AVON - Тема за представители - Кампании 2, 3.....- Тема 136

• 49 207
  • 592
  •   1
Отговори
# 480
Да ви питам един малко глупав въпрос, но какво правите останалите брошури, листовки и всякакви такива? По незнайни причини си ги събирам, но вече почти нямам място и не знам какво да ги правя. Имате ли различна идея от контейнера?

# 481
Да ви питам един малко глупав въпрос, но какво правите останалите брошури, листовки и всякакви такива? По незнайни причини си ги събирам, но вече почти нямам място и не знам какво да ги правя. Имате ли различна идея от контейнера?
Аз лично ги събирам ( заедно с други вестници) и в края на месеца ги слагам фо контейнера

# 482

Ами аз ги подарявам на клиентките, ама то е малко тъпо с подаряването, че не хващам много клиентки.
Давам на детето да изрязва с ножичката и лепи на листове.
Има различни хоби идеи - плетене на панерчета от вестникарска хартия, навита на дървени шишчета.
Друга идея - направи си сам ресни за мухи - режеш ленти и ги сгъваш и мушкаш в кламери, съединяваш ги в дълги ресни, ама трябва да си купиш много кламери.
Едно време мъжете ни като деца умираха за списания - всички момчета си правеха от гланцирана хартия фунийки и ги стреляха с едни пластмасови тръби.
Аз си бях наумила да изрязвам ароматизираните страници на парфюмите и да си ги сложа в един джоб, защото не винаги можем да покажем как мирише даден парфюм. Ама още не съм го свършила това...
И да - не стават за печката, защото такава хартия не гори.
Някой ако има идеи - да казва Grinning

# 483
  • гр.София
Преди години съм правила елхи от списания - всички страници се сгъват на триъгълник, разперват се и накрая пръскам с златен или сребърен спрей.

И още една идея за коледна елха http://krokotak.com/2013/12/koledna-elha-ot-broshuri-pokrita-s-mnogo-sol/

Но тази идея с изрязването на ароматните страници е страхотна!  bouquet

# 484
Здравейте,получих следния смс -направи поръчка на стойност минимум 34,58 лв в к4 с която ще се класираш в по-високо ниво за програма за представители в к2.Не се сещам за каква програма  става въпрос и дали си заслужава да се набутвам,защото вече пуснах поръчка.

# 485
Обадих се ейвънци  Laughing защото освен за мотивационната с четирите нива за дръга не се сещам.И тъй като се класирам за ниво 2 няма как с 34 лв да съм в по горно или да не ми достигат,смс бил грешен  ooooh! ooooh! ooooh! та ако някой друг получи такъв да не се чуди  Peace

# 486
Здравейте! Червилата от миниброшура 5 - 3д, с максимална отстъпка ли ще са

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 17:21 от silver_f

# 487
Silver_f, объркала си се нещо.Редактирай се. Няма такива числа.

# 488
  • София
И аз получих смс. Яснооооо.  Rolling Eyes

# 489
Аз щях да ви питам дали и вие получавате често смс-и... Не съм се абонирала за смс ейвън, представям си ако бях Grinning.
Днес си разнасям едни поръчки  и се оказа, че съм объркала един коректор, сега ми го върнаха (calming effect), а е трябвало да поръчам този на colortrend за 2.90. В новия за К5 го няма и ще се наложи да пускам поръчка отново. Дано една съседка не си е пуснала поръчката, че да ми го пусне с нейната.

# 490
Аз щях да ви питам дали и вие получавате често смс-и... Не съм се абонирала за смс ейвън, представям си ако бях Grinning.
Днес си разнасям едни поръчки  и се оказа, че съм объркала един коректор, сега ми го върнаха (calming effect), а е трябвало да поръчам този на colortrend за 2.90. В новия за К5 го няма и ще се наложи да пускам поръчка отново. Дано една съседка не си е пуснала поръчката, че да ми го пусне с нейната.
Е,обади се на лидерката на екип или на зоналната.Все ще се намери към кого да го закачат

# 491
Е,обади се на лидерката на екип или на зоналната.Все ще се намери към кого да го закачат

Да, това също е вариант, но ако не стане със съседката, тъй като тя ще ми го донесе на крака, а координаторката ми е възрастна баба, която мн мн не искам да срещам. Тя все ме кара да търся нови дистрибуторки, които уж щяха да са към мен (щях да ставам преди координатор, но не се получи), но ги придърпва към себе си, защото й трябвали не знам какви си точки. Откакто съм дошла тук при вас ми е безкрайно приятно, всички тук сте много мили!

# 492
Моят смс е за 126 лв.
Хич няма и да се пъна да ги правя

# 493
Имам нужда от помощ за очилата от демото във Фокуса/Панорамата/- 3 за ...лв., 5 за ... лв. Някой да ми препоръча  някои от тях, то ясно,че е до лице и прочие, но все пак, кои изглеждат и на живо добре

ПП Оплакване: След 1 месец чакане на червило Холи Пинк на Колор Тренд, ми изпратиха Попи Ред, е, сега за 2 лв. няма да отида до офис, който е на майна си Райна, но какво да кажа на клиентката,дето го чака 1 месец. Та така със световната компания, дето е номер 1 в областта на декор.козметика! Цветя и рози, тук-там ядове и срам.

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 15:36 от *Камея

# 494
Здравейте, някой случайно дали се включи днес в 17,30 в "семинара" за офертите в К5, че забравих, а ми е интересно дали се разбра нещо за различните нива  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт