Старо приятелство

• 8 211
  • 61
  •   1
Отговори
Здравейте!Преди години моя приятелка ме предаде, но когато тя пожела да се защити и да ми обясни аз не пожелах да я изслушам и сложих край на приятелството ни, или поне така си мислех . Приятелки  бяхме от малки .. 10 години всеки ден заедноо, в какво ли не ... сега малко съжалявам , но не знам как да подховдя къ нея не искам да се извинявам защото е виновна , просто трпбваше д ай дам шанс , посъвствайте ме какво да напрвя , какво да й кажа, все пак минаха 2 години... ?!
Благодаря!

# 1
Ако наистина искаш да възвърнеш приятелството си, недей да тръгваш с идеята- "ти си виновна, аз няма за какво да се извинявам". Сама казваш, че твоята грешка е, че не си и дала шанс да ти обясни.
Обади и се, пиши и- вижте се, ако има желание. Приятелки сте все пак, нещата ще си тръгнат от само себе си, не е като да не се познавате.  Stop

# 2
Ако наистина искаш да възвърнеш приятелството си, недей да тръгваш с идеята- "ти си виновна, аз няма за какво да се извинявам". Сама казваш, че твоята грешка е, че не си и дала шанс да ти обясни.
Обади и се, пиши и- вижте се, ако има желание. Приятелки сте все пак, нещата ще си тръгнат от само себе си, не е като да не се познавате.  Stop

Може би вече всичко е заминало.. както се казва... дали не е късно да се запази това приятелство?

# 3

Може би вече всичко е заминало.. както се казва... дали не е късно да се запази това приятелство?
Не разбрах, искаш ли да се запази или не? newsm78

# 4
Ако и двете страни търсят това приятелство, никога не е късно..
С моята най- добра приятелка бяхме скарани близо година. В крайна сметка се видяхме, изяснихме се, поплакахме си и си върнахме приятелството.
Така, че не е изгубено нищо- докато не си опитала. Simple Smile

# 5

Не разбрах, искаш ли да се запази или не? newsm78
да

# 6
Имам подобна история - познаваме се от деца, заедно бяхме в училище, но после се случиха разни неща и пътищата ни се разделиха не особено приятелски. За съжаление е в САЩ в момента, но, ако я видя, ще се зарадвам и ще се опитам поне за говорим като добри познати. Грешките остават в миналото и избледняват, помнят се хубавите моменти, свързани с приятелството. Тя дори няма фейсбук, иначе бих направила първата крачка, бих й писала, дори бих се извинила, че може би прибързано теглих чертата на дългогодишно приятелство.  Peace

# 7
Никога няма да е същото, казвам го от личен опит.

# 8
ТОва ме притееснява.Какво имаш в предвид ?

# 9
Обади й се, покани я на кафе и си поговорете. В крайна сметка няма какво да загубиш от една среща.

# 10
Ами ние вече не се чуваме по телефона, не комуникираме , просто ако се видим случайно си говорим общи неща. Даже вече поради случилото се не искам и да се срещам с нея.Някак си разговора не върви , няма как да се забрави стореното......За твое успокоение я потърси, иначе ще има едно "ако" .

# 11

Дали ще е същото или не - зависи от нивото на осъзнаване и на двамата. Човек се развива и се учи от грешките си, ако иска, разбира се, и след един искрен разговор, разкаяние и прошка, приятелството може да си е отново чудесно. Всеки може да сгреши и, ако това не е някакво брутално, тежко провинение, приятелството е възстановимо.  Sunglasses Има различни метафизични техники, с които можеш да възстановиш тази връзка, ако искрено съжаляваш за стореното, ако искаш да се извиниш и поне да изясните ситуацията, за да не остават горчилки. Пак казвам - последващото развитие зависи от това човек до какво ниво на съзнание са достигнали и двамата. Аз имах случай с приятел от детските години, с когото един ден се скарахме за глупост.  #Crazy  Няколко години изобщо не си говорихме, обаче един ден аз реших, че така не е редно да продължава и... нещата се оправиха.  Simple Smile

# 12

Съгласна съм, че никога няма да е същото. Аз съм в такава ситуация от доста време. Приятелката ми от детските години, на която кумувах и кръстих децата ме предаде. В момента не се чуваме по телефона и като се видим си говорим общи неща. Поздравяваме се за рожденни дни и на улицата и това е. Много ми е мъчно, но ситуацията е такава. Винаги ще стои между нас това което се е случило и затова никога няма да е същото.

# 13
Заради мъж ли се скарахте? Simple Smile

# 14
  • Варна
Наистина няма да е същото. Аз имах приятелка, с която дълги години бяхме близки. После се скарахме. И не, не беше заради мъж. Може би няколко години изобщо не контактувахме, докато един ден тя реши, че ще се обади и ще станем пак близки. Ами, не се получава. Като си теглил един път чертата, връщане назад няма. Колкото и да се опитваш, малко или много са минали години и двамата човека са променени. Изкарахме около две години, опитвайки се да закрепим нещо, но не се получи. Винаги отношенията с един човек имат някаква граница. Прекратявайки дългогодишно приятелство, едната от двете ви я е прекрачила. Няма значение кой от двамата или по каква причини, прекрачена е. Затваряй си очите, ако искаш, но вярвай ми, такива неща не се забравят и отношенията ви никога няма да бъдат пълноценни.

Общи условия

Активация на акаунт