AVON - Тема за представители - Кампании 2, 3.....- Тема 136

• 49 198
  • 592
  •   1
Отговори
# 105
_re_ge Много ти благодаря! В такъв случай ще потърся първо мостра, ако се предлага, а няма да се изхвърлям направо с покупка. Hug

Сега потърсих в фокуса. Не не виждам мостра..

# 106
  • София
Еми, освен да рискувам с другият подходящ за моята възраст - Anew Vitale.
Макар, че сега погледнах, че нощният ими силицилова, което май не е ок за суха кожа...и е силно ароматизиран Sad
Дано поне околоочния на 121 стр ми допадне Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 12:46 от Toni L.

# 107
Макар, че сега погледнах, че нощният ими силицилова, което май не е ок за суха кожа...и е силно ароматизиран Sad

Хубав стандартен вариант е аню нутра лекия. Както и аню хидра. Аз съм ползвала витале нощен макар да не ми е хич по възраст но за летен нощен ми беше добре. Той поне има мостра!

# 108
Момичета, пробвали ли сте озаряващия фон дьо тен Bright Start и какви са отзивите за него? Моите клиенти никога не са го поръчвали. Аз пробвах една мостра и останах доволна в някои отношения - стои естествено, слива се перфектно с тена, но пък не покрива мнооого добре. И се чудя сега да го поръчвам ли или да се насоча към нещо подобно, което обаче да не стои като маска.  Thinking

# 109
  • Стара Загора

Хубав стандартен вариант е аню нутра лекия. Както и аню хидра. Аз съм ползвала витале нощен макар да не ми е хич по възраст но за летен нощен ми беше добре. Той поне има мостра!

На мен Витал ми правеше ужасен кир ефект и не само на мен. Дневния и почистващия гел са добри, но нощния и околоочния не. Вторият особено изхвърлих, лютеше брутално. Добре че участвах в някаква томбола като пускаха серията и спечелих комплект с минита, защото иначе щях да се набутам.
Според мен си вземи мостри.

# 110
  • София
Благодаря ви за съветите. До момента съм ползвала Anew Nutra Advance Rich формулата и честно казано трудно се нанася, тежък ми идва дори на мен. От серията с чиа също имам дневния, но е много мазен и лепкав. За основа за грим става, но до там. Явно наистина ще трябва мостри да се взимат, няма как.  Peace

# 111
Благодаря ви за съветите. До момента съм ползвала Anew Nutra Advance Rich формулата и честно казано трудно се нанася, тежък ми идва дори на мен. От серията с чиа също имам дневния, но е много мазен и лепкав. За основа за грим става, но до там. Явно наистина ще трябва мостри да се взимат, няма как.  Peace

Ако имаш възможност опитай мостри на кремове на аню клиникал. Просто са нива над другите. И сивия и синия дифенс, и коригиращия  наистина са чудесни.

# 112
Момичета, пробвали ли сте озаряващия фон дьо тен Bright Start и какви са отзивите за него? Моите клиенти никога не са го поръчвали. Аз пробвах една мостра и останах доволна в някои отношения - стои естествено, слива се перфектно с тена, но пък не покрива мнооого добре. И се чудя сега да го поръчвам ли или да се насоча към нещо подобно, което обаче да не стои като маска.  Thinking
Същото и при мен.
Взех си мостри като го вкараха.
За лятото ми е ок.
ББ на анюто съм поръчака сега, че и аз го харесвам

# 113
Здравейте, момичета!
Как стои въпросът с боите за коса? Продавате ли? Аз в началото продадох една- две, но май само толкова...Сега една нова клиентка ме пита за тях и направо се чудя каквода й кажа. Да я отказвам ли?

# 114
Имам само една клиентка, която купува,казва,че й паснал цветът/много светлокестеняв/ другата съм -аз, взимам си заради точния за мен цвят.

# 115
  • София
И аз съм си единственият клиент на боите

# 116
  • София
Скоро не са ми поръчвали боя, а пък аз чакам офертата "2 за ,,,". Иначе са хубави, ама скъпички ми идват.

# 117
Бях се запасила от такава оферта 2 за 12, но беше преди повече от година, после минах на безамонячната Олиа, но пада бързо цветът, та се върнах на ейвънската,смесвам русо с медено. Не че не мога без нея, но ме устройва цена-качество. Имам питане за МТВ офертата 2 за 17.90...освен Плей и Индивидуал др.две хубави ли са.

# 118
  • Русе
Леле, за убиване съм  Sad - вие сте изписали 9 стр., а аз сега откривам темата  Embarassed

# 119
Можете ли да ми кажете колко дни след просрочието на фактура налагат 10 лв. глоба?

Общи условия

Активация на акаунт