AVON - Тема за представители - Кампании 2, 3.....- Тема 136

• 49 245
  • 592
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Леле, тая мотивационна с нивата ме утрепа....Значи, постигнатото ниво ти дава право да участваш в нова мотивационна за подаръците от постигнатото ниво #2gunfire Laughing Laughing

Мхм.. поръчки да има  Grinning Grinning
На мен ми е интересно какви ще са тези подаръци. Дано поне да си заслужават и да са хубави, защото според мен искат прекалено много особено за 5то ниво.
Дано да ги разкрият скоро, а не чак в кампания 5. Поне да се знае струва ли си, да се стига до най-голямото ниво  Peace

# 136
  • гр.София
Ми надали ще ги разкрият преди К5. Ама на мен нещо ми изчезна мотивацията да се боря и за ниво 2.

# 137
Предлагам да я прекръстят "ДЕмотивационна програма" за представители.  Grinning
Както всеки път ще са неща, които не се търсят. Както беше последно при черния петък, както е всеки път. А когато пуснат нещо по-хубаво, то винаги е в много малко бройки.

# 138
Боже
не ви ли ясно вече какво става?
това са подаръците за нива по куотъри но облечени в красива кутийка.
топ-бронза вече смуче лакти и не ползва почти никакви привилегии затова ще ги стимулират с подаръци който ейвън избере. Разбирай клечки или нещо залежало.

# 139
  • София
Боже
не ви ли ясно вече какво става?
това са подаръците за нива по куотъри но облечени в красива кутийка.
топ-бронза вече смуче лакти и не ползва почти никакви привилегии затова ще ги стимулират с подаръци който ейвън избере. Разбирай клечки или нещо залежало.

+1 hahaha

# 140
  • Русе
Така, както го чета и разбирам - преди наближаването на K 5, няма да разберем. Незнам, защо се вайкате? Още, когато получих флайера разбрах, че ще е от сорта на това, както да си достигнем и твърдия % за тримесечие.

В началото си мислех, че се притеснявате, че не ви идват подаръците от онлайн поръчките. А то било за тези от мотивационната. В Ейвън това става бавно Wink

# 141
  • София
Ще пускат ли онлайн оферта или трайно я свалиха от сайта?

# 142
  • София
Момичета, някой сдоби ли се с двойния чадър? Става ли наистина за двама души?

# 143

Да, няма я, а двата продукта се продават на 12_ лева при покупка на определени неща Joy

# 144

Да, няма я, а двата продукта се продават на 12_ лева при покупка на определени неща Joy

Останахме си с чакането за подаръци и разочаровани клиенти  #Cussing out
Има я офертата, но важи само за определени продукти - "нашите №1"

# 145
Днес имах в фактурата демо сет? Накой знае ли нещо?

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 16:46 от _re_ge

# 146
Още вчера ги намерих при покупика на определени продукти като и спрем и крема за тяло  не са без пари. Май бяха по 12 лв.

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 16:45 от _re_ge

# 147
  • гр.София
Ай мерси... ooooh!
А разочарованите клиенти са си наша грижа, вече изтръпвам някой като ми поръча молив за очи, ама си трая и стискам палци да го има.

# 148
  • София
Днес имах в фактурата демо сет? Накой знае ли нещо?

Може да е листовка за нещо си, я мотивационна, я за нещо друго.

# 149
При набраната ми поръчка на последната стъпка -дето е като фактура, се изписват няколко такива демо сета. Понеже са 6-7 , мисля, че са двойката дезодоранти, дето ми ги дължат от предходните ми поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт