Име за момиченце с буквата "Р"

• 6 799
  • 58
  •   1
Отговори
# 15
  • София/Севлиево
Боряна - Румяна- ето идеалното(според мен) съзвучие.

# 16
  • Варна
От изброените - Румена, за него и гласувах. Иначе с "р" най-много ми допада името Радина, смятам, че е и в съзвучие с Боряна. Peace

# 17
Нито едно от предложените не ми харесва.Аз съм за Радина и Рада  Peace

# 18
От изброените нито едно не ми допада . Предлагам Росица - хубаво българско име . А ако трябва да звучи в унисон с Боряна може би -Раяна .

# 19
  • Сан Франциско
От посоЧените Радосвета, а инаЧе лиЧно любимо Радиана.

# 20
Гласувах за Радосвета, но и трите имена са хубави. Ако Румена беше РумЯна, щях да гласувам за нея.

Любимо с буквата Р ми е Райна. Предлагам също:
Рада / Радина / Радостина
Росна / Росица
Ренета / Рената
Роза / Рoзалия
Рила (малко странно, но на мен ми звучи красиво)
Рахила - не е зле.

# 21
  • София
Гласувах за Румена.Имах съученичка с това име и в началото малко ми беше странно, не го бях чувала. Сега ми е съвсем нормално.
С Р харесвам много Ралица и Райна.

# 22
  • София
Нито едно от изброените.
Румена може да се чете с различно ударение, аз познавам 2 Румени с ударение на Е-то. Но всъщност името го предпочитам като Румяна. Ако не беше сестричката Боряна, щях да предложа и Ромина, но така не се връзват много.

Понеже аз също се подготвях навремето с женско име с Р, бях се спряла на Русалия. Иначе ми харесват Росица, Ралица. Радо-производните не са ми любими.

# 23
С буквата Р на мене лично ми харесват имената Радослава и Ренета Simple Smile

# 24
Със Р харесва Ралия

# 25
Румена,но до Боряна ми е по-добре Румяна Wink

# 26
Румяна или Радина Peace С Р май само тези харесвам.

# 27
# 28
  • София
От трите имена в анкетата най-хубаво и благозвучно ми е Румена. Румяна го чувствам като остарял и изкилиферчен вариант на името Румена. С Р ми харесват още Рада, Радост, Радина, Ралица, Рая. Харесвам много галеното Рени, но ми звучи недовършено като име, а Ренета/Рената не ми допада.

# 29
Румена.

Общи условия

Активация на акаунт