки.  Grinning
С шаблон е възможно, ако листът за отговори е като в седми клас. Всички букви са изписани, а ти отбелязваш( задраскваш) вярната.

# 575
Разбрах, че за трети и четвърти клас задачите от ЕК са били леки. За сметка на това моя първокласник едната въобще не е могъл да я реши. Сигурно не е разбрал нещо, защото каза че верния отговор го нямало Laughing и посочил един по избор... Както и да е, по резултатите, които видях до момента май няма първокласник с макс. точки. Явно наистина са се затруднили децата.

# 576
Току-що си дадох сметка, че след толкова години състезания, не знам как изглеждат повечето бланки.  Grinning
С шаблон е възможно, ако листът за отговори е като в седми клас. Всички букви са изписани, а ти отбелязваш( задраскваш) вярната.

Миналата година ходих да й видя темата и попълнения шаблон - децата сами си изписват буквата в празно квадратче срещу номера задача; като табличка е (мрежа).

# 577
Да, при изброени е така. Ако има Х в дупката, ок.
Но тук се изписва. Всеки както може.
Както вчера писа една майка - детето се упражнява и вместо D пише 8 - отговора. Отделно може да объркат Бг - латиница.
Всъщност при изброени предполагам се гледа и да няма маркирани всички отговори Simple Smile

# 578
Винаги съм се чудела....Колко му е бланката да е в два екземпляра на химизирана хартия.
Оригиналът остава за проверяващите, детето си взема копието.
И няма " не помня", няма съмнения кои задачи са сгрешени, няма подозрения за незачетен верен отговор....

# 579
  • София
Да, при изброяване сигурно първо гледат дали няма повече от един отговор, преди да наложат шаблона.  Wink
На ЕК със сигурност децата изписват буквите. Днес отново питах и двете домашни кенгурчета.
Винаги съм се чудела....Колко му е бланката да е в два екземпляра на химизирана хартия.
На ОМТ е така. Още си пазя второто копие.  Laughing
А за ЕК на повечето места са им забранили дори да си препишат отговорите. Явно е свързано със забраната за публикуване, макар да не виждам какво общо всъщност има.

# 580
Като на ОМТ - чиста работа... и аз съм за такъв вариант. Но тогава не може да лавират.

# 581
Моята дъщеря е поправяла в два от отговорите- веднъж върху С станало Е, а в друг случай със задраскване, може и да не с се зачетат. А иначе в пръви клас е имало въпрос с отговор Д-не може да се даде отговор. Но дали е бил верен, не знам. Според моето дете не е . Бил е уловка

# 582
И няма " не помня", няма съмнения кои задачи са сгрешени, няма подозрения за незачетен верен отговор....
Така е на пробните изпити в СМГ.

# 583
А за ЕК на повечето места са им забранили дори да си препишат отговорите. Явно е свързано със забраната за публикуване, макар да не виждам какво общо всъщност има.
Каква забрана? Руските варианти на задачите ги има в нета от дни.

# 584
А там пък отговорите им са на кирилица  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт