Дете без мъж или мъж, който не иска друго дете?

• 43 356
  • 857
  •   1
Отговори
# 90
Зная, че иска. Не съм им светила, но зная, че причината не е у него.
Пиша вина, защото имам сериозни причини да вярвам, че е съгласен да осиновят дете и аха да задействат процедурата, обаче...други хора се размрънкаха
Да дам пример - имам 2 деца, но ако се събера с мъж без дете, каквито намерения имах доскоро - ще му родя или поне ще направя каквото мога. Ако не мога и той поиска - ще осиновя.

# 91
Къде се замразяват тия яйцеклетки и колко години им е годността?  newsm78

За всеки случай да си замразя, ако ми се прииска някой ден.
няколко години траят, и аз съм си мислила, но не ми се занимава с глупости Simple Smile)) обаче, по -лесно става оплождането ако се замразят ембриончета, по-сигурно е. Тоест, оплодени яйцеклетки.

# 92
Ако бях в подобна ситуация с моето мислене, което имам и сега, то: Мъжът за мен би искал дете, а ако не иска, то не е мъжът по критериите ми. Щом не е той, вече не е с мен, та и за никакъв компромис няма да говорим. В никакъв случай въпросния и без дете, а определено дете С Мъжа!  Peace

# 93
  • София
Не знам дали ти или някой друг ще има смелостта да го каже на бащата, който е имал възможността да види новороденото си дете в кувьоза с реалното съзнание, че детето му няма шанс да живее и същевременно да изпитва огромната надежда за някакво чудо.... но да не измествам темата.
Изборът е личен и не бива да съдите никой защо иска или не иска да има деца.
Ситуацията, за която ти писа, не беше такава, каквато тук описваш!
Ако детето е вече в кувьоза, а майката е жива, къде е дилемата на бащата?
Нали идеше реч за това, че и мъжа ти и лекарят са взели решение да спасят теб!? newsm78
Аз никого не съдя, ама дай да не играем на развален телефон. Peace

# 94
Не знам дали ти или някой друг ще има смелостта да го каже на бащата, който е имал възможността да види новороденото си дете в кувьоза с реалното съзнание, че детето му няма шанс да живее и същевременно да изпитва огромната надежда за някакво чудо.... но да не измествам темата.
Нали идеше реч за това, че и мъжа ти и лекарят са взели решение да спасят теб!? newsm78

Абсурт, мисля, че става въпрос за един от ония случаи, в които бременността застрашава живота на майката и бебето се вади в момент, в който ще е трудно да оцелее, но има някакъв минимален шанс. Но примерно ако се продължи с бременността, ще пострада и майката, и бебето.

# 95
От скромната гледна точка на 24годишна,не бих се обвързала с мъж,който има толкова различно виждане за бъдещето от мен.  Аз знам,че не бих искала да остана без деца и бих прекратила връзката на ранен етап.По-лесно ми се струва и за двете страни.
Трудно бих се обвързала и с мъж,който вече има дете,но това вече е друга тема.
Ако той няма физическата възможност,има много варианти,както вече споменаха преди мен(донорски материал,осиновяване и тн),при които не е неосъществимо.

# 96
Rumcajs, мерси Simple Smile

bubanka и останалите, които се поинтересуваха, нямам деца, но това дори няма значение.

...Може да съм много грешна в очите на тези от вас, които имат деца, но това е моето мнение, в никакъв случай не твърдя, че това е свещената истина Simple Smile
Никой не е казал, че си грешна. Но това дали имаш или нямаш деца определено е от значение, защото нямайки деца разсъждаваш само хипотетично. Можеш да разбереш как би разсъждавала, ако имаше деца, когато имаш деца. Другото е сладка приказка или чесане на клавиатурата.

# 97
Аз да попитам авторката -този конкретен мъж не може да има деца и не е съгласен да имат дете от донор,защото няма да е негово.Или не е съгласен на никакви деца.
Защото за мен има разлика между не мога и не искам.Той може да  не може,но ако иска дете да гледа и тази жена да е доволна и да са семейство ще осиновят,ще е от донор...Ако не иска  деца даже и да може нищо не помага.
Не обвинявам никого и уважавам избора на всеки да има или няма деца.
Гледам си детето сама.Справям се добре.Но не мога да заменя баща му,нито да разчитам на любим човек в трудни моменти.Празнините си стоят.

# 98

Неслучайно народа е казал, че бременната жена е с единия крак в гроба и това важи за всеки един етап от бременността. Особено тежко е ако нещата се объркат към края, за отрицателно време, поради хиляди причини, за някои от които няма обяснение. Заставаш буквално пред дилемата какво да правиш, за кой да мислиш и какво да предпочетеш, а процесите се развиват бързо и трябва да решаваш, защото губиш детето, но с това и рисковете за теб нарастват.

# 99
Мисля, че без дете може да се остане само при изключителен мъж, някакъв вид звезда, уникален талант, интелектуалец или нещо такова. А от жената ще се очаква да е един вид подкрепа, събеседник, да не включва на режим "мама", а да участва в живота и света на мъжа. Ама такива връзки са рядкост.

Нищо подобно.
Мъжът е доста обикновен, дори посредствен, с нищо не превъзхожда жената.
А тя, по неведоми за мен причини, си причинява доста емоционални щети, с надеждата нещата да се обърнат. Tired
Неговото дете не живее с тях, с майка си е. Не знам какъв баща е. И по принцип не коментирам неговото поведение.
Тя иска дете, сигурна съм, правиха всички изследвания за инвитро и щеше да започва процедура.
До момента в който не стана ясно, че той не може отново да бъде баща.
Тя изведнъж реши, че не е важно да има дете?! Rolling Eyes
Не вярвам.
Ако беше от типа на Богиня, да, щях да се съглася. Има хора, които не искат деца. Просто не искат.
Богиня няма да тръгне да си прави изследвания за инвитро, нали?

Но тази жена искаше. И сега реши, че може и без дете. Защото явно той не може да приеме идеята за донор. И защото той си има. Не му е важно тя да има.

Не съм чак такава приятелка с нея, не давам съвети, просто си личи, че тя подтиска себе си.
А мен ме е яд на малодушието ѝ. Tired
Може би защото не бих била с мъж, който не иска да има дете с мен.

# 100

Мъжът е доста обикновен, дори посредствен, с нищо не превъзхожда жената.

това е твоята преценка - на теб или на други хора
за нея той може да изглежда по съвсем друг начин  Peace

# 101
Дева, колко от жените наистина са сигурни дали искат деца?
Има една, немалка част, която иска - защото знае, че трябва..че е редно и тн..
А после порасваш и си даваш сметка, че не е точно така.. Thinking

# 102
Този сигурен ли е,че има дете?

# 103
Ако не искам дете, последното нещо, което ще правя е да ходя по инвитро изследвания.
Ще си гледам живота и няма хич да се вълнувам от това.

Този сигурен ли е,че има дете?

Не знам. Wink
Води се негово. Sunglasses

# 104
  • Варна
При положение, че още от, да кажем пубертета си мечтая за дете, не мога да си представя мъж, перфектен за мен, но нежелаещ деца. Щом за мен е от особена важност, а той ме обича безрезервноби бил на моята позиция. В противен случай, това просто не е моят човек.
Виж, ако не може да има по обективни причини ситуацията малко се променя, но не драстично. Все пак има и други методи за сдобиване с дете.
Никога не бих се лишила от дете, ако ще да си кукувам сама до края на дните си. Винаги съм мислела така, още преди да родя.

Общи условия

Активация на акаунт