В момента чета...44

• 78 210
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София

И аз точно за нея си мислех, приготвила съм си я. Може би нея ще почна.  bouquet

# 151
Прочетох за първи път На изток от Рая  като първа среща със Стайнбек и съм очарована и от книгата  и от стила на автора.. Знам, че е хубаво, даже понякога необходимо да се прави пауза след такива книги, но ми се чете, а не знам какво да започна, дори какъв тип книга да е. Какво бихте ми препоръчали..   Rolling Eyes

Продължи с произведенията на Стайнбек, ако искаш. Така ще получиш цялостна представа за творчеството му.

Заслужава си!

# 152
  • София
Прочетох за първи път На изток от Рая  като първа среща със Стайнбек и съм очарована и от книгата  и от стила на автора.. Знам, че е хубаво, даже понякога необходимо да се прави пауза след такива книги, но ми се чете, а не знам какво да започна, дори какъв тип книга да е. Какво бихте ми препоръчали..   Rolling Eyes

Продължи с произведенията на Стайнбек, ако искаш. Така ще получиш цялостна представа за творчеството му.

Заслужава си!

С коя негова книга да продължа? Мислех си да не е някоя негова, защото може би ще имам големи очаквания, а четох, че "На изток от Рая" май е най-добрата му.

# 153
Току-що свърших «Светлият лик на смъртта» на Александра Маринина и започвам «Аз умрях вчера».

# 154

С коя негова книга да продължа? Мислех си да не е някоя негова, защото може би ще имам големи очаквания, а четох, че "На изток от Рая" май е най-добрата му.

Един от личните ми фаворити е "За мишките и хората".

# 155
Аз пък такава фиеста от книги си спретнах,че заприличах да съседските баби следящи няколко сериала.
Захванах „Сага за Долангенгър",но  в един момент ми доскуча включих  "Пъклена кръв "- роман от серията за Ордена на сангвинистите ,а снощи се зачетох в  "Паметта на Истанбул"-поредица с главен герой инспектор Невзад.
Те са три, а този е последен. http://lira.bg/?p=99517

Сагата за Долангенгър са пет: http://chitanka.info/serie/the-dollanganger-series

# 156
  • София
Прочетох "Фламандският майстор". Описателният стил на Артуро Перес Реверте ми дойде в повече. Твърде много риторика и шах за криминален роман. Над два пъти заспивах насред описанието на детайл от картината или някоя шах-стратегия. Бих я препоръчала за по-съзерцателен и търпелив тип читател и/или запален шахматист.

Някой с впечатления от Бягащата с вълци на Клариса Пинкола Естес?

# 157
Можеш ли да пазиш тайна? - Софи Кинсела

# 158
Прочетох "С дъх на кафе" на Антъни Капела и много ми хареса  Heart Eyes

Сега на хартия чета:

започна увлекателно дано да е все така

На телефона чета все още "Споделен живот" на Джоди Пико, и тя ми е интересна, но чета само като вися по опашки и т.н.  Blush

А на компютъра в офиса съм подхванала "Сладко палаво момче" на Кристина Лорен, тя хич не ми допада и май ще я прелистя на две на три  Mr. Green

За пръв път чета толкова книги наведнъж, но са толкова различни, че няма как да ги смеся  Mr. Green

# 159
  • Plovdiv
Аз завърших "Множество Катрини" на Джон Грийн. Много ми хареса, както всяка книга до сега на автора. Тийнейджърка съм си по душа явно Simple Smile

Сега започвам "Мъглата" на стивън Кинг. Обичам разказите му Simple Smile

# 160
  • Ямбол

Най-накрая да открия трилър, който да ми хареса.

# 161
Приключих с "Марсианецът" на Анди Уеър, но не мога да кажа, че съм възхитена, както повечето хора. За мен това е приятна на моменти книга, в други доста отегчаваща, но като цяло е лишена от въображение, няма и кой знае какъв сюжет. Така монотонно си вървеше докрай. Не е от книгите, за който съжалявам, че съм си загубила времето, но след няколко дни ще съм я забравила изцяло, нямаше какво да остави у мен. 2* в ГР.

Започнах "Милениум" Мъжете, които мразеха жените" на Стиг Ларшон, в началото съм, но снощи сънувах сюжета, хвана ми интереса още в началото.

# 162
  • Чукарландия
Аз пък сънувах Естел Бързоход! Че си говорим за книги. Mr. Green Вече направо съм се ошашкала... Joy

# 163
В момента чета "Мостът на Дрина" на Иво Андрич. Жестока книга! От самото начало ме хвана толкова силно за гърлото, че ми се налага да спра да я чета за няколко дни, за да се събера. Много силна и дълбока, не се чете леко. И въпреки това смятам, че е писана с огромна любов към епохата и хората. Задължително четиво за всеки, изкушен от европейската история преди 20ти век.

# 164
  • на североизток от Рая
В момента чета "Мостът на Дрина" на Иво Андрич. Жестока книга! От самото начало ме хвана толкова силно за гърлото, че ми се налага да спра да я чета за няколко дни, за да се събера. Много силна и дълбока, не се чете леко. И въпреки това смятам, че е писана с огромна любов към епохата и хората. Задължително четиво за всеки, изкушен от европейската история преди 20ти век.

Днес я потърсих в библиотеката, но беше взета. А след твоя коментар, още повече искам да я прочета. Набелязах я още миналата година. Не помня кое момиче беше я сравнило по сила с "Време разделно".

Прочетох Бабата. Но не съм от харесалите я. Има какво да се хареса, но и на доста места се чувствах отегчена. Предстои ми да се запозная  и с Уве, очаквам него повече да го  харесам, защото съм чела откъси, които ми допадат.

Общи условия

Активация на акаунт