В момента чета...44

• 78 187
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Mediterraneo
Прочетох другите две части на Дарба, добре, че не са обемни  ooooh!
Започнах Перла в мидата на Алесандро Д'авения.  Започна ми добре, да видим как ще се развие  Simple Smile

# 166
  • Belgium
Нелче, велик е Иво Андрич, велик!

Смятам че "Мостът на Дрина" ще ти хареса  Laughing

# 167
Лу,видях ,че си тук и искам да ти кажа,че не знам как усети,че "Малкият приятел" не е мойта книга,но този път сгреши. Не мога да се откъсна! Вече съм над 500-тна страница и може би ,бих я завършила,но ММ вече ми се сърди.
А ума ми е все там...

# 168
  • София
На Лу не й е проработила кристалното кълбо тоз път Simple Smile Нези, аз гледах в ГР как бързо навърташ страниците и си помислих "Оп, още един, който не може да се откъсне."

Снощи прочетох "Хана сама вкъщи" - Лу, ти ли се оплакваше, че ти е била скучна? На мен не ми беше, даже много бързичко я глътнах, баш като за уикенда.

Сега ще се пробвам за втори път с Кон Игълдън. Този път съм подхванала поредицата за Чингис Хан, пък да видим.

# 169
Ох,Вени,и по-бързо ще ги навъртам,но ММ вече ми се сърди,че не му говоря.  Sunglasses

# 170
  • Belgium
Ах, Нези, колко хубаво!

Нека не ми работи кристалното кълбо  Laughing

Имах те за по-нежна душа, на която "Малкият приятел" ще дойде тежка. Инак тя си е едно великиолепие за мен  Grinning

Венка
, да "Хана..." ми беше скука и шаблон, ама ти си по-блага от мен по отношение на трилърите.  Laughing

Аз прочетох онуй малоумие "Щастливото градче", дадох една звезда - думите са излишни  Mr. Green

Почвам "И всеки път морето" - тук също съм с ниски очкавания, но да видим. Имам нужда от малко литературна бозица преди да почна тухлата "Момчешки живот", за която ми проглушиха ушите какъв шедьовър била.

# 171
  • София
Венка, да "Хана..." ми беше скука и шаблон, ама ти си по-блага от мен по отношение на трилърите.  Laughing
Хах, от една страна е така. От друга, книгата ме намери перфектно през почивните дни и да си кажа честно, от трилърите понякога очаквам да са си по шаблон, че да няма неприятни изненади  Mr. Green.

# 172
Накрая на В стъклената къща съм.Благодарение на Миж (много ти благодаря) утре започвам последната книга от трилогията -Къде е тя?
Книгите са разказани от гледната точка на малко момче в селце в Италия (духа е като във филмите Малена и Зона Замфирова - "морала" е над всичко; грешницата заченала копеле е одумвана); юношата в Канада разказва за конфликта с баща си и търси себе си и своето място в света (тук ми напомня Големите надежди на Дикенс - тъга и безнадежност). Младия мъж нарушава табу и края ще е пак в слънчева Италия.
Мечтая някога да я посетя.

Как ми се иска да съм сладкодумна като Лу и повече хора да я прочетат!

Bella, на аватара ли си приличах и за кои книги си говорихме?

# 173
  • Чукарландия

Как ми се иска да съм сладкодумна като Лу и повече хора да я прочетат!

Bella, на аватара ли си приличах и за кои книги си говорихме?

И аз искам да съм сладкодумна, като Лу, но на, не ми се получава. Mr. Green

Скрит текст:
Естел, въобще не си приличаше с аватара. Сънувах те с черна, дълга коса, приличаше на Моника Белучи.  Wink

И си говорехме за Ребека, на Дафни дьо Мюрие. Незнам защо, ти ми разказваше, как двете сте се учили да яздите коне.  Joy

# 174
  • Пловдив
Започвам тази

# 175
Птиците умират сами!

# 176
Нези, и аз имам същия проблем с мъжа ми Simple Smile А и децата като са вкъщи едва открадвам по половин час на ден за четене Sad Не знам вие как успявате Simple Smile Аз още се мъдря с Калуня-каля, но нещо първоначалното ми въодушевление нещо се поизпари. Много объркана и недоизказана взе да става  Rolling Eyes Днес ще я довърша вече и започвам "Тангра и неговия син", само че не знам дали до края на годината ще успея да я свърша  Mr. Green

# 177
пи мен е подобно, внуцитеми все нт ме тормозят-бабо това, бабо онова..Но за Нова Годин си обещах , всеки месец да прочета поне 2 книги! и досега някакси успявам!

# 178
  • Mediterraneo
Нези, и аз имам същия проблем с мъжа ми Simple Smile А и децата като са вкъщи едва открадвам по половин час на ден за четене Sad Не знам вие как успявате Simple Smile

Половин час ми е изключително малко за четене. Така сме устроили ежедневието си, че гледаме да си легнем най- късно в 22.30 и да почетем поне по час. Много често лягаме доста преди това време и четем( и двамата не можем без четене).

# 179
Откакто намалих до минимум гледането на телевизия и четенето във форума, рязко ми се увеличи времето за книжки. Simple Smile Обаче пак ми е недостатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт