Старо приятелство

• 8 198
  • 61
  •   1
Отговори
# 60
Много се радвам, че сте се разбрали. Но все пак твоята тема беше, че приятелката ти те е предала, а не че е имало интрига от трети човек.
Ако е имало предателство трудно може да се възстанови това което е било счупено.
Въпреки това радвам се за теб и новото старо приятелство.

# 61
Здравейте!Преди години моя приятелка ме предаде, но когато тя пожела да се защити и да ми обясни аз не пожелах да я изслушам и сложих край на приятелството ни, или поне така си мислех . Приятелки  бяхме от малки .. 10 години всеки ден заедноо, в какво ли не ... сега малко съжалявам , но не знам как да подховдя къ нея не искам да се извинявам защото е виновна , просто трпбваше д ай дам шанс , посъвствайте ме какво да напрвя , какво да й кажа, все пак минаха 2 години... ?!
Благодаря!

Като човек от другата страна, тоест моята най-добра приятелка не пожела нито да ме изслуша, нито да се бори за приятелството ни навремето, мога убедено да ти кажа, че моята истина и нейната са вероятно напълно различни.
Аз съм убедена, например, че тя ме предаде и изостави без идея да се бори за нас, тя пък е убедена в някакви неща, които си беше вкарала в главата и т.н. Минаха 3-4 години вече и  тя поразмисли, но аз, след като страдах много, напълно я забравих, преживях и продължих напред – костваше ми страшно много това, психически бях много зле. Понякога се сещам, мъчно ми е разбира се, от деца сме заедно и не съм давала косъм да й падне от главата цял живот.
Тя като теб "не знае как да подходи", но й се иска да имаме някакви отношения, търси ме понякога, предимно, за да ми се оплаче нещо от живота.
Обаче аз не че не я обичам – обичам я. Просто много се счупиха тогава нещата и не знам дали си заслужава. Аз много пораснах, а тя ми изглежда все така самообсебена и ангажирана предимно със своите мисли и емоции, нуждаеща се от "подкрепа", която аз вече не съм готова да ѝ давам.

Общи условия

Активация на акаунт