AVON - Тема за представители - Кампании 2, 3.....- Тема 136

• 49 192
  • 592
  •   1
Отговори
# 495
Имам нужда от помощ за очилата от демото във Фокуса/Панорамата/- 3 за ...лв., 5 за ... лв. Някой да ми препоръча  някои от тях, то ясно,че е до лице и прочие, но все пак, кои изглеждат и на живо добре

ПП Оплакване: След 1 месец чакане на червило Холи Пинк на Колор Тренд, ми изпратиха Попи Ред, е, сега за 2 лв. няма да отида до офис, който е на майна си Райна, но какво да кажа на клиентката,дето го чака 1 месец. Та така със световната компания, дето е номер 1 в областта на декор.козметика! Цветя и рози, тук-там ядове и срам.

възраст, тип кожа?  предпочитание като усещане?

# 496
Влизам бързичко само да кажа, че колието - червеното сърце - от двете колиета за втора поръчка е много нежно и симпатично, ако има интерес довечера ще го снимам. bouquet

# 497
Здравейте прекрасни дами, аз съм нова като представител едва от 2-3 седмици съм. Надявам се тук да успея да намеря помощ за да мога да си правя повече поръчки Simple Smile
Аз съм в района на Овча Купел, Красно Село, Стрелбище, Лагера, Бели Брези, Иван Вазов и околните Simple Smile
Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете, защото чакам бебенце и нямам какво да правя вкъщи и за това се захванах с нещо което харесвам и използвам

# 498
Здравейте прекрасни дами, аз съм нова като представител едва от 2-3 седмици съм. Надявам се тук да успея да намеря помощ за да мога да си правя повече поръчки Simple Smile
Аз съм в района на Овча Купел, Красно Село, Стрелбище, Лагера, Бели Брези, Иван Вазов и околните Simple Smile
Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете, защото чакам бебенце и нямам какво да правя вкъщи и за това се захванах с нещо което харесвам и използвам

Добре дошла и леко бременеене!  bouquet

# 499
Здравейте. Има ли някой представител от Велико Търново? Искам да поръчам някои неща. Или ако някой знае адреса на офиса? Благодаря предварително. Simple Smile

# 500
Може да потърсиш представител в сайта на Ейвън, Намери представител -като въведеш пощенския код

# 501
  • София, Западен парк
Имам нужда от помощ за очилата от демото във Фокуса/Панорамата/- 3 за ...лв., 5 за ... лв. Някой да ми препоръча  някои от тях, то ясно,че е до лице и прочие, но все пак, кои изглеждат и на живо добре

харесала съм си Shiara, Jenna и Kery, /№ 1, 3 и 4/, но само съм си ги харесала, защото ако си поръчвам всичко, което харесам, има опасност да се разоря в полза на ейвън. Grinning

# 502
  • София
Получих по мейла листовката с новата програма за нивата. Прочетено по диагонал-1т се печели от 50лв. поръчани продукти.

# 503
  • Варна
Момичета, да ви помоля да ми припомните къде да видя нивата на програмата. Нещо не мога да ги намеря днес... ooooh! Нямам шанс май за най-високото, макар че ще се пъна за стигна нивото за изгодни малки поръчки.

# 504
  • София
Момичета, да ви помоля да ми припомните къде да видя нивата на програмата. Нещо не мога да ги намеря днес... ooooh! Нямам шанс май за най-високото, макар че ще се пъна за стигна нивото за изгодни малки поръчки.

Като си влезеш в профила-последното кръгче с новостите - като подаръчна кутия.

# 505

http://rep.avon.bg/REPSuite/static/campaign/C01/REP_C01_9.pdf

# 506
  • гр.София
Е, честито, от следващия клотър сумата за ниво 1 ще се вдигне, и то не с особено малко.
Наградите за ниво 2 и ниво 1 са ми разочароващи... Да събирам 4 кампании точки, за да получа 2 кърпи или 1 пеньоар, мерси Naughty

Това всичко го видях на мейла

Предполагам, че ще може да се поръчват наградите от по-долните нива...Как мислите, дали ако си ниво 2, може да вземеш наградите на 3,4 и 5 newsm78

# 507
  • Варна
Сумата за Q2 винаги е по-висока, защото включва 5, а не 4 кампании. Друг е въпросът, че включва и отпускарските месеци, които за повечето от нас са слаби.
С останалото съм съгласна. Поредната глупотевина от страна на Ейвън. Един куотър събираш точки, за да имаш право втория пак да събираш, за да имаш право през третия да ги обмениш за... поредните китайски боклуци. Защото по-свестните неща са достъпни само с поддържане на ниво 1 и дъъълго натрупване на точки. 100 точки, които се получават при 5000 лв. оборот, за да вземеш някакъв стар модел уред, който струва 50-60 лв. Безумие!
А начинът, по който поднасят "програмата", високопарните слова... още по-безумно.

И не, според написаното не може да се поръчват комплекти, предназначени за нива, по-ниски от постигнатото.

# 508
  • гр.София
Да, като прочетох по-внимателно видях, че не може. Но на мен подаръците от ниво 3 са ми по-атрактивни от идеята да събирам точки до К9 Sad Сигурно, защото нищо не ми харесва от раздела с 10 точки #Cussing out

Бяха пускали преди време разни анкети - Кои подаръци са атрактивни за вас, там гласувах за чанти, бижута, аксесоари, няма нищо от това сега....Голямо разочарование....

# 509
Да, като прочетох по-внимателно видях, че не може. Но на мен подаръците от ниво 3 са ми по-атрактивни от идеята да събирам точки до К9 Sad Сигурно, защото нищо не ми харесва от раздела с 10 точки #Cussing out

Бяха пускали преди време разни анкети - Кои подаръци са атрактивни за вас, там гласувах за чанти, бижута, аксесоари, няма нищо от това сега....Голямо разочарование....

Да, напълно споделям мнението ти... Да се напъваме да достигаме суми, в които и ние пазаруваме, за да получим какво... ужас! Ми по-добре да си го купя. А като гледам какви продукти са сложили... Маска за лице от СПА?!! Молив, спиралка... сигурно са забравили да сложат и някой рол он за мишници - нали идва лято! Тц тц тц излагация! За какво им бяха тия анкети - и аз писах същите продукти като чанти и бижута.  #2gunfire Ми то с подаръците от онлайн поръчките е къде по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт