Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 341
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
tamar и Камалия, каква е тайната на нанасянето на Double Wear на Estee Lauder?
Аз много го обичам този ФДТ, добре ми се получава, но може и да съм пропуснала вашата техника...
Благодаря!  bouquet

# 541
Аз съм влюбена в ДУ,откакто тамар ме научи как да го слагам правилно.
Ще научите ли и мен? Grinning

# 542
Нещо не го възприемат това мазане на ФДТ с пръсти. За ДУ става въпрос. Ако не се прекали с количеството, гъбка или четка са по-добрия избор за мен.

# 543
Аз съм най-доволна от нанасяне с пръсти. От СС крема лятото свикнах и четка и гъбка не съм хващала оттогава. Много по-естествено стои, все едно се затопля и се слива с кожата. В момента смесвам Диор нюд и Герлен Тенюе де перфексион, единия ми е тъмен, а другия светъл, става невероятен фдт.

# 544
С пръсти, с въртеливи движение, веднага върху непопила база...

# 545
За мен лично,нанасянето на ДУ с пръсти е най-добрият вариант.С четка и бютиблендер стои впит в порите и си личи.Моят начин е-нанасям олио,крем,силиконова база и без да изчаквам да попият напълно нанасям ФДТ с пръсти.Така се губи леко от покритието,но изглежда много естествено  bouquet

# 546
Здравейте, момичета!

От известно време си търся фон дьо тен с леко към средно покритие, кожата ми е нормална и склонна към омазняване в Т-зоната и по принцип харесвам фон дьо тени с матов завършек. Ползвам Double Wear не знам от колко време вече, но последните месеци кожата ми е много чиста с изравнен тен (дължа го на Clarisonic  Peace) и нямам нужда от пълно покритие, а и усещам, че DW ми идва тежичък откакто лицето ми се изчисти. Хвърлила съм око на Chanel Vitalumiere Aqua, но тъй като е на водна основа не съм сигурна дали е подходящ за моя тип кожа.  newsm78 Ако някоя от вас го е ползвала, ще се радвам да сподели мнение (не съм чела темата отначало). Също ще съм благодарна за всякакви други предложения.  Hug

# 547
  • Варна
от три -четири дни съм със Скин луминайз на Макс фактор.
Фон дьо тенът е със слабо до средно покритие, озарява и  стои много естествено и приятно на лицето. С базата на Ревлон под него издържа около 5 часа при мен.

# 548
  • София
По препоръка в тази тема преди около месец купих Лореал lumi magique, много съм доволна, стои красиво на лицето и като цвят ми пасна много добре. Но моят проблем с базите си остава. За момента ползвам балсама на Нивея, след като не видях никакъв ефект от Фотофиниш на Смашбокс, нито от базата на Мейбълин (Бейби нещо си...).

Сега разглеждах ревюта на базите на МУФЕ, както и на метеоритната на Герлен, но ако някоя от вас може да ме насочи от личен опит, ще съм много благодарна  Thinking Търся нещо, което да удължава фдт върху лицето ми, кожата ми е по-суха по бузите и към средата на деня сякаш фдт ми попива в кожата  Shocked а вечерта като мина с мицеларна вода по тампончето има доста фдт. Пробвала съм с различни кремове, но няма разлика, а иначе съм доволна от бялата си козметика.

# 549

Сега разглеждах ревюта на базите на МУФЕ, както и на метеоритната на Герлен, но ако някоя от вас може да ме насочи от личен опит, ще съм много благодарна  Thinking Търся нещо, което да удължава фдт върху лицето ми, кожата ми е по-суха по бузите и към средата на деня сякаш фдт ми попива в кожата  Shocked а вечерта като мина с мицеларна вода по тампончето има доста фдт. Пробвала съм с различни кремове, но няма разлика, а иначе съм доволна от бялата си козметика.
Днес поръчах една корейска от Ибей, като пристигне ще дам отзиви.

# 550
Коя база ще ми препоръчате за мазна кожа? bouquet

# 551

Аз съм доволна от на Герлен метеоритската и на Лореа Infallible матиращата.

# 552
  • София
Не бих препоръчала Метеоритната база за мазна кожа аз  Peace

Candy_girl, от мен глас за DIOR Diorskin Forever & Ever Wear - Extreme Perfection & Hold Makeup Base SPF20 30ml

# 553
  • София

Пробвай и матиращата на make up forever в Сефора. Аз ползвам изглаждащата, но матиращата я бях пробвала и ми остави впечатление, че сериозно държи грима.

# 554
  • ❌❌❌
Момичета, забравих да споделя - купих си ФДТ най-накрая! Открих го! ura

Много се бях изнервила, но ето, че не само по Коледа стават чудеса! Mr. Green На La Roche-Posay е, TOLERIANE TEINT, разбира се, най-светличкото - 01. Ivoire (слонова кост). Хидратиращ е, за нормална към суха чувствителна кожа, каквато е моята. Супер доволна съм и го препоръчвам! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт