Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 8

• 136 807
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • Ямбол
Не е от марката, а от изтеклия срок.
Мухълът трябва да говори, че млякото е било хубаво.
Магазинът трябва да си следи сроковете.

# 481
Сирене Ел Би.Захраних бебето с него и получи обрив.Три пъти го давах и трите пъти се изрина.От друга марка сирене няма проблем.

# 482
  • София
Мразя минерална вода Бачково.
Отвратителна е, по-зле и от чешмяната вода в София.

Софийската вода е втората най-добра в Европа! Ако на теб ти е отвратителна е или до въпрос на вкус или до стар водопровод.

Н-м дам, а първата е Софийската от Витошкия водопровод?
Наистина, от нашата вода във водопроводната мрежа - при качествена сградна инсталация, де - просто няма. Не знам коя вода слагат на първо място, ама... докато не опитам няма да повярвам.

Ние специално сме с Рилска вода. Но кооперацията ни е на 13-14 години. В офиса водата също е перфектна, но не знам от кой водопровод е.

На първо място е някаква област около Валенсия. Тези неща ми ги каза един пич, който дойде да ми оправя барабана на пералнята. Разказа ми горното във връзка с това, че в София е абсолютно безмислено да се ползва Калгон и подобни антиваровикови.

От Лидл никога чешки пастет. Не помня марката, но кутийките бяха от фолио, само дето не бомбира при отварянето. Явно беше от месо, но в срок- няма такава смрад!

Това беше майтап - може и да има някъде остатъци от Витошкия водопровод в Симеоново, примерно, но иначе цяла София си е от много десетилетия само на Рилска вода... но дядо с умиление си спомняше за Витошката вода.

# 483
  • София
Нощница на "Petkov". Трети път се подлъгвам, за да подкрепя българското, а и материята е много плътна, но още на първото пране без градуси и на кратка програма се свиват с по 7-8 см. Понеже имам опит с тях, изобщо не ги пускам в сушилнята, бая им като на кашмирен шал, а на третото пране, дългата ми малко под коляното нощница стана тениска, измерих, че се е свила с 21 см. за три обличания!

Това е характерно за чист необработен памук. Колкото пъти минава през сушилнята, толкова пъти се свива...

# 484
  • Варна
Талиатели от Кауфланд, съжалявам че не мога да кажа марка, но опаковката беше в жълто и червено и след като ги варих по рецепта - 4-5 мин, и се превариха погледнах и установих, че са произведени в Стара Загора, с което си обясних отвратителното качество. Сложих ги по чиниите, залаях със сметанов сос и тн и така се степаха, че приличаха повече на макарони на фурна.
По този повод - не купувам паста (макарони, спагети,  кус-кус и др) българско производство, както и от собсвени марки на Била, Кауфланд, Карфур (тези има ли ги още  newsm78) итн. Предпочитам италиански или гръцки.

# 485
  • София
Сирене Ел Би.Захраних бебето с него и получи обрив.Три пъти го давах и трите пъти се изрина.От друга марка сирене няма проблем.
може да е защото там има мляко.  Rolling Eyes
моето дете се изрина от истинско мляко, от крава.
от всякакви други млека, които уж ги рекламират за мляко не се случва.

# 486

Има логика.

# 487
Тази консерва с калмари:
Скрит текст:
Беше пълна с костици. На всяка хапка вадех по една кост и затова изхвърлих повече от половина. Просто не ставаше за ядене. Stop

# 488
Стига бе, калмарите имат ли кости или са слагали вътре някакви боклуци?

# 489
Имат една голяма, прозрачна кост. Явно не е била почистена при приготвянето и се е натрошила вътре.
Скрит текст:

# 490
Аха, ясно.

# 491

Има логика.
+1

# 492

Ами едва ли.От други млечни няма проблем.Явно в сиренето има нещо което провокира алергичния обрив.Знам ли какви добавки са набутали вътре.

# 493
  • в ябълковата градина
Аз, доколкото знам, само Елби е държавна преработвателна фирма и спават стандарти. Няма добавки, консерванти и кисело мляко при тях.

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 23:32 от Грушенка

# 494
  • София
Вчера в Т-маркет гледам шоколад на Нестле намален от 1,99 на 0,99 с карта Благодаря. Беше натурален, но огледах дали и някой от другите видове не е намален, но не. Взех си натурален и на касата, цак, 1,99. Викнаха някаква служителка да иде да провери. След малко тя ме викна и мен да й покажа откъде съм взела шоколада. И ооо, каква изненада. Преместила кутийката с шоколадите над цена 1,99.  #Crazy И почват едни обяснения, ми то сигурно промоционалния е с друг грамаж... Въобще и не си направих труда да сравнявам баркодове и да й обяснявам, че прави селски номера, направо им го върнах. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт