Искам да кажа ... (70)

• 53 712
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Ванини, не се шашкай. Дори да е конюктивит, ще мине. Не е толкова страшен. Мий ръцете да не го пренесеш на Алина, въпреки че не е гаранция.

Аз определено настръхвам от текста, който постна Жармен. Но си представям средностатистическия шестокласник,който се е отказва на втория ред. Хубаво е да сме реалисти и после патриоти.

Мър мяу, бързо на отчет  Hug

# 61
С Тобрадекс става най- бързо, безотказно. Лайката, алъш, вериж. От таткото, няма как да е. Юджи, слагай с лъжицата, ако тестото е читаво, ще станат супер толумби- топкиии

# 62
Таткото гледа децата, колкото и аз. А бе може да е от всякъде.

# 63
И Ени изкара миналата седмица конюнктивит, не съм очаквала, че е толкова упорита инфекция - над 10 дни, вдигна и температура...Обтривах с лайка и едно кремче, предписано от педиатъра. Дано бързо му мине на Вики и да не се зарази и Алина.

# 64
  • София
Добро утро! Така се зарадвах като погледнах днес термометъра и видях плюсова температура. Хем имам и излизания днес, та няма да дзиндзиркам много  Sunglasses
Ванини, пожелавам ви бързо да се оправи Виктор и меко да минава, защото е досто събрящо и неприятно.
Винаги когато получа лично съобщение и ми става едно такова "развълнувано" и приятно още преди да го прочета. Аз гадни съобщения не съм получавала до сега. Глупави и погрешни - да, обикновено от нови потребители. Днешното обаче чупи тъпомера Tired Някаква абсолютна непозната за мен потребителка седнала да ми брои парите и да ме пита какво работя, та детето ми било в частна градина. Какво да му кажеш на такова?! ooooh!

# 65
Бррр ставам и гледам-сняг, а чаках затопляне  cold cold cold Боли ме нещо и главата  ooooh!

По мои спомени и Историята и Под Игото учихме в гимназията  Thinking Thinking но аз бях езикова гимназия и почти нямах време освен да пиша и лепя думи в захлас в подготвителен  ooooh! ooooh! ooooh! ......всъщност май в гимназията разглеждахме само глави, а за лятно четене ни беше точно преди 7 клас. Да не кажа , че и преди това имам някакъв спомен, че сме учили нещо, защото ясно си спомням как играех в една пиеска една ученичка и Рада Госпожина ме изпитва.....сигурно съм  била около 5 клас, учителката ме пита дали искам да играя Рада Госпожина, а аз казах не- много текст има , искам ученичката  Joy Joy hahaha  Не е за толкова малки деца това нещо със сигурност, абсолютно нииищо не разбирах, ама ниищо, освен тази глава може би с любовните дерзания, ама все пак ранен пубер, от какво да ми се сеща главата.

Според мен в тази възраст трябва да се учи по-простички текстове, но задачите да са 2- да се създаде навик и желание за четене/а това става като децата имат избор какво да четат, а не задължително 10 текста и толкоз и то такива сухарски/ и втората задача е да се научи езика с похватите и литературните особености. Толкоз.....Да се чете нещо кото грам не се разбира и зубри, няма абсолютно никаква стойност и ценност. Радвам се , че ги местят нагоре в класовете тея текстове, мен ако питат са и за часовете по история......защото са по-ценни като исторически текст и артефакт, от колкото като литературен- за разсъждение и анализ .

# 66
Добро утро!
Днес уж не трябваше да е студено, но пък духаше такъв вятър, че ми беше по-студено, отколкото при -15.
Ванини, педиатри са ми казвали, че за малки деца не се прилага лайка при конюнктивит. Дано бързо му мине на Виктор.
При мен пролетта дойде, имам си цъфнали цветя на бюрото, имам си и нови високи обувки.

# 67
Всеки лекар си има собствена теория, много често си противоречат с други лекари. Дъщеря ми се роди със запушен слъзен канал. Докато разберем, че е това, педиатърката няколко пъти ми изписва Тобрадекс и подобни. После очният ми крещя, че на малко дете никога не се капвали капки, изписа ми нещо подобно на крем. А масово педиатрите изписват капки.

При бебета и малки деца заразата много лесно се пренася от инфекция на носа например. Пак е конюктивит.

# 68
  • Варна
Добро ви снежно утро от Варна.
Голямо затопляне няма що  Mr. Green
http://prikachi.com/images/766/8596766N.jpg

# 69
Омекна времето! Сега ако не бяха и топящите се ледени висулки, добре щеше да е. Онна, нямам думи за ЛС-то, но има хора, обичат да държат сметка. И в тази връзка
Скрит текст:
чувствам се малко като такъв човек Tired мисля, че кумата ми, която ми е и много добра приятелка ми е сърдита. Не го показва, но се знаем от 20 години и го усещам. Цялата работа тръгна от там, че и тяхното, дълго чакано детенце върви по пътя на трудното проговаряне. До сега си мълчах, но вече е на 2,2 годинки и реших да й споделя за наблюдението ми, все пак съм минала по този път и ми се иска, доколкото е възможно да ги предупредя и да им спестя притеснението, поне в някаква степен. Предварително й се извиних, че се меся, предложих да направят консултация с невролог, дори просто от превантивна гледна точка..Тя прекрасно знае през какво минахме, че на нас нямаше кой да ни каже, че отлагахме и т.н..Разговорът мина добре, с разбиране и благодарност но...от тогава, като се чуваме я усещам различна, по-рядко се обажда, бе въобще - има нещо! А за другия казус пък само че с кума направо не знаех как да реагирам. Стана дума за неговоренето на Коко и кумът ми разказа, че са ходили на врачка да му леят куршум и че тя казала, че се е уплашил от куче. Питах, откъде куче и той амииии истинско куче нямаме, но преди време вие ни подарихте едно механично, лаещо и подскачащо, сепваше се от него, та то ще да е Confused Признавам си, много тъпо се почувствах! Той си е малко такъв, но като се видим с нея очи в очи, обезателно ще поговорим, понеже много ми тежи. Ох, оплаках се.

# 70
Ох, Онна,
Скрит текст:
бих ѝ отговорила, че мъжът ѝ ме издържа. Не понасям, когато някой прави сметка на другиго.

# 71
  • дядовата ръкавичка
Учебните програми не ми се коментират изобщо. Как пък няма един предмет, при който нещата да са наред. Горките ни деца. Тъпчат им главите са абсолютно излишни подробности. Повечето учебници са като писани от академици. И накрая всички се чудят, защо децата излизат неграмотни от училище.

Скрит текст:
За студа не ми говорете. В събота в най-подходящото време  изби някаква клапа на котела. Естествено няма кой да го поправи. В неделя по прозореца на кухнята имаше чудесна кора лед, в хола е 5 градуса  Confused Всеки си стои в стаичката на ел. радиатори, не  мисли каква ще ни е сметката за ток  Confused

# 72
  • Ямбол
Добро утро,
И тук има сняг.

Джули,
Скрит текст:
покрай твоя разказ се сетих, когато голямото ми дете беше на година и нещо и често беше ту при свекърва ми, ту при моите родители, аз бях студентка. Та, една вечер, когато трябвало да заспива се разплакал неудържимо, а той по принцип беше кротък и неплачлив. Завела го свекървата да му чукнат яйце и оная с яйцето ѝ казала, че е урочасано от жена с тъмна коса. И коя е тази жена - само майка ми е тъмна. Първо ми стана неприятно, че водят детето ми при такива шарлатани, а не търсят причината у тях, после и че заради приказките на някаква чужда жена, съмненията се хвърлят върху майка ми. Глупости незнайни. Никога майка ми не е имала проблем с децата. Аз разбрах причината за "уплахата", но я споделих само със съпруга си. Свекърите обичаха да гледат телевизия до късно със силен звук, като не се съобразяват с детето, че заспива и му пречат.

# 73
  • Бургас
И в Бургас ще видим сняг.Много хубаво вали и натрупва.

# 74
Добро утро!
Аз съм доволна от времето, не е студено както онзи ден, омекна.
И в Бургас ще видим сняг.Много хубаво вали и натрупва.
Пак ще се молят учениците на "Чичо Кмет"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт