Име за момиченце с буквата "Р"

• 6 799
  • 58
  •   1
Отговори
# 45
  • ту тук, ту там
Ралица. Харесва ми как звучи до Боряна.

# 46
  • Варна
От изброените само Румена, но ако е РумЯна.Хубаво е име е.
Харесват ми още Радина, Ралица, Радост.
Познавам и една Рамона, не съм сигурна дали ми харесва, но може пък на теб да хареса.

# 47
С Р Ромина, другите не ми допадат.  Боряна ми харесва,но повече Бояна  Simple Smile

# 48
Имена с Р има много. На мен най-много ми харесва Рая. Предложените имена не ми допадат.
На 21.12.2015 имах честа да родя моята принцеса. Кръстихме я Рая. Просто съм влюбена в това име.  Peace

# 49
Честито, боцинка!

# 50
Много благодаря.   Crazy Това е най-прекрасното и несравнимо с нищо нещо, а именно да станиш майка !  Hug

# 51
  • Countryside
Рада  ми е любимо, вариант на Радмила е Радина. Имах съученичка Радмила, винаги ми е било странно име, а нямаше и галено, и наистина я бъзикаха с "камила", при все че беше умно и хубаво девойче.
Редактирам се: честита рожба, Рая е супер име!

# 52
Здравейте, а какво мислите за името Реная.

# 53
  • ту тук, ту там
Че е изсмукано от пръстите.

# 54
Здравейте, а какво мислите за името Реная.

Нищо! Не ми харесва.

# 55
  • София
Гласувах за Радосвета, въпреки че и то не е по мой вкус. За Румена пък да не говорим. Защо не Радина, Ралица, Росица. Много ми харесват и трите, но всеки си преценява. Simple Smile

Точно моето мнение. Румена ми звучи смешно (не зная защо, усещане), но пък съм сигурна, че цял живот ще трябва да обяснява, да доуточнява и да поправя, ще е голямо мъчение.

# 56
Румена с ударение на у-то звучи повече от странно, Румена с ударение на е-то сякаш ми звучи по-добре, но пък цял живот ще й го бъркат, така или иначе, и ще се налага да я обяснява, че не е Румяна или Ромина.

Радмила ми харесва много, но наскоро гледах един сръбски филм ("Парада", препоръчвам го) и там един от главните герои се казваше Радмил и се обръщаха към него с "педер Радмило", понеже беше гей. И, съответно, като видях идеята за Радмила, ми стана ужасно смешно, не се обиждай. Иначе името е красиво.

Реная е някакво безсмислено звукосъчетание, изобщо не бих го разпознала като име. Все едно котката е минала по клавиатурата и е натиснала enter.

Не видях дали са предложили вече Росина, Русана, Руслана, Розалия, Ренета, Райна, евентуално Ралина като някакъв вариант на Ралица, макар че ми звучи измислено. Извинявам се, ако се повтарям.

Извинявам се, мислех, че момичето, което пита за Реная, е авторката на темата, затова писах толкова обстойно. Предложенията ми обаче са същите (в допълнение към онези към авторката на темата от по-рано). 

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 23:56 от Country Strong

# 57
  • София - Рим и обратно
Ралица.
Харесвам и Румяна, а и стои добре до Боряна. Нищо друго с Р не харесвам.

# 58
И на мен не ми допадат предложените имена.С Р хубави имена са : Румяна , Радост , Радостина , Росица.Не разбрах защо името на първата дъщеря трябва да звучи идентично с името на втората?

Общи условия

Активация на акаунт