На мен лично при баба ми нищо не ми липсваше, липсваше ми нещо после с майка ми, понеже бях свикнала на топла и прясна храна, пък майка ми ме хранеше с пици и сандвичи
Ако беше живяла при майка си и ако тя беше на мястото си, щеше да разбереш за какво иде реч.
От друга страна, при днешната продължителност на живота, вероятността детето на Елена Йончева да остане сирак в пубертета, е голяма.
Обикновена математика и статистика.
Абсурд, явно не можеш да разбереш какво искам да кажа с поста си
Не говорим за това майката ли трябва да гледа детето си, или бабата, а за това че една жена над 55 г. ( баба ми) е била физически и психически годна да отгледа едно дете.
Каква математика и статистика, като баба ми ме доживя да ме види на 30 плюс, а снаха ми не доживя втория рожден ден на дъщеричката си, въпреки че я роди на 28. Братовчед ми пък почина както си седеше на стола на 39 г. от инфаркт и остави две малки деца.
Аз се радвам на жени като Елена Йончева, защото ще се роди още едно българче. Не съм националистка, нито расистка, но вече лошо ми става като чуя за първото бебе за новата година в Бургас, Сливен, Пловдив и ми се появи някаква 12год. мургавелка, която на развален български да ми каже " Кръстих бебето Бойко, дайте ми апартамент!".
Точно заради такива предразсъдъци, статистики и излишни въроси от сорта на " Ама какво ще кажат хората, ама ще доживея ли да го изпратя абитуриент, ама ще мога ли, няма ли да мога.. ", немислещите примати ще са народили по 20 мургави деца всеки и те ще рещават бъдещето на страната ни.