Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 335
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Фаина, би ли споделила матиращ или озаряващ ефект има този ФДТ? bouquet

# 556
  • ❌❌❌
Ами той се води хидратиращ ФДТ крем. Аз, защото съм със суха кожа, не търся сякаш матиращ ефект, затова не бих казала. Озаряващ ефект си има. Flutter Изключително лека текстура, много лесен за нанасяне... още какво да кажа? Thinking А! Снощи ми писа една девойка на лично за цената, пък не бях сигурна и проверих в интернет (уж да дам точна информация). Ами не. Гледам пишат, че е 40+лв., моят го взех за 33-34лв. от аптеката. yes

# 557
Здравейте! Аз имам въпрос относно Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1: някъде да сте мервали цвят, по-светъл от 50 Natural, че май не го прецених много правилно от тестера и ми идва една идея по-тъмен, а в Лили откъдето го взех, този беше най-светлия?  Sad

# 558
Фаина, Благодаря! bouquet

# 559
Здравейте! Аз имам въпрос относно Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1: някъде да сте мервали цвят, по-светъл от 50 Natural, че май не го прецених много правилно от тестера и ми идва една идея по-тъмен, а в Лили откъдето го взех, този беше най-светлия?  Sad
В Енцо и в Парфимо има и по-светли цветове

# 560
  • Велико Търново
Момичета, през лятото ползвам висок фактор ФДТ-и, миналото лято бях с Миша 42 СПФ, в тубичка, сега видях във вариант Cushion - http://www.enzo.bg/missha/m-magic-cushion-kompakten-grim-spf-50/. Ползвала ли го е някоя от вас?

# 561
Аз съм го ползвала, много го харесах - добра покривност, удобно нанасяне, само количеството е малко:)

# 562
Момичета, през лятото ползвам висок фактор ФДТ-и, миналото лято бях с Миша 42 СПФ, в тубичка, сега видях във вариант Cushion - http://www.enzo.bg/missha/m-magic-cushion-kompakten-grim-spf-50/. Ползвала ли го е някоя от вас?
Ако ти трябва само за фактора е ок, но като покривност и грим продукт го няма никакъв  Mr. Green
Защо не пробваш със Шисейдо? Те имат слънцезащитна пудра, както и цяла грим линия с фактор - аз харесвам фдт-тена (като ефект е сходен със ДУ, високо покривен, но мноооого течен, не се врязва и събира)
Аз още скърбя по моята любима пудра на Питър Томас Рот, която никъде не се открива вече  Cry

# 563
  • Бургас/Пз
Бисквитка, Кой е фдт-на, който си ползвала, нещо не можах да се ориентира дали го има в енцо?

Ако ти трябва само за фактора е ок, но като покривност и грим продукт го няма никакъв  Mr. Green
Защо не пробваш със Шисейдо? Те имат слънцезащитна пудра, както и цяла грим линия с фактор - аз харесвам фдт-тена (като ефект е сходен със ДУ, високо покривен, но мноооого течен, не се врязва и събира)
Холи, Шисейдо имат ли ФДТ - 50ти фактор, аз пробвах 30-ти, но искам по-висок??

# 564
Holly Pink, трябва да пробваш къшъна на Сефора, за да видиш какво значи наистина да няма покривност:)
Но при мен покривността наистина беше почти като ББ крема в тубичка, странно е:)

# 565
  • Велико Търново
Благодаря ви, момичета bouquet
Ани, неправилно съм написала ФДТ, всъщност ББ-то на Миша ползвах/от Енцо го купих/.
Холи, търся продукт с висок фактор, защото дори  и отдолу да сложа слънцезащитен крем, не излизам навън без ББ/СС/ФДТ и всъщност, той е този, който трябва да има фактор Simple Smile

# 566
... търся продукт с висок фактор, защото дори  и отдолу да сложа слънцезащитен крем, не излизам навън без ББ/СС/ФДТ и всъщност, той е този, който трябва да има фактор Simple Smile
Thinking това не го разбрах!?!? Т.е. ако слънцезащитният е отдолу (под ББ/СС/ФДТ) според теб той не "пази" от слънцето!?!?

# 567
  • София
Момичета, забравих да споделя - купих си ФДТ най-накрая! Открих го! ura

Много се бях изнервила, но ето, че не само по Коледа стават чудеса! Mr. Green На La Roche-Posay е, TOLERIANE TEINT, разбира се, най-светличкото - 01. Ivoire (слонова кост). Хидратиращ е, за нормална към суха чувствителна кожа, каквато е моята. Супер доволна съм и го препоръчвам! Sunglasses

А колко е светъл цветът? Ако не ти е проблем някой път може ли да щракнеш една снимка на дневна светлина на продукта Praynig Praynig

# 568
Момичета, забравих да споделя - купих си ФДТ най-накрая! Открих го! ura

Много се бях изнервила, но ето, че не само по Коледа стават чудеса! Mr. Green На La Roche-Posay е, TOLERIANE TEINT, разбира се, най-светличкото - 01. Ivoire (слонова кост). Хидратиращ е, за нормална към суха чувствителна кожа, каквато е моята. Супер доволна съм и го препоръчвам! Sunglasses

А колко е светъл цветът? Ако не ти е проблем някой път може ли да щракнеш една снимка на дневна светлина на продукта Praynig Praynig

# 569
Здравейте, искам да споделя с вас моята комбинация за перфектна основа

База: Nivea, After Shave Balm
Фон Дьо Тен: Kriolan, TV Paint Stick
Коректор: Radiant, Illuminator
Пудра: Kriolan, Anti-Shine
Бронзант: Kiko
Хайлайтър:The Balm, Merry Lou

Общи условия

Активация на акаунт