Единият ми е Дормео Ортопедик, вече мисля не го предлагат.
Другият е от тези на Икеа, най-дебелият, с мемори пяна и т.н. Мек е и потъва разкошно.

), грабвам една кърпа и препарат и започвам като бясна да търкам. Хубаво, петното се махна, а до вечерта матракът беше изсъхнал. Всичко много добре... до тази сутрин. Решавам, че ще сменям спалното бельо и махам чаршафа и о, ужас - кафеникаво голямо петно върху матрака! Викам майка ми да й покажа - тя в шок. Викам мъжа ми - той само ме погледна и изкоментира, че кой знае какво съм пила в спалнята. А аз супер възмутена - не е вярно, само веднъж съм разляла и то беше лятото. Е, оказа се, че явно петното отпреди половин година е поело добре и чак сега е благоволило да избие. Та както виждате, моите матрачени неволи продължават със страшна сила и пълна мощ. Намерих фирма за пране не матраци и махане на петна и ще се обърна към нея, освен ако мъжът ми не кандиса на нов матрак, но надали. Да знаете, че някой ми е направил магия хубав матрак да не видя през живота си.

, нямах такива дилеми като сега. Вече им е много богата гамата. Колебая се за възглавниците им, все не мога да уцеля
Препоръчани теми