Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 338
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
За ФДТ-те на МАС:
- С - цветовете са с жълт подтон;
- N - неутрален;
- W - цветовете са с розов подтон.
Съответно NC са с жълт подтон, а NW - с розов.

MAC са точно обратно на всички други!!!

NC (mac) - най-лесно се помни като not cool - т.е. warm (топъл, жълт подтон)
NW (mac) - най-лесно се помни като not warm - т.е. cool (хладен, розов подтон)

Никога не разбрах защо всички по една логика, а МАС напреки  Crazy

# 526
Аз съм с жълт подтон и съм с w. Ти значи си с розов.  Peace
Да,така е по-логично,подведох се по номерацията на Mac....
Мерси  bouquet

# 527
http://lifestyle.framar.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%B … 0%B0-%D0%BD%D0%B8

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 16:27 от blackpearls

# 528
# 529
Редактирах го.

Да си задам и тук въпроса:
Някой може ли да сравни фдт на EL DW maximum cover с Clinique beyond perfecting? Ползвам първия и съм много доволна, но искам да разнообразя с някой друг  ooooh!. Търся пълно покритие, издръжливост и по-матов финиш. Обикновения ДУ не ми е достатъчно покривен, а Ревлонския ми е като бб крем.Имам петънца от пъпки и слънце и не се харесвам с по-леките фдт. Знам, че някои недостатъци само аз си ги виждам, но все пак...

# 530
Редактирах го.

Някой може ли да сравни фдт на EL DW maximum cover с Clinique beyond perfecting? Ползвам първия и съм много доволна, но искам да разнообразя с някой друг  ooooh!. Търся пълно покритие, издръжливост и по-матов финиш. Обикновения ДУ не ми е достатъчно покривен, а Ревлонския ми е като бб крем.Имам петънца от пъпки и слънце и не се харесвам с по-леките фдт. Знам, че някои недостатъци само аз си ги виждам, но все пак...

Аз не мога да сравня, но ползвам Тен де перфекшън на Герлен и съм много доволна, особено откъм покривност...Simple Smile

# 531
Редактирах го.

Пробвала ли си процедури- хим.пилинг или дермаамбразио?

# 532
Камалия,
Скрит текст:
Към химическия пилинг и въобще пилингите съм доста резервирано настроена. Предпочитам и използвам кремове и козметика с киселини и въобще по-малко рискови терапии. Микродермаобразио съм правила няколко пъти и ефект не видях, а и козметичката накрая ми минаваше лицето с напоен тампон със спирт, което ме отказа съвсем.
vivian_my ще погледна ФДТ на Герлен  Hug

# 533
  • На ръба..
Така...получих си вчера Face and body-то най - накрая и го пробвах днес. Цвета ми пасна на 100%, придава съвсем леко и естествено покритие. Личи си, че имаш нещо, но то е толкова ненатрачиво и естествено. Не ме бива много в описанията, но ако търсите леко и естествено покритие...това е вашия фдт, но ако искате по - голяма покривност, опитайте друг продукт. Годността му е 24м след отваряне,  което пак много ми допада, но капачката само се развива, няма стикер и дефакто не можеш да си сигурен дали не е отворен по - рано. Ще пиша пак как е откъм трайност Hug

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 14:43 от *DiDora*

# 534
  • на земята
Така...получих си вчера Face and body-то най - накрая и го пробвах днес. Цвета ми пасна на 100%, придава съвсем леко и естествено покритие. Личи си, че имаш нещо, но то е толкова ненатрачиво и естествено. Не ме бива много в описанията, но ако търсите леко и естествено покритие...това е вашия фдт, но ако искате по - голяма покривност, опитайте друг продукт. Годността муне 24м след отваряне,  което пак много ми допада, но капачката само се развива, няма стикер и дефакто не можеш да си сигурен дали не е отворен по - рано. Ще пиша пак как е откъм трайност Hug
Добре,че сподели,много благодаря.Искам  да е покривен,значи не е моят  Hug

# 535
STUDIO FIX FLUID  на MAC е със средна към висока покривност, но не съм го пробвала. Само го заглеждам от известно време.

# 536
Да се запиша и аз, тъй като ви чета от 2 дни и открих цял нов свят за мен в темата  Embarassed Grinning ама мнооого хубав свят  Crazy 1во ДД крем ползвам - на Галеник. Не го препоръчвам. Аз по принцип съм с мазна кожа и може да е от мен проблема, но 2 часа след нанасянето започва да лъщи много неприятно, а след още 2-3 часа вече го няма никакъв, въпреки че винаги имам матираща пудра върху него. Като допълнителен недостатък отчитам факта, че цапа и от него черните ми точици по лицето се възпаляват и се превръщат в едни такива ситни пъпчици. Много несполучлив продукт - поне за мен. Иначе харесвам светло зелената серия на Галеник за мазна кожа, ползвам я цялата и съм доволна  Simple Smile Нямам голям опит с ФДТ, защото никога не съм използвала редовно. Имах един на мед. марка авен преди 2-3 години, а сега съм си взела някакъв на Артдеко, доволна съм от него.. предполагам. Имам го от 4-5 месеца, а съм го ползвала два пъти  Embarassed Embarassed До сега винаги под грим съм имала предвид дневен крем и пудра на Макс Фактор "creme puff pressed powder" 05 номер /матираща/ и малко руж отгоре. Обаче попаднах в тази тема и се "зарибих". Прочетох и част от предните теми. Тъкмо се наканих да си поръчам 2 основи за грим и преди 4-5 страници в темата прочетох, че не са подходящи за мазна кожа. Бихте ли обяснили защо? Имам мазна кожа, с разширени пори/ които са ми единствения проблем вече, те са в следствие на акне между 16 и 24 годишна възраст/ и тук-там черни точки. Надявах се основата за грим да ми помогне в борбата с разширените пори, които съм пробвала да "излекувам", "затворя", "загладя", "замажа" както с козметика, така и с разни процедури при дерматолози. Преди време имах същото намерение, но козметичка ме отказа с думите "Основата за грим ще запуши и без това големите ти пори и ще станат на черни точки и пъпки". Надявам се тук да получа отговор дали това е така и дали наистина основата за грим не е подходяща за моя тип кожа. В най-близко бъдеще смятам да посетя магазина на Мак и БЗ и да избера подходящ за мен ФДТ, който да не ми стои като маска на лицето и да ползвам редовно. Извинявам се за дългия пост и благодаря предварително за отговорите  Wink Simple Smile

# 537
Аз съм влюбена в ДУ,откакто тамар ме научи как да го слагам правилно.

# 538
Камалия,
Скрит текст:
Към химическия пилинг и въобще пилингите съм доста резервирано настроена. Предпочитам и използвам кремове и козметика с киселини и въобще по-малко рискови терапии. Микродермаобразио съм правила няколко пъти и ефект не видях, а и козметичката накрая ми минаваше лицето с напоен тампон със спирт, което ме отказа съвсем.
vivian_my ще погледна ФДТ на Герлен  Hug

Да, добър е  Hug Аз искам и основата им със златото. Пробвах я и адски ми хареса..., но чакам да ми свърши тази на кларанс:)
Сега чакам да ми пристигне и един блър на Хиламид:) В новата тема за бяла козметика за лице и тяло ме запалиха...Simple Smile От Deciem поръчах Simple Smile

# 539
 Камалия  Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт