Пиене на кафе и чай сутрин в метрото

• 39 694
  • 651
  •   1
Отговори
# 90
Joy Joy Joy егати темата, не е истина.
Хората пиещи нещо в метрото показват, че им се пие сутрин кафе, а са нямали време да го направят на спокойствие в къщи или че предпочитат да си пият домашното, а не някакво купешко кафе.

Показават и ниска култура, като вършат нещо, което е забранено.  Явно, за много не е проблем. И после - държавата ни такава , онакава.  

# 91
Аз съм против пластмасовите и картонени чашки в градския транспорт. Да ме полеят не ми се е случвало, но съм виждала неведнъж хора да се качват с такива. Ако е термо чаша, не ме тревожи.
Аз лично, нито пия, нито ям, нито се гримирам в метрото. Laughing От скучните съм, дето или гледат в телефона си, или си четат.

# 92

Прецакаха държавата ей! Всеки си вади термоса и сърба ли сърба където си иска....
Що за държава е това, питам аз

# 93
Па то си е класика - Че ми каже той на мене.

# 94
[
Аз не сърбам - факт, но солети си хрупам.
По същата логика трябва да ни дразнят и да се забрани

Не е по същата логика. Логиката на забраните е свързана с безопасността и чистотата. Каквото и да ядеш, със сигурност оставяш след себе си значително по-мръсно, отколкото е било. Не ти конкретно, а по принцип. Затова законодателят е забранил да се яде в градския транспорт.
 Колкото и да ти е странно, хрускайки солетки, подлежиш на глоба Grinning

Не се е родил човекът, който да ми дава тон в живота!

Родил се е, и наредби е писал...

# 95
Аз пък се замислих за филмите, всъщност в кой филм дават хората с кафето в метрото? Да се разхождат, в парка, да бързат за работа пеша с термос в ръка.. Обаче май не се сещам за някакъв, в който хората сядат в автобуса и пият кафе.  Thinking

# 96
Аз пък се замислих за филмите, всъщност в кой филм дават хората с кафето в метрото? Да се разхождат, в парка, да бързат за работа пеша с термос в ръка.. Обаче май не се сещам за някакъв, в който хората сядат в автобуса и пият кафе.  Thinking

Мисля, че изобщо няма такъв.

# 97
[
Аз не сърбам - факт, но солети си хрупам.
По същата логика трябва да ни дразнят и да се забрани

Не е по същата логика. Логиката на забраните е свързана с безопасността и чистотата. Каквото и да ядеш, със сигурност оставяш след себе си значително по-мръсно, отколкото е било. Не ти конкретно, а по принцип. Затова законодателят е забранил да се яде в градския транспорт.
 Колкото и да ти е странно, хрускайки солетки, подлежиш на глоба Grinning
В метрото гонят ако хрупаш солети или пиеш кафе.  Ако охраната е там, а не е отишла и тя да пие кафе...
Но по спирките на градския транспорт няма забрана за ядене и пиене.
Чудя се скоро дали няма да излезе нова актуална наредба, обновявана с нови алинеи всяка седмица на тема "правилно дишане на обществено място", че има разни, които така пръхтят, че направо овоняват въздуха на околните...

# 98
  • сф
споко авторе, и аз имах подобни на твоите мисли някъде далече в миналото, но като си осъзнах проблема и го реших, всичко това отшумя. мисълта ми е, че има надежда и за тебе, стига да имаш желание сам да си помогнеш Wink

# 99
Имам бегли наблюдения върху софийското метро, т.е. почти нямам. Но баща ми преживя хигиенен шок в лондонското метро.

# 100
  • на брега на морето
Ми че и аз,дето съм на 20 (21 скоро) години,си ям баницата в метрото.И какво? Като съм на лекции от 8 да стана в 5 да закусвам ли?Не,мерси Stop

Много ми е любопитно как я ядеш тази баница така, че да не цапаш под и около себе си? Аз баница с капак не съм виждала да се продава. Нито пък съм виждала човек, който да яде баница и да не остави следи след себе си.
Оставям настрана, че падат трохи. Интересно ми е как  държи баницата с ръце, с които е опипала всякакви мръсотии докато влезе във вагона.

И да, драги дами, в обществения транспорт е забранено да се яде и пие. На улицата да се ръфат пици и баници е грозно. На къра може.

# 101
Имам бегли наблюдения върху софийското метро, т.е. почти нямам. Но баща ми преживя хигиенен шок в лондонското метро.
Не знам за Лондонското, но софийското е лукс в сравнение с Парижкото. В парижкото метро пикаят почти на всяко кьоше. А на някои спирки е тълкова тъмно, че може да не излезеш никога да видиш бял ден.... Mr. Green
Не е за Трещи ....

В Рим съм виждала бездомници да спят в метрото. Няма да описвам вонята, която се стелеше там.... Sick

# 102

Чудя се скоро дали няма да излезе нова актуална наредба, обновявана с нови алинеи всяка седмица на тема "правилно дишане на обществено място", че има разни, които така пръхтят, че направо овоняват въздуха на околните...

Ама околните въобще не го интересуват законодателят. Интересува го да се пази транспортното средство и чистотата. Затова е забранил да го цапаш с храна и боклуци, които остават след храната, както и да пиеш алкохол, та да станеш опасен и нещо да изпотрошиш.

На околните какво им мирише, никой не го интересува.

Не знам за Лондонското, но софийското е лукс в сравнение с Парижкото. В парижкото метро пикаят почти на всяко кьоше. А на някои спирки е тълкова тъмно, че може да не излезеш никога да видиш бял ден.... Mr. Green
Не е за Трещи ....

В Рим съм виждала бездомници да спят в метрото. Няма да описвам вонята, която се стелеше там.... Sick

Тва са мигрантите. Европеец не пикае в метрото, ако ще да му се пикае до смърт Outta Joint

# 103

Ама околните въобще не го интересуват законодателят. Интересува го да се пази транспортното средство и чистотата. Затова е забранил да го цапаш с храна и боклуци, които остават след храната, както и да пиеш алкохол, та да станеш опасен и нещо да изпотрошиш.

На околните какво им мирише, никой не го интересува.
И с мръсен въздух също се цапа. Не може да ходиш с хрема в метрото и да мажеш сополи по седалките. Време е за нови забрани и нови алиней и ако може специална служба за проверка на носовете на пътуващите.

Тва са мигрантите. Европеец не пикае в метрото, ако ще да му се пикае до смърт Outta Joint
Това твърдение изобщо не е вярно. Тоест вярно е отчасти. Бели франсета също пикаят по ъглите на метрото. Чисто бели кореняци.

# 104
Не веднъж са ме заливали с кафе и разни там течни торти, които сърбат с часове  Peace
На една такава наистина ми идваше да й .... абе, няма да казвам какво, че ще ми скочите  Mr. Green

Ако течността е в чаша с капаче или термочаша - нямам против, но като видя някой с картонено чашле и автоматично се отдалечавам.

Самата аз понякога нося шейкър след тренировка, но него и да го метна на земята, няма да се разлее  Peace

Относно яденето - не го разбирам хич. Не съм чула някой да е умрял от глад, защото е изчакал две спирки и половина  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт