Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да пътувам от Милано до Генуа, ако полетът ми пристигне в 14:00 часа и фериботът тръгва в 18:00 часа?
Как да пътувам от Бергамо до Генуа?
Каква валута трябва да носите за пътуване до Карибите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да пътувам от Милано до Генуа, ако полетът ми пристигне в 14:00 часа и фериботът тръгва в 18:00 часа?
-
Как да пътувам от Бергамо до Генуа?
-
Каква валута трябва да носите за пътуване до Карибите?
В Карибите, с изключение на Мартиника и Гваделупа, където официалната валута е еврото, се приемат американски долари. Местните туристически агенции и таксиметровите шофьори обикновено приемат долари, като цените са обявени както в местна, така и в американска валута. Освен това е възможно да се пазарите с кредитна карта без проблеми.
-
Какви са възможностите за пътуване до Норвегия и Русия по море?
-
Какви са разликите между гръцките круизи, тръгващи от Гърция, и тези, тръгващи от Италия?
Ще съм много благодарна на всеки, които сподели полезно инфо за пристанищата , и достъпа от тях до местата за забежителности /Флоренция, Пиза, Кан, Барселона, Наполи, Капри/, с оглед и разполагаемото време, както и за придвижването от Чампино до пристанището. Както и всяко друга полезна информация, защото за нас това ще бъде първи круиз. Аз започвам да се ровя назад в темите....Още веднъж - благодаря Bled! Предварително благодаря и на всички отзовали се с информация!
Aз като върл почитател на Коста, сега останах леко разочарована от този кораб... Сравнявайки го с други кораби на Коста, на които сме били, този кораб изглеждаше по-"вехт", така да се каже... По-мръсен, с по-лоша и еднообразна кухня, с по-"сериозен" и отнесен персонал, по-слаба организация и по-лоши шоу-програми (изключая в театъра)... Абе един по-неорганизиран кораб, който няма нищо общо с другите кораби на Коста, на които сме били... Направо недоумявам защо има такава голяма разлика в корабите на една и съща компания...
Иначе кораба сам по себе си е хубав, даже е по-нов като година на производство, с повече барове и програми, с повече занимавки за децата, но доста неподдържан ми се видя и храната не ми допадна как е приготвена и поднесена... Кухнята им не беше като на другите кораби на Коста...
Почистването на кабините бе задоволително, но интернета им например бе ужасен.. Закупих пакет 250 МБ за 25 евро, който ми замина бързо само за чакане на връзка със сървъра им или за отваряне на станиците... Когато се оплаках за това, отговориха, че такъв бил нета и не могат да направят нищо по въпроса... Де факто плащаш за нещо, което така и не можеш да използваш.. Реших, че проблема е в моя телефон, но когато отидох на техните компютри, положението беше същото, никаква нормална връзка със сървъра...Просто пълна безсмислица е да ти продават интернет в средата на океана, но на тях това не им пука да ти вземат парите за това...