Искам да кажа ... (70)

• 54 202
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • някъде ... тук ...
Вясвам се за малко Simple Smile
Доста работа, предаване на проект, отделно хойкане напред-назад...
Попрегледах отгоре-отгоре старата и тази тема.

Да кажа, че с Мър сме се "скияли"  (по сръбски, че карам значи друго Crazy) на едно и също място в един и същи ден, без да се познаваме. Ние спахме там, както обикновено напоследък. Следващият път е за Трифон Зарезан Simple Smile

За учебните произведения - не съм чела подробно, а и телевизия не съм гледала. Не схванах точно каква е драмата.

Онна, и аз като Sunny29 бих и отговорила Twisted Evil

Нищо му няма на времето. Екстра си е Simple Smile

А, и да се похваля - най-после си избрах и купихме нова кухненска мивка, ама и нов плот. Да видим дали ще успеем да ги сменим през уикенда...

# 76
  • Бургас
И в Бургас ще видим сняг.Много хубаво вали и натрупва.

Да бе. Тази година какво му стана на този сняг. Много често взе да вали в Бс. И то точно,когато го няма мъжа ми. Утре сутрин ще е голям филм като трябва да водя каката на градината,барабар с малката

# 77
Лили, то въпросът е че малко се почувствах, сякаш ми беше казано: Не стига че заради теб бави говор, ами и акъл даваш. Crazy Отделно, ако кучето е плашило детето, защо въобще си е играло с него, Ени е имала играчки, които не харесва и въобще сама ги игнорира. Нелепа ситуация.

# 78
  • Бургас
Лили, то въпросът е че малко се почувствах, сякаш ми беше казано: Не стига че заради теб бави говор, ами и акъл даваш. Crazy Отделно, ако кучето е плашило детето, защо въобще си е играло с него, Ени е имала играчки, които не харесва и въобще сама ги игнорира. Нелепа ситуация.

Не си го слагай ! Боли,като чуеш такива думи от свои, ама няма начин. И аз съм ги чувала, но ако се засягах досега трябваше да съм се развела Simple Smile
Какво работиш сега?

# 79
Джули, сигурно и са знаеш, че родителите не обичат някой да им казва, че нещо може да не е наред с детето. Аз такива неща вече никога не казвам. Всеки има глава на раменете, макар да знам, че тези проблеми се решават по-добре, ако се обърне внимание навреме.

# 80
  • Бургас
lina,в Синоптика към обяд го дават да завали дъжд.Не ми се вярва да задържи натрупаното до момента,пък и ще се затопли/уж/.Дано само не го скове.

# 81
  • sofia
Добро утро!
Ванини, ще мине бързо конюктивита. И при моя големия, като при Дейзи - запушен слъзен канал. Така и не стигнахме до "механично" отпушване и все гурелив с едното око беше. Спомням си, че му капехме нещо през носа и лека-полека се отпуши....или пък го израстна.

Не знам какви произведения е удачно да се включват, но докато не започнат да ги учат и карат да създават собствени текстове - все по-неграмотни ще стават. Преразкази правят - за чий са им тези преразкази в 6 и 7 клас?

Она, освен да я шокираш с новината, че не само едното, ами и другите две са в частни образователни институции и дали случайно не иска да ѝ пратиш и данъчната си декларация.....

Джули, по въпроса с близката ти. Първоначалната реакция е шок и отричане. Трябва да мине време, за да приеме родителя, че дадено нещо се случва точно на неговото дете. И винаги го има момента с търсенето на виновен.
Иначе моите са се стряскали от истинско куче и то направо им налетя и се зъбеше срещу тях. Малкият беше в количка, но големият (тогава 4-5 годишен) изживя страшен шок. Като види куче обикаля отдалеч и откровено мрази кучета.

# 82
Момичета, позволих си да се намеся единствено, понеже ми е много близка и се знаем от 100 години. Иначе вече и аз не давам мнение, съдя по себе си как реагирах едно време и етапите са точно, както Веси ги описва. Но не обичам недоизяснени неща и ще говорим. Обичам ги, грижа ме е и с риск за подобна развръзка, си казах мнението. Лина, занимавам се със сайтове, свързани с кафе и чай. Peace

# 83
Да видим новите промени в образованието, но защо ли пак съм скептично настроена.
Вчера четох за промените в математиката. Срам, не срам, наложи се да проверявам кои за бога са формулите на Виет  Crazy

Жаки, много неприятно. Дано се оправи времето. Ако съм аз, да съм си захапала дупето от яд  hahaha
Рускинята влезе ли в час?

При нас е 0 градуса. В сравнение с -15 е добре  Laughing

# 84
Моят син също се притеснява от кучета, когато е с мен, но това аз му го насадих като страх. Аз съм хапана от куче и винаги тръгват към мен, усещат ме, а аз имам чувството, че главата ми започва да пулсира от притеснение, разтрепервам се, клиничен случай.
За стреса - беше на около 2-3 години и се опитваше да говори вече. Бяхме на море и се стресна от ходещите кукли по плажа, конкретно Мики Маус. Ние си лежахме и се печем, той си рови в пясъка и този минава и го потупва по гръбчето за снимка и детето се стресна и се разпищя. След това през нощта на сън пищеше, и в последствие като се прибрахме установихме, че той всъщност заеква... Минаха няколко месеца, но майка ми го беше водила при някаква баба да му бае.

# 85
Мър мяу, бързо на отчет  Hug
Давам отчет: няма ми я главата, заспах в 3, на работа дойдох в 10, след 30 мин. имам задача, която е свързана с концентрация и хора... от сега ви казвам, ако успея да си намеря главата ще почерпя  ooooh! Сложна работа е, не ме беше страх, даже на загасена лампа спах, ама като облещих едни фарове...

ЕлиТ, ех ако знаех, щяхме да изпием по един чай Grinning За Трифон Зарезан няма да сме там със сигурност, че сме на сватба, но може да се засечем пак някой път  Sunglasses
Джули, постъпила си правилно  Hug В началото винаги е отричане, ще улегне и няма да има и помен от напрежението сега. Малко тъпа реакция за подаръка-кученце, обаче. Замълчи си най-малкото, не бих си позволила подобен коментар към подарък, ако ще от абсолютно неблизки хора да е.

И въпрос относно погача на бебе - аз знам, че се прави погача (сладка? трябва аз да я правя между другото, така са решили), носят се сладки неща и такива се слагат на масата, тръгва се по светло без да се взима довиждане. Свекърва ми и тя така ги знае нещата, но се очертава някакво голямо гости с мезета, пържоли и пр. Crazy Вие как я направихте тази традиция?

# 86
Мър, аз не правих "погача". Не ме влече това Simple Smile

# 87
  • Бургас
Само сладки неща имаше на масата. Никакви мръвки и мезета. Дойдоха само жени,видяха бебето, разчупихме погачата и готово.

# 88
  • дядовата ръкавичка
Погачата не се ли прави от майката?
Не съм правила на децата. Ходила съм на приятелки, не е имало пържоли и мезета, определено. Само жени с малки деца, погачата се чупи над главата на майката, май парички някакви се слагаха в кърпата от погачата  newsm78

# 89
  • Бургас
Погачата не се ли прави от майката?
Не съм правила на децата. Ходила съм на приятелки, не е имало пържоли и мезета, определено. Само жени с малки деца, погачата се чупи над главата на майката, май парички някакви се слагаха в кърпата от погачата  newsm78

Аз за всички поводи, за които е трябвало съм поръчвала. Не съм месила. Иначе знам,че се прави от човек с живи родители.

Общи условия

Активация на акаунт