Искам да кажа ... (70)

• 54 306
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Е, има манекени, които са вътре в самия магазин, не на витрината. Примерно - на рафт високо над щендерите.
Да, така е, права си  Peace

Ох, ако ми останат очите в нещо, ще го взема, та пушек се вдига  Mr. Green
Но май остарявам...напоследък все по- рядко ми се случва, аз ли станах капризна, парцалите ли станаха повече ...

# 346
Райче, по-скоро изнервени или дори оттегчени и т.н. поне за себе си така си мисля...
Онзи ден прерових всички пуловери в един магазин и няма номер за мъжа ми и гледам на манекена - ама точно си мисля, че номера е неговия и като се замислих как ще им разбутам фасадата ако ги помоля и колко време ще ми отнеме, моментално се отказах от този пуловер.

# 347
Аз пък така мразя да пробвам дрехи.Много отегчително. Обичам да си купя нещо ново, но не мога без да го пробвам преди това. Въпросът не е само дали ще ти стане ами и как стои.

# 348
  • Euskal Herria
Задължително пробвам дрехите и обувките, никога не съм си поръчвала онлайн. Просто много пъти ми е харесал модел или десен, но ми стои ужасно. А понякога нещо, което уж не ми грабва окото, буквално ми "заспива"  Grinning.

# 349
  • Пловдив
Какво сте се размрънкали за меки матраци?!!?  Много сте ми странни, аз на меко не мога да спя. Матрака у нас е среден към твърд. Обичам си аз да си е стабилно.  bowuu

# 350
И нашият е твърд с някакъв кокос беше  newsm78 newsm78 предпочитам твърдото за спане, а мъжото е с някакви спортни травми на кръста и задължително му казаха на такъв. Еником М е , доволни сме  Peace Peace

# 351
  • До морето
Големите вериги магазини си имат точно определен начин, по който им изглеждат магазините,  задава се централно и си има период, в който витрината изглежда по този начин, както и има определин човек, който се грижи само за това.  В някои магазини витрините даже се заключват. Продавачките не продават нищо от там, за да те развалят цялостното оформление, така да се каже.

# 352
И нашия матрак е твърд, защото имам проблеми с кръста. И е евтинджос някакъв, с пружини, обаче ми е изненадващо удобен. Взехме го колкото да има матрак след ремонта, щяхме да купуваме друг ама този става.

Обожавам да си купувам дрехи и много мразя да меря. Откакто си смених размера (с по-голям  Mr. Green) ми е трудно да нацелвам без да пробвам, преди бях експерт.

# 353
Дояде ми се сладкиша с майонеза. Само като си го представих шоколадов и само това ми е в главата Crazy.

Дрехите задължително пробвам, то едно го гледа човек, като се облече е различно, дори и за детето вече все по-рядко си позволявам без мерене да му вземам.

Едно време продаваха и от витрините. Имах позната продавачка, нейната шефка я беше инструктирала да ги сменя почти всеки ден, да не са едни и същи, за да не си мислят хората, че никой не влиза и не купува, та от там знам каква борба е с тая кукла като започнат да й падат ръце, крака и да се разпада.

# 354
До скоро нищо не мерих, но с промяната на фигурата почна да ми се налага. Блузи, обаче продължавам да не меря.  Между другото, занесох две торбички с дрехи в НМ и ми дадоха 2 талончета с 15% без крайна дата за ползването им. Мислех да останат за някой ден, но на касата продаваха чорапи с Леденото кралство и познайте дали не замина едния талон на минутата.

# 355
и аз днес пазарувах за дребното от кралството  Crazy Crazy- клинчета, пижама, чорапи и блузки , имаше доволно намаление в ХМ и като по чудо от нашият размер.

# 356
Мога ли да направя домашна майонеза в блендер, че нямам пасатор? Ако някой знае технология и рецепта, моля да ми сподели. Жаки нещо се влюби в майонезата и държи всичко да яде с нея, даже в леща я буташе днес:) Та поне да е домашна:)

# 357
  • Mediterraneo
И нашият е твърд с някакъв кокос беше  newsm78 newsm78 предпочитам твърдото за спане, а мъжото е с някакви спортни травми на кръста и задължително му казаха на такъв. Еником М е , доволни сме  Peace Peace

Тъкмо идвам да им кажа, че въпреки всичките напъни на производителите да правят пухкави, меки и въздушни матраци, това изобщо не се препоръчва за спане! Лекар и физиотерапевт са ми препоръчали задължително спане на твърд матрак заради проблеми с кръста и гърба. На селото на дядо ми имаше стари легла- дъски вместо матрак и пружина; отгоре дюшек. Е, няма такъв релакс за гърба, честно. Разбира се, няма как да спим на дъски в наше време.

Дрехи напоследък хич не купувам. Откакто изхвърлих повече от половината си гардероб след наводнението, ми мина меракът да трупам само заради това да имам нещо. Оттогава се ограничавам много. С обувките също. Преди всеки месец купувах по 1-2 чифта обувки, имаше период, в който имах над 100 чифта. За последната година съм си купила едни балеринки и едни боти. Невероятно постижение за мен!
Но пусто, на момичетата гардеробите пак преливат! Това не мога да го спра, по- силно е от мен!

# 358
  • До морето
Тъкмо щях да си признавам, че аз пък не мога да спя на меко. Ужаааасно ме боли кръста, ако не ми е твърд  матрака. Нашият е Дормео - най-най първият Дормео, който пуснаха на пазара, изключително удобен е и си заслужава всеки лев. Лятото правихме стаята на малкия и на него също му взехме Дормео. И възглавници имаме от тях, и завивки, абе доволна съм  Simple Smile

Тази зима по отношение на дрехи и обувки  - голяма икономия! Покрай бременността изкарах с 2 клина и 3 блузи. В началото на сезона купих едни ботуши и май с тях ще си изкарам до пролетта, то къде ли ходя...

# 359
  • София
Мога ли да направя домашна майонеза в блендер, че нямам пасатор? Ако някой знае технология и рецепта, моля да ми сподели. Жаки нещо се влюби в майонезата и държи всичко да яде с нея, даже в леща я буташе днес:) Та поне да е домашна:)

Жаки, не съм сигурна дали с блендер ще се получи Confused Не те ли е страх от суровите яйца в домашната майонеза?
Аз домашна правя само млечна, такава с яйца не смея

Общи условия

Активация на акаунт