AVON - Тема за представители - Кампании 2, 3.....- Тема 136

• 49 191
  • 592
  •   1
Отговори
# 90
И аз ги нямам фактурирани.
Но нямам и е- мейл.

# 91
А тези "подаръци" с промо код дали не са изтичащи? Толкова бързо се изчерпаха... но не ги набавят.

# 92
Днес взех поръчката. Липсващите неща от К1 ги нямаше отново, подаръците и те липсваха, поне уж се оправихме за проблема с фактурираната цена на Златната нощна емулсия  ooooh! То бива, бива... Ужас! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 93
обадиха ми се от центъра и ми казаха ,че всички подаръци ще си получа и от 01 и 02 със следващата ми поръчка

# 94
  • София
Да попитам и тук Simple Smile Дали имате някакви впечатления от двата нови крема - околоочен Anew Nutri Advance, както и нощтната маска/крем Anew Clinical и също така има ли някаква по-специална оферта за представители за някой от двата крема? Praynig Hug

# 95
Здравейте, момичета,
искам да ви попитам нетната за каталог 2 случайно да е постната някъде, че не мога да я намеря?
Благодаря!
 Hug

# 96
# 97
Да попитам и тук Simple Smile Дали имате някакви впечатления от двата нови крема - околоочен Anew Nutri Advance, както и нощтната маска/крем Anew Clinical и също така има ли някаква по-специална оферта за представители за някой от двата крема? Praynig Hug

Крем маска това в сивото бурканче ли? Защото тя не никак нова

# 98
# 99
  • София

Ами тази, която е с топченцата вътре Grinning за нашият каталог май е нова...иначе в чуждестранни сякаш съм я мяркала.

# 100

Ами тази, която е с топченцата вътре Grinning за нашият каталог май е нова...иначе в чуждестранни сякаш съм я мяркала.

Неееее стара е , поне една година вече я има. Измазах една. Не е за всяко лице. Моята кожа е суха и би трябвало да ми е супер!  но нещо не ми пасна. Обче имам и добри отзиви от приятелки.

# 101
  • София
Странно...не съм я забелязвала преди значи. То и моята кожа е суха, особено зимата.. Какво точно не ти пасна, нямаше достатъчна хидратация ли?

# 102
Странно...не съм я забелязвала преди значи. То и моята кожа е суха, особено зимата.. Какво точно не ти пасна, нямаше достатъчна хидратация ли?

Това е гелообразно кремче с нещо като гранулки вътре- тези гранулки ейвън често ги слага на много места.
Първо гелообразната структура в аню ейвън не умеят да я обиграят. Подобни са златната и сребърната емулсии и на двете дадох шанс няколко пъти но гелообразното не е хидратиращо в ейвън не става ..... Усеща се като мазна маска която в един момент просто ти се иска да изтриеш. Особено като направя сравнение с някои други аню кремове особеното от клиникал серията.

Виж дали се предлагат мостри и ако има опитай преди да предприемеш покупка. Цебата е дпбра но това не винаги е фактор...

# 103
Момичета да кажа, че диамантените моливи  дойдоха, въпреки съобщението в сайта, че няма да са налични. Бях предупредила клиентките за недостига, но ме изненадаха приятно от ейвън този път.  Да похваля и околоочния на клиникъл, който в миналата кампания беше намален - помага срещу торбичките и линиите покрай очите видимо изчезват. Ползвам по принцип околоочния за над 35 и от него съм доволна, че ми покрива тъмните кръгове, но на клиникъл ми стопява торбичките в пъти, такова чудо не очаквах. Лека и успешна кампания! ПП Като съм почнала с хвалбите да продължа - току що пробвах крем ББ на аню страхотен е, определено по-добър от ББ на Солюшън. Сега красива и без торбички отивам да вършея по улиците с кучето!

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 12:12 от as-g

# 104
  • София
_re_ge Много ти благодаря! В такъв случай ще потърся първо мостра, ако се предлага, а няма да се изхвърлям направо с покупка. Hug

Общи условия

Активация на акаунт