В момента чета...44

• 78 212
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Mometo, в книжен махмурлук си след "Трънски разкази", нормално!  Wink

На мен "Уве" ми хареса повече от "Баба".  Simple Smile

Чета "Пазителка на тайните" на Мортън и много ми харесва.  Heart Eyes

Успоредно електронно се кефя на "Лекари". Съвсем в началото съм, надявам се да продължи да ми харесва.

# 136
В момента се наслаждавам на любимия си Крис Картър -Престъпен ум -отново доста брутален , но тази книга е и малко по дълбоко емоционална.

# 137
  • Дъблин
Снощи дочетох "Червеношийката", много добра! Как ги измисля такива Несбьо не знам, но съм във възторг. Ще продължа сега с "Немезида", но имам въпрос, слагам го в спойлер:
Скрит текст:
В някоя от книгите след "Червеношийката" Хари разкрива ли истината за убийството на колежката му Елен? Този въпрос остана нерешен до края на "Червеношийката".

# 138
   Смърфиета, да.
Не помня дали в Немезида или Пентаграма беше.

# 139
Аз си прочетох " Възпламеняване " , хареса ми толкова много , колкото и " Игрите на глада ".
Започнах " Хартиеното момиче " - първа среща с Мюсо , определено много приятна среща, дано чувството остане такова до края на книгата.

# 140
Снощи дочетох "Червеношийката", много добра! Как ги измисля такива Несбьо не знам, но съм във възторг. Ще продължа сега с "Немезида", но имам въпрос, слагам го в спойлер:
Скрит текст:
В някоя от книгите след "Червеношийката" Хари разкрива ли истината за убийството на колежката му Елен? Този въпрос остана нерешен до края на "Червеношийката".

Скрит текст:
В "Пентаграм" Simple Smile

И аз съм така с Несбьо. Направих грешка да започна с "Немезида" и се разочаровах, но после реших да пробвам втори път - с "Червеношийката" и след нея ми беше трудно да се спра  Laughing. Прочетох на един дъх "Пентаграм" и насила си определих почивка поне 2 седмици, преди да захапя следващата.

# 141
Cioccolata, благодаря за допълнителната информация за  творбите от Туве Янсон. bouquet

Скарамуш, беше писала за "Лятна книга", обаче Лу препоръчвам да започнеш с "В края на Ноември"- от детските. На мен ми е  най- любима Wink
   "Дъщерята на скулптора" , ако искаш ще ти  дам. Страхотни са разказите.
Започнала съм "Говорещият със слоновете" Приятна книга, написана увлекателно. Не те оставя да потънеш в някаква монотонност.
Само гледам в нета  за чудноватите африкански птици, които се споменават.

# 142
  • Ямбол

Някъде докъм средата съм, чете се много лесно. Харесва ми  Heart Eyes .

# 143
О, със сигурност и в "Края на ноември" е много хубава, аз също харесвам и "Татко Мумин и морето", и "Мемоарите на татко Мумин", макар че са напълно различни - "Мемоарите" са много весели, а другата е вече доста по-зряла. "Омагьосана зима" също е много хубава.

# 144
  • Варна
Записвам се с "Вино от глухарчета" и Авобиографията на Агата Кристи

# 145
Привет!
Започнах "Дъщерята на палача" - Оливер Пьоч. Simple Smile
В началото съм, но ми допада засега.

# 146
Аз пък такава фиеста от книги си спретнах,че заприличах да съседските баби следящи няколко сериала.
Захванах „Сага за Долангенгър",но  в един момент ми доскуча включих  "Пъклена кръв "- роман от серията за Ордена на сангвинистите ,а снощи се зачетох в  "Паметта на Истанбул"-поредица с главен герой инспектор Невзад.

# 147
  • София
Прочетох за първи път На изток от Рая  като първа среща със Стайнбек и съм очарована и от книгата  и от стила на автора.. Знам, че е хубаво, даже понякога необходимо да се прави пауза след такива книги, но ми се чете, а не знам какво да започна, дори какъв тип книга да е. Какво бихте ми препоръчали..   Rolling Eyes

# 148
Цар Плъх, ти предлагам аз

# 149
Прочетох "Ласи" на Ерик Найт- много трогателна история.

Започнах "Жените на Далас" на Бърт Хършфелт.

Общи условия

Активация на акаунт