Искам да кажа ... (70)

• 54 307
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
На пух и перушина въобще не мога да спя. Слескват се и глават ми потъва и се свлича... абе не ми е удобно.

И аз така, искам мемори или латексова, нищо друго  Naughty, а и без оная безумна за мен извивка, никак не ми пасва, толкова ли бясно спя не знам, ама не ми стои главата като на рекламите

# 331
  • Euskal Herria
Леле как раздвижихме темата с тия спални въпроси  Laughing
Ами логично продължение - с какво започнахме, м?  Grinning

# 332
  • Tам през Атлантическия океан
Скрит текст:
Захир, не, нищо не чувствам, ако не го премеря да видя стойностите, по нищо не личи, че долната е висока. Онзи ден беше 130 на 104. Днес не съм го мерила, че апаратът е долу на първия етаж.

raja_nikol, не си първата, която споделя за триенето. На много други прави впечатление. Аз имам усещането, че постовете на определени потребители(и аз в това число) се трият по дифолт, понеже са точно на тези потребители. По принцип, когато коментирам нечие мнение, го правя след като някой друг вече е коментирал. Просто коментирам мнението и изразявам свое мнение. Мен ме трият, другият коментар, обаче - не.
Сега например в оплачете се има доста коментари по нечии проблеми, но няма доклади вероятно и никой не трие. Ако се завъртя аз или някой друг от нарочените да коментира там, гарантирам, че ще последва изтриване. Първо защото винаги има услужливи докладващи и второ, защото независимо, че моят коментар няма да е по-различен от останалите, то просто защото е мой, трябва да изчезне.
Това исках да кажа по повод мнението на raja_nikol и коментарите, че тук можем да коментираме въпросите, които в друга тема биха се сметнали за спам.

Тонка, а мога ли да коментирам потребители и по-точно мненията им, ако съм сигурна, че влизат тук и четат?

Meн в 'изложи се'  ме трийкат  Simple Smile там съм персона нон грата   Crazy

Ама аз и напоследък нямам желание и да пиша  Laughing тъй че все тая  Wink
утрепаха ми малкия порив  Laughing тюЙ

# 333
  • София
Нашият матрак е момори, много мек - разкош за мен, ад за мъжа ми, хич не му е удобен толкова мек Crazy
Мър, ти сега ме вкара в размисъл. Как може мемори-то да е меко? На нас ни предлагаха да ни компенсират със сравнително скъп матрак, но не се съгласих, защото и той ми беше твърд. Продавачката изкоментира, че няма меко мемори. Поне не толкова, колкото аз искам.
Аз спя на възглавница с някакъв мемори пух. Твърда е, но е много странно - не ми е неудобна. Спя си на нея, но мъжът ми изхвърли неговата.

# 334
  • някъде ... тук ...
То затова хората произвеждат разни-разнообразни матраци, възглавници и прочее  Laughing
Ако не мога да си заровя ръцете под/във възглавницата, лягайки по корем, не мога да заспя. Хич не се разбираме с модерните възглавници.

# 335
  • Tам през Атлантическия океан
Тонка , права си  Simple Smile
няма 'меко' мемори  Wink

# 336

Мър, ти сега ме вкара в размисъл. Как може мемори-то да е меко? На нас ни предлагаха да ни компенсират със сравнително скъп матрак,

Защо бе, Тонка, какво му се случи на вашия? Освен сока де  Wink

# 337
На мен ми е доста меко, мемори си е. Особено като е по-топло в стаята. Спя като в пух. От едната страна е по-меко, от другата е по-твърд. Определено има меко мемори  Thinking Възглавницата ми от мемори на Дормео е супер мека, сега имам от мемори от Икеа и тя не е мека, даже е малко твърда. Явно е различно.

# 338
  • София
Защо бе, Тонка, какво му се случи на вашия? Освен сока де  Wink
Одисеята ми с матрака е в 3 тома. В резюме - харесах матрак в един магазин, който се оказа, че не се произвежда и мострата не важи. Само дето продавачката това нещо не го знаеше. И се започна едно разнасяне на матраци до вкъщи и обратно. Ум да ти зайде.  Crazy

# 339
Защо бе, Тонка, какво му се случи на вашия? Освен сока де  Wink
Одисеята ми с матрака е в 3 тома. В резюме - харесах матрак в един магазин, който се оказа, че не се произвежда и мострата не важи. Само дето продавачката това нещо не го знаеше. И се започна едно разнасяне на матраци до вкъщи и обратно. Ум да ти зайде.  Crazy

Стига бе...изпуснала съм  Laughing
Онзи ден позната ми разказва как са харесали един мъжки костюм на витрината, вътре нямало същия, поискали да пробват от витрината- не можело, не се продавали  Shocked

# 340
И на мен са ми отказвали последна бройка, хем е била точно моя размер, така и не получих смислено обяснение защо.

# 341
  • Euskal Herria
А на мен продавачката ми каза,че може да ми свали блузата от манекена в края на месеца,когато дойдела аранжорката. Тя нямала право. Иначе имаше същите блузи в магазина, но друг номер.  Laughing.
Е, в другия магазин на веригата намерих моя номер.

# 342
На мен пък не ми е хрумвало да вземам от манекен/витрина. В мола е лесно, но в магазините обикновено са избелели от седенето на витрината.

# 343
  • Euskal Herria
Е, има манекени, които са вътре в самия магазин, не на витрината. Примерно - на рафт високо над щендерите.

# 344
Е, има манекени, които са вътре в самия магазин, не на витрината. Примерно - на рафт високо над щендерите.
Да, така е, права си  Peace

Общи условия

Активация на акаунт