Старо приятелство

• 8 212
  • 61
  •   1
Отговори
# 15
Зависи за какви глупости са се скарали.
Никога не трябва да се изключва възможността за хепи енд.
Защо винаги трябва да сте черногледи? Simple Smile

# 16
Малко съм крайна, но според мен много зависи от "предателството".
Сигурна ли си, че си го преодоляла? Сигурна ли си, че си способна наистина да простиш предателство? АЗ не бих. Всичко друго, но предатели нито щадя, нито ги искам в живота си. И не защото не бих могла да направя жеста, а защото знам че не бих се доверила никога повече, а едно приятелство без доверие просто си губи смисъла.

Може би ти гледаш на нещата по друг начин. Затова те конфронтирам със собствените  ти представи, за да пообмислиш сама дали има смисъл и дали наистина си готова за такова подновено приятелство.

# 17
  • Варна
По-интересният въпрос е дали отсрещната страна иска приятелството да се поднови. Щом се е примирила и две години не е направила опит, май не ще. Насилени отношения не могат да се определят като приятелски. Най-добрата ми приятелка преди години я бях отрязала. Заради глупост, няма какво да си кривя душата, но много бях наранена и крайна тогава. Тя обаче не се отказа. Месеци наред се опитваше да си възстановим отношенията. докато накрая не си дадох сметка, че наистина е била тъпа причината. Възстановихме ги, но както казах - беше глупост, а не предателство. Има значение.

# 18
Никога няма да е същото, казвам го от личен опит.

Подкрепям това мнение.
По тази причина никога не бих направила опит да се върна назад.

# 19
  • София
И кой е казал, че трябва да е същото?? Ми аз и с приятелки, с които не съм се карала, имам различно приятелство сега, като сме с мъжете и децата, отколкото като моми, да речем.
То пък голямата ценност да е същото.

Та по темата, да възобновихме старо приятелство и съм доволна, че го направихме, много доволна.

# 20
опитай, иначе ще съжаляваш повече отколкото, ако тя те отблъсне

няма да е същото, но може да е друго - не по-лошо и не по-добро, просто друго

Пиле,  Joy Hug

# 21
 Случило се е, така е трябвало да стане.
Продължи напред и не си задавай този въпрос.

# 22
  • София

Ми кво, така си е  Heart Eyes

# 23
съвсем вярно!  Mr. Green

# 24
Дори да искаш не си заслужава. Представи си човек като един бял лист хартия, когато се роди. Писали сте заедно по този лист. В един момент всичко е омацано по него. Можеш ли да го изтриеш? Не. Дори да пишете на него отново заедно, мацаницата ще е там. Нищо няма да е същото. Имате цял един живот пред вас и още около 8млрд. население. Ако попаднете в пясъчния часовник на недостъпното, трудно ще излезете.
Аз съм приятел докрай и съм готов да направя много неща за моите приятели. Не очаквам нищо в замяна. Ако ме предадат, обаче не ги чака добро.

# 25
И кой е казал, че трябва да е същото?? Ми аз и с приятелки, с които не съм се карала, имам различно приятелство сега, като сме с мъжете и децата, отколкото като моми, да речем.
То пък голямата ценност да е същото.

Та по темата, да възобновихме старо приятелство и съм доволна, че го направихме, много доволна.

Доколкото разбирам отношенията не са се променили в резултат на семейни ангажименти. Авторката не пита промениха ли се отношенията ви с приятелите след като станахте семейни.
Ако искаш разкажи в какво се състои възобновеното от теб приятелство.

# 26
  • София
Ами, в какво се състои - в приятелство се състои Simple Smile Наистина не разбирам точно въпроса, не е заяждане.
Имахме неразбирателство, прекъснахме отношения за доста години, след това си писахме, възобновихме ги, виждаме си се, поддържаме си връзка, децата се 'запознаха' за втори път и така Simple Smile

# 27
Ами, в какво се състои - в приятелство се състои Simple Smile Наистина не разбирам точно въпроса, не е заяждане.
Имахме неразбирателство, прекъснахме отношения за доста години, след това си писахме, възобновихме ги, виждаме си се, поддържаме си връзка, децата се 'запознаха' за втори път и така Simple Smile

Питам как възобновихте приятелството си, но ето че ти, неразбирайки въпроса, си ми отговорила.

# 28
и аз ще ти отговоря - с желание от двете страни  Grinning

има и ситуации, в които не се получава дори и при желание, но за мен то е основното
може би и точният момент има значение

Moonraker, не си прав  Wink
понякога някой си мисли, че е предаден, но не е бил
приятелства се развалят и заради други неща, не само предателство

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 16:14 от bubanka

# 29
и аз ще ти отговоря - с желание от двете страни  Grinning

Ок, лесно е когато го има и в двете страни.
Допълвам, че аз досега не съм имала желание никога да възобновя старо приятелство. Променя ми се отношението към човека и той вече не е същият в моите очи. Не знам дали е разочарование или обида, но в мен всичко приключва и не бих се насилвала да връщам времето назад.

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 16:33 от Herz

Общи условия

Активация на акаунт