AVON - Тема за представители - Кампании 2, 3.....- Тема 136

• 49 230
  • 592
  •   1
Отговори
# 120
Бутик 3/4 2016

https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/6246243880015210737

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 12:06 от _re_ge

# 121
# 122
# 123
Можете ли да ми кажете колко дни след просрочието на фактура налагат 10 лв. глоба?

Един месец след  излизането на фактурата.

# 124
  • гр.София
Мерси, re_ge
От бутика много харесах бодито, ама много скъпо...

# 125
момичета, някой друг пробва ли новата спирала... много нещо ме разочарова, нищо особено не е...

# 126
Еми, освен да рискувам с другият подходящ за моята възраст - Anew Vitale.
Макар, че сега погледнах, че нощният ими силицилова, което май не е ок за суха кожа...и е силно ароматизиран Sad
Дано поне околоочния на 121 стр ми допадне Simple Smile

Хубав стандартен вариант е аню нутра лекия. Както и аню хидра. Аз съм ползвала витале нощен макар да не ми е хич по възраст но за летен нощен ми беше добре. Той поне има мостра!

На мен Витал ми правеше ужасен кир ефект и не само на мен. Дневния и почистващия гел са добри, но нощния и околоочния не. Вторият особено изхвърлих, лютеше брутално. Добре че участвах в някаква томбола като пускаха серията и спечелих комплект с минита, защото иначе щях да се набутам.
Според мен си вземи мостри.
на мен и нощния и бб крема страшно ми харесват, аз съм с мазна и много чувствителна кожа.

# 127
Взех си кашона,  няма подаръци с кода. Утре ще звъня.
Взех си нивия оарфюм, харесва ми. Но утре ще видя колко е траен.

# 128
Взех си кашона,  няма подаръци с кода. Утре ще звъня.
Взех си нивия оарфюм, харесва ми. Но утре ще видя колко е траен.
И аз нямам подаръци с кода. Кашона ми пристигна в четвъртък.

# 129
И аз потвърждавам- подаръци няма и във втората ми  поръчка - днес си взех кашона. Като е тъй, ще си помисля дали ще има трета. Писнаха ми ... Crossing Arms

# 130
Чакайте бе, нали казаха че не тази седмица...или аз греша?

# 131
  • София
Чакайте бе, нали казаха че не тази седмица...или аз греша?

Може и за 8 март да дойдат Laughing

# 132
Аз си мисля, че ще дойдат в поръчката за следващата кампания.

# 133
Хоп и аз тук - подаръци няма... пуснах две малки поръчки след първата гооляма, но уви. Те толкова относително го казаха това кога ще си получим подаръците, че ..... може и за Коледа  Joy Когато звънях казаха: "да ще ги получите със следваща поръчка или в следваща кампания" - надеждата крепи човека  Praynig

# 134
  • гр.София
Леле, тая мотивационна с нивата ме утрепа....Значи, постигнатото ниво ти дава право да участваш в нова мотивационна за подаръците от постигнатото ниво #2gunfire Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт