Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 348
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • на земята
deadly_vesi точно това искам и аз, рискувах с цвета, ще видим какво ще дойде Crazy Hug

*лаленце* От Mac, The Mall Sofia, телефона е 02 87 87 845.
Вчера го поръчах, очаквам утре да е при мен.
Много благодаря,как ще си улуча цвета не знам и аз,освен да рискувам. newsm78
Къде мога да видя цветовете момичета?
 bouquet

# 511
  • София
Здравейте. Искам да ви попитам дали имате някакво мнение конкретно за BB-то на Орифлейм от серия The one? Струва ми се, че цветът Fair наистина е достатъчно светъл, затова и се чудя струва ли си  Confused
Скрит текст:

# 512

krissy92lfc, по-скъп е, но на промоция излиза горе-долу толкова

# 513
  • На ръба..
Разсипахме те с въпроси  Blush, ама от другите марки , които си ползвала , кои са твоите цветове ?
Ани, на ревлон имах Colourstay 02 и Photoready 03. Дано ти помогна да се ориентираш  Wink

Лаленце, важното е да знаеш, че цветовете започващи със C са с жълт подтон, a N са с розов подтон. Погледни в google цветовете, прегледай и ревюта и блогове и накрая рискуваш  Praynig

# 514
  • На ръба..

Разсипахме те с въпроси  Blush, ама от другите марки , които си ползвала , кои са твоите цветове ?
Ани, на ревлон имах Colourstay 02 и Photoready 03. Дано ти помогна да се ориентираш  Wink

Лаленце, важното е да знаеш, че цветовете започващи със C са с жълт подтон, a N са с розов подтон. Погледни в google цветовете, прегледай и ревюта и блогове и накрая рискуваш  Praynig
Изпратих ти скала с цветовете на ЛС  bouquet

# 515
Разсипахме те с въпроси  Blush, ама от другите марки , които си ползвала , кои са твоите цветове ?
Ани, на ревлон имах Colourstay 02 и Photoready 03. Дано ти помогна да се ориентираш  Wink

Лаленце, важното е да знаеш, че цветовете започващи със C са с жълт подтон, a N са с розов подтон. Погледни в google цветовете, прегледай и ревюта и блогове и накрая рискуваш  Praynig

Не съвсем, C  са жълт (топъл), N са неутралните (бежово), а W са с розов (студен) подтон.

# 516
  • На ръба..
Ето нещо ново, много благодаря и дано не съм подвела някого Embarassed

# 517
  • София
Не съвсем, C  са жълт (топъл), N са неутралните (бежово), а W са с розов (студен) подтон.
Хаха аз пък знам, че С е cold - студен подтон,а W - warm е топъл. Peace

# 518

Уф обърнала съм топлия е студения, голям съм заплес хахаха, да , ама N си е neutral. Гледах на  MAC, а те са наобратно май, затова се разсеях:
C – Cool >  yellow/golden/olive
NC – Neutral Cool > golden beige
N – Neutral > beige
NW – Neutral Warm > pink beige
W – Warm > pink

# 519
  • Бургас
Дидора,блг за отговора. bouquet

# 520

krissy92lfc, по-скъп е, но на промоция излиза горе-долу толкова

Благодаря ти много! Погледнах ревюта за него и има доста положителни мнения. Определено ще го пробвам него! Благодаря!  Hug

# 521
Не съвсем, C  са жълт (топъл), N са неутралните (бежово), а W са с розов (студен) подтон.
w е жълт подтон
Цитат
Подтонът на лицето се дели на хладен (розови, червени или синкави подтонове), топъл (жълти или златисти подтонове) или неутрален (смес от хладни и топли подтонове).

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 22:43 от Камалия

# 522
  • Бургас
За ФДТ-те на МАС:
- С - цветовете са с жълт подтон;
- N - неутрален;
- W - цветовете са с розов подтон.
Съответно NC са с жълт подтон, а NW - с розов.

# 523
Виждам,че говорите точно за подтоновете,а ми е трудно да определя моя.Най-естествено сливащия ми се фдт е 2С3 fresco на Ести.Виждам че има Це в номера и вероятно съм с жълт подтон,но кожата около носа и бузите ми е розовееща според мен.Ако можех по-точно да определя бих се ориентирала по-добре в ревюта дали даден продукт е за мен.Вие как определяте подтона си?

# 524
Аз съм с жълт подтон и съм с w. Ти значи си с розов.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт