Искам да кажа ... (70)

• 54 282
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Видях, че valerie е със замразен акаунт. Жалко, беше ми симпатична. Но сигурно е временно...всеки има нужда от почивка от форума за известно време.

# 361
Янче, тия са като голи охлюви. Няма ли нещо с косъм.  Joy

Щях да пукна от жега навън. Не мога да се аклиматизирам! Ще слагам летния подпис.
 Тонка, ако кажеж, ще пусна нещо с косъм.

# 362
  • София
Ааа Сандьо, теб съм те виждала.  Grinning

# 363
Само аз ли не съм виждала сандо  Rolling Eyes

# 364
  • София
Само аз ли не съм виждала сандо  Rolling Eyes
Не си сама. И аз не съм.

# 365
  • София
Сандьо, пусни една плажна снимка, не се стискай!

# 366
Като ни трият в изложи се, да я подкараме тука  http://prikachi.com/images/974/8601974K.jpg

# 367
  • Пловдив
 Rolling Eyes Ко стаа тук?!

# 368
Стига с тия голи охлюви Янтре, наше българско, космато.

# 369
  • Варна
Охахавих се с матраците докато ви изчета .
За десерт изненада - Сандокана по слипче .
 Няма такъв кеф .  Mr. Green

# 370
Само Лиляна дан дигни кръвно.

# 371
Плувец бе, Янтра, български!

# 372
Я, мисля че току-що разбихме митът, че домашните любимци приличат на собствениците си  Laughing

Майтапче, симпатяга си Peace

# 373
много изненадващо ми дойде, чак от изненада си разлях виното  Joy hahaha ама така е като отварям наред без да дочитам до край кой, какво , защо  Laughing Laughing не , че нещо, просто се изненадах , очаквах поредният матрак или диван  Mr. Green

# 374
  • Sofia
 Joy,ей,затрих се тия дни и сте се разшавали  Crazy.
Сандо,изпълнил си слипа,извинете, клипа  Laughing Мязаш ми на главния герой от сериала,дето гледам,тамън- Джихан Гюлпанар  Flutter.Ей го на:

http://www.sabah.com.tr/magazin/2015/03/31/erkan-petekkayadan-itiraf

За дрешляци сте писали.Аз днес открих пролетния сезон,купих си един цветен тренч от Desigual, ама умерено шарен,де...за който ги знае к'ва са цигания  Mr. Green.Тамън,че снощи се жалих на моичкия,че мноооо дълъг тоя месец  Whistling.
А,и гума спуках... newsm78.Добре,че бяхме наблизо до дОма,та издрапахме баира пеша, с все багаж и сак с тенис ракети  ooooh!.Зарязах автомобила, таткото да го обгрижва  Embarassed. Не  е лошо да се обуча и аз,ама....не е спешно  Flutter.
Котката ми киха на талази... newsm78,пък уж има противогрипна ваксина. Сега и нея да мисля...

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 20:42 от GeNa

Общи условия

Активация на акаунт