Дете без мъж или мъж, който не иска друго дете?

• 43 295
  • 857
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Маминка може да бъде обвинявана само за това, че не е възпитала щерка си да не прави секс в невръстна възраст. Момето 1 презерватив не може да си купи, ама знае да се прави на голямо. Никога няма до купя презервативи на дъщеря си и да й ги връча с инструкции за употреба, пък ако ще и 20 аборта да направи.
Тук се изсили, което ме навежда на мисълта, че нямаш още деца.
На моя син почнах да обяснявам за презервативите в шести клас.
В девети сподели, че отива на среща с една кака и ми поиска 3 лева.
Дадох му повече, за да може И да плати в кафето.
Оказа се, че приказките са хванали дикиш- купил е презерватив и каката го е направила мъж.

# 751
Размислите на Популе и Абсурт за предпазването от бременност ме върнаха трийсетина години назад  Laughing
Тогава, когато бях в пубертета и започнах да се интересувам от такива неща....да, в края на 80-те години на миналия век. Така се говореше тогава - истинският мъж ще те пази. Хапчетата се вредни и гадни, със спирала и презерватив се забременява почти сигурно, вятър работа  Whistling
Само истинският мъж е сигурното предпазно средство.
Радвам се, че за този сравнително кратък период от време, сексуалната култура за предпазване се промени.
Вероятно съм десетина години по-млада от цитираните потребителки, но мога да се похваля, че аборти нямам благодарение на добрия стар презерватив. Радвам се, че и 20-годишният ми син не може да си представи да прави секс без презерватив на този етап ако и да е по-по-най на мама мачото.

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 21:53 от Dincho

# 752
Само едно ще ти кажа- по "наше" време, жените с кандида бяха като бели лястовици, докато днес сте през една.
Кандидата не е ли гъбички?
Защото според моите лекари гъбичките не са точно полово предавана болест.

# 753
Гъбичките най-често са след АБ или след срив в имунитета.
И децата ги имат.

# 754
  • София
Размислите на Популе и Абсурт за предпазването от бременност ме върнаха трийсетина години назад  Laughing
Тогава, когато бях в пубертета и започнах да се интересувам от такива неща....да, в края на 80-те години на миналия век. Така се говореше тогава - истинският мъж ще те пази. Хапчетата се вредни и гадни, със спирала и презерватив се забременява почти сигурно, вятър работа  Whistling
Само истинският мъж е сигурното предпазно средство.
Радвам се, че за този сравнително кратък период от време, сексуалната култура за предпазване се промени.
Вероятно съм десетина години по-млада от цитираните потребителки, но мога да се похваля, че аборти нямам благодарение на добрия стар презерватив. Радвам се, че и 20-годишният ми син не може да си представи да прави секс без презерватив на този етап ако и да е по-по-най на мама мачото.
Моите размисли, ако въобще си ги схванала, не отричат презерватива.
Нито спиралата, нито противозачатъчните.
Нито истинския мъж, който умее да пази.
Всеки избира това, което му пасва най- добре в дадена ситуация.
Що се отнася до абортите- ще повторя за теб, че направих един заради скъсал се презерватив.
От пазене не съм.
Ще ти кажа и друго- докато имах спирала, вечно кървях и имах контракции.
А, противозачатъчните, който е поне малко в час, знае каква е ползата и каква- вредата.
ПП. Дали прочете от колко годишен съм почнала да уча сина ми да ползва презерватив?
Не си, или си, ама друго си е да се похвалиш колко си по- по- най, щото ползваш презерватив с мъжа си, който просто не може да пази. . Mr. Green

# 755
  • София
Гъбичките най-често са след АБ или след срив в имунитета.
И децата ги имат.
Да, бе, кандидата е детска болест, хваната на пясъчника от кихащо другарче. Mr. Green

# 756
Не си, или си, ама друго си е да се похвалиш колко си по- по- най, щото ползваш презерватив с мъжа си, който просто не може да пази. . Mr. Green

Мда...  Whistling не е лошо да е 1985 година, обаче е февруари 2016.
Кой колко може да пази не споря, вярвай си. За мен е важно, че не съм правила аборт т.е. по един или друг начин съм се опазила.
И на младите хора, които сега започват сексуалния си живот само мога да пожелая това.

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 23:01 от Dincho

# 757
  • София

Мда...  Whistling не е лошо да е 1985 година, обаче е февруари 2016.
Кой колко може да пази не споря, вярвай си. За мен е важно, че не съм правила аборт т.е. по един или друг начин съм се опазила.
И на младите хора, които сега започват сексуалния си живот само мога да пожелая това.

Хубаво пожелание е това. Аз да го продължа - на младите жени пожелавам да намерят истински мъже, с които да направят стабилна връзка, на които да се доверяват и които да ги уважават, обичат и се грижат за тяхното добруване. Кой разбрал - разбрал. Другите - лекарства, презервативи, спирали...каквото се сетите има на пазара. Пари се изкарват и така да се каже - Бог доброто. Peace

Мале,Популе,добре че имаш синове,че ако имаше да възпитаваш дъщери с максимата ''Давай маме,без контрацептиви,той мъжът те пази'' щеше да тичаш по родилни,операционни и инфекциозното.
 ooooh! Потресена съм,отдавам го на възрастта - явно по ваше време контрацептив йок и информация за половопредаваните болести е била още по-кът.
Аз пък, съм потресена от неспособността ти да схванеш какво ти се обяснява.
И най- тъпото е, да решиш че майката на момче, няма да го научи да се пази от болести и нежелани булки с извънбрачни деца.
Тя ти говори за секс с един партньор, за доверие, ти си представяш конвейер от мъже.
Ами, тури си два презерватива за всеки случай и давай.
Само едно ще ти кажа- по "наше" време, жените с кандида бяха като бели лястовици, докато днес сте през една.
То, сигурно щото кандидата минава през презерватива.

Именно.  bouquet

Те и за прашките не знаят, че докарват кандида, ама нейсе, стига толкова просвещение за тази тема. Stop

# 758
  • София
Мда...  Whistling не е лошо да е 1985 година, обаче е февруари 2016.
Хи,хи!
Написах няколко пъти, че аз не съм правила аборт от пазене, за повече от 30 години, но от скъсан презерватив ми се случи.
Какво да си вярвам, че не разбрах? newsm78

# 759
  • постоянно
По темата някой да има нещо да каже или да се заключава темата ?   #Cussing out

# 760
Според мен трябва да се изтрият повечето нелепи постове, защото са си потенциално опасни за четящите пубери.

Абсурд, губичните инфекции са автоимунни и не се предават по полов път, нито от басейн или пясъчник. Единственото нещо, което ги предизвиква е нарушен баланс на бактерии - добрите такива.

Темата вече е толкова далеч от темата, че не знам поправимо ли е.

# 761
  • Куциндрел
Alexandria* , не знам как предпочиташ аборт пред предпазване от такъв.

Не предпочитам аборт пред предпазване. Само отбелязвам, че ако някой се има за достатъчно голям, за да води полов живот, не би трябвало да разчита на маминка да му решава интимния и персонален проблем с контрацепцията. Защото прочетох абсурдно обвинение към майки, които не стимулирали сексуалния живот на щерките си с безплатни презервативи.
Така или иначе, този, който е започнал да води полов живот, ще го води. Ти като родител би трябвало да направиш всичко необходимо, за да научиш детето си как да се предпазва. Ако трябва ще се бръкнеш и 2-3 лева за презервативи.
Сесксът не е нещо ненормално, стига да се започне в нормална възраст.

# 762
  • София
Абсурд, губичните инфекции са автоимунни и не се предават по полов път, нито от басейн или пясъчник. Единственото нещо, което ги предизвиква е нарушен баланс на бактерии - добрите такива.
Това го кажи на хора, които са ги " завъдили автоимунно" при контакт с други и после са се излекували заедно. Mr. Green
Или са си ги донесли от АГ кабинета след преглед.

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 09:36 от absurt

# 763
От години след всеки цикъл развивам "гъбична инфекция", доста преди първия ми контакт с мъж.
Лекуването заедно да не е нещо лошо?

# 764
Според всичките лекари, при които съм била гъбичките се предават и по  полов път, т.е. мъжът може да е  носител и да ги връща на жената.
Но, по-честата причина за тях не са половите контакти, но партньорите се лекуват заедно, за да не се получи пинг-понг ефекта, въпреки, че при мъжете не са с изявени симптоми обикновенно.
И да, аз 2 пъти съм имала, именно след прием на силни АБ, което по принцип лесно се избягва, ако някой се сети с АБ да изпише противогъбичен препарат или поне пробиотик.

Общи условия

Активация на акаунт