Аз определено настръхвам от текста, който постна Жармен. Но си представям средностатистическия шестокласник,който се е отказва на втория ред. Хубаво е да сме реалисти и после патриоти.
Мър мяу, бързо на отчет

Някаква абсолютна непозната за мен потребителка седнала да ми брои парите и да ме пита какво работя, та детето ми било в частна градина. Какво да му кажеш на такова?!
Боли ме нещо и главата 
но аз бях езикова гимназия и почти нямах време освен да пиша и лепя думи в захлас в подготвителен
......всъщност май в гимназията разглеждахме само глави, а за лятно четене ни беше точно преди 7 клас. Да не кажа , че и преди това имам някакъв спомен, че сме учили нещо, защото ясно си спомням как играех в една пиеска една ученичка и Рада Госпожина ме изпитва.....сигурно съм била около 5 клас, учителката ме пита дали искам да играя Рада Госпожина, а аз казах не- много текст има , искам ученичката
Не е за толкова малки деца това нещо със сигурност, абсолютно нииищо не разбирах, ама ниищо, освен тази глава може би с любовните дерзания, ама все пак ранен пубер, от какво да ми се сеща главата.
мисля, че кумата ми, която ми е и много добра приятелка ми е сърдита. Не го показва, но се знаем от 20 години и го усещам. Цялата работа тръгна от там, че и тяхното, дълго чакано детенце върви по пътя на трудното проговаряне. До сега си мълчах, но вече е на 2,2 годинки и реших да й споделя за наблюдението ми, все пак съм минала по този път и ми се иска, доколкото е възможно да ги предупредя и да им спестя притеснението, поне в някаква степен. Предварително й се извиних, че се меся, предложих да направят консултация с невролог, дори просто от превантивна гледна точка..Тя прекрасно знае през какво минахме, че на нас нямаше кой да ни каже, че отлагахме и т.н..Разговорът мина добре, с разбиране и благодарност но...от тогава, като се чуваме я усещам различна, по-рядко се обажда, бе въобще - има нещо! А за другия казус пък само че с кума направо не знаех как да реагирам. Стана дума за неговоренето на Коко и кумът ми разказа, че са ходили на врачка да му леят куршум и че тя казала, че се е уплашил от куче. Питах, откъде куче и той амииии истинско куче нямаме, но преди време вие ни подарихте едно механично, лаещо и подскачащо, сепваше се от него, та то ще да е