AVON - Тема за представители - Кампании 2, 3.....- Тема 136

• 49 186
  • 592
  •   1
Отговори
# 75
  • София, Западен парк
Здравейте! И аз да се включа в новата тема  Simple Smile Някой дали вече е получил каталога за кампания 4 и ще може ли да ми направи една бърза проверка. Интересува ме дали там има парфюмите от серията Scent Essence, защото в настоящия и третия ги няма.
Скрит текст:
В настоящата кампания можеш да ги видиш в нетната оферта

Благодаря ти, Узи, не бях обърнала внимание на нетната. Там обаче има само 3 от ароматите и никой от тях не е търсеният от мен.
Predizvikatelna, мерси много Simple Smile
[/spoiler]
Другите 3 ги има в к4, но са на 20.90лв.

# 76
Здравейте! И аз да се включа в новата тема  Simple Smile Някой дали вече е получил каталога за кампания 4 и ще може ли да ми направи една бърза проверка. Интересува ме дали там има парфюмите от серията Scent Essence, защото в настоящия и третия ги няма.

Каталог 4 може д абъде получен едва утре сутринта защото таи кампания първта доставка е за сряда. Предишните дни не бяха обслужвани заради обновяването на системата.

получих позвъняване от кол-центъра -  Подаръчите ще бъдат в следващия кашон. докато ги чакам да се накумят обаче днес имах още една минималнапоръчка с още един комплект. ако в следващия кашон комплкетите не са точното число трябвало координатроката да попдаде бланка за корекция. Това важи и за тези които са изпълнили условието и имат поръчани и неполучен комплекти и не са им в следващия кашон.

за всяка 40лв-ва поръчка ли ще има подаръци или само за определени продукти на стойност 40лв

# 77
Благодаря!
Значи утре пак ще звъня и ще настоявам този път!

утре съм на линия и аз  #2gunfire

# 78
Avon lady

Системата сама показва скои може а с кои не.
По наблюдения има такива на фикс процент които винаги не участват в такива програми. Просто кодабим не се разпознава при въвеждане.

# 79
  • София
Просто за момента както и да се поръчат - не ги изпращат.
Днес и аз пратих поръчката си, няма фактурирани подаръци.. Нямаше как да я задържам повече - именно онлайн клиентка поръча с уговорката да й дам нещата до края на седмицата..

Е какво ще и обясня и как се очаква тази жена да поръча отново при мен - не знам  Crazy
Пак аз ще събирам срам и ще изглеждам като някоя крадла, заради тях..  Sick
Като им е толкова бъгава системата поне едно съобщение в сайта да оставят.

# 80
Днес и аз пратих поръчката си, няма фактурирани подаръци.. Нямаше как да я задържам повече - именно онлайн клиентка поръча с уговорката да й дам нещата до края на седмицата..

Е какво ще и обясня и как се очаква тази жена да поръча отново при мен - не знам  Crazy
Пак аз ще събирам срам и ще изглеждам като някоя крадла, заради тях..  Sick

Ще ги получиш по- късно. Тогава и ще ги дадеш на жената.  Неприятно но пък ще има корекция. Аз така с закъснение раздавах лосионите натуралс, пък маслата за коса преди това. Само с мини парфюмите нямаше забавяне.

# 81
Avon lady

Системата сама показва скои може а с кои не.
По наблюдения има такива на фикс процент които винаги не участват в такива програми. Просто кодабим не се разпознава при въвеждане.

_re_ge абсолютно съм съгласна с теб, но вероятно аз не попитах правилно - имах предвид за всички продукти ли важи /въведени през он лайн магазин/ на стойност 40лв или само за продукти показани в падащото меню -НАШИТЕ НОМЕР 1

# 82
  • гр.София
В настоящата кампания можеш да ги видиш в нетната оферта

Благодаря ти, Узи, не бях обърнала внимание на нетната. Там обаче има само 3 от ароматите и никой от тях не е търсеният от мен.
Predizvikatelna, мерси много Simple Smile

В К4 има само Vibrant Fruity, Sparkly Citrus и Romantic Bouquet на 20,90. На пръв поглед нищо грабващо в К4.

Леле, имаше планина от кашони на Ейвън в пощата.  Laughing

Получих AVON Dreams. Общо взето ми харесва, ама аз съм си предирчива. В началото ми се стори сладникъв, но после стана по-скоро свеж. Ще видим като трайност как е...

# 83
  • София
Скрит текст:

Е какво ще и обясня и как се очаква тази жена да поръча отново при мен - не знам  Crazy
Пак аз ще събирам срам и ще изглеждам като някоя крадла, заради тях..  Sick

Ще ги получиш по- късно. Тогава и ще ги дадеш на жената.  Неприятно но пък ще има корекция. Аз така с закъснение раздавах лосионите натуралс, пък маслата за коса преди това. Само с мини парфюмите нямаше забавяне.
За мен е излагация още при първият допир с клиент да има издънка. Така не се печелят клиенти. +това много по—голям шанса е жената да си помисли,че правя някакви измами и изобщо да не се съгласи да се срещнем пак. Все пак не ме познава. Защо иначе да не й изпише в сайта, че продуктите са изчерпани.. Пълен непрофесионализъм от страна на Ейвън. Разочароват отново!
Ще видя какво мога да й дам от своите неизползвани продукти и ще замажа положението. Некоректно, но Ейвън ме оставят без избор.

# 84
  • гр.София
Dessu, много гадно става така пред клиентката ти. Надявам се да се измъкнеш с финес.

Информативно - в мотивационната с нивата влизат и нетните поръчки.

Вече 4 часа минаха и още го усещам Dreams-a. Започва да ми харесва все повече Heart Eyes

# 85
Значи  днес пуснатите поръчки отново са БЕЗ подаръци, така ли? Ако е да, значи и аз няма да пусна моята втора поръчка. В първата нямаше подаръци, сега вече си ги искам.
 Моите хора не са се засилили да изкупят Ев-въна, но това хич не ме притеснява, даже ми е по-спокойно с по-малки поръчки, още повече и проблемът с подаръците....

# 86
Пак звъннах на кол центъра - казаха че имат технически проблем и дори сега да имам он-лайн клиент, който пуска поръчка с подаръци няма да ги получа с доставката, а да ги чакам в следващата доставка.
Казаха, да не се притеснявам, че ще дойдат следващият път и да обясня на клиентите забавянето .....

# 87
И аз да не съм по назад, направих поръчка през онлайн ( на името на мама). Поръчах за 110 лв. Май трябваше 2 подаръка да чукна, но знам ли.
Още не ми е фактурирана.
Да видим дали и мойте ще дойдат. Те са си за мен

# 88
Вижте какво са пратили на мейла:
Скрит текст:
ти имаш поръчка/и с промо код в К02.
Поради технически промени в онлайн платформите на Avon през последната седмица, за всички поръчки с промо купон, пуснати от началото на К02, не се фактурират безплатните продукти, поради което не можем да ги доставим с настоящата ти поръчка.
Екипът ни усърдно работи по отстраняването на причините и индивидуално проверяваме всеки случай.
Подаръците, които не са получени до момента, ще бъдат добавени към следващата ти поръчка.
Благодарим за разбирането.

Дори са махнали банера за подаръците в сайта, явно заради многото оплаквания са се взели в ръце.

# 89
Вижте какво са пратили на мейла:
Скрит текст:
ти имаш поръчка/и с промо код в К02.
Поради технически промени в онлайн платформите на Avon през последната седмица, за всички поръчки с промо купон, пуснати от началото на К02, не се фактурират безплатните продукти, поради което не можем да ги доставим с настоящата ти поръчка.
Екипът ни усърдно работи по отстраняването на причините и индивидуално проверяваме всеки случай.
Подаръците, които не са получени до момента, ще бъдат добавени към следващата ти поръчка.
Благодарим за разбирането.

Дори са махнали банера за подаръците в сайта, явно заради многото оплаквания са се взели в ръце.

Ооо, не! Аз докато се наканя и изчезна значи!! Sad

Общи условия

Активация на акаунт