Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 340
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • на земята
Момичета,нямам възможност да тествам цветове на Double Wear Stay-in-Place
искам да помоля някой ако има тези цветове да сподели мнение
цвят 2N1 Desert Beige
цвят 3N1 Ivory Beige
цвят 1W2 Sand
Кой от тях е най светлия и най тъмния,кожата ми е не е бяла нито много тъмна
Много благодаря bouquet

# 586
  • Бургас
Mary Jo,благодаря и на теб,след малко ще разгледам таблицата,за да си избера цвят.
През лятото тенът ми малко се подобрява,не е сивкав като през зимата,но луничките ми стават мнооого силно забележими и ужасно ме дразнят.Харесва ми да нося фон дьо тен и може би ще пробвам този.

# 587
В момента съм с 1W2,според мен той е най-светлият.Има жълт под тон.Аз съм със светла кожа и жълт подтон и за момента ми пасва перфектно.N се води неутрален и на моята кожа леко червенее.

# 588
  • на земята
В момента съм с 1W2,според мен той е най-светлият.Има жълт под тон.Аз съм със светла кожа и жълт подтон и за момента ми пасва перфектно.N се води неутрален и на моята кожа леко червенее.
Мерси много,като гледам цветовте 1W2,излиза да е най тъмния,затова исках някой ,който го има.Аз искам да розовее,не да жълтее,значи отпада мисля да взема 2N1 Desert Beige.

# 589
Темата не е за ББ/СС/ДД/ЕЕ кремове, но ще пиша тук, понеже темата за тях е по-неактивна.
Купих си ББ крема на Nuxe от серията Bio Beaute, светлия нюанс. Очарована съм! Отлично покритие, по-скоро сочен завършек, слива се безупречно с тена на кожата, хидратира много добре, не подчертава пори и линии. Отдолу съм с крема за интензивна хидратация на Фитокод, не съм ползвала база. Като единствен минус бих отчела ниския СПФ-8.

# 590
  • варна
Влизам, да напиша няколко думи за ФДТ Moisture Foundation на KohGenDo:

Със следният състав: WATER, ISOTRIDECYL ISONONANOATE, OCTYLDODECYL LANOLATE, SORBITAN ISOSTEARATE, CYCLOPENTASILOXANE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, TRIBEHENIN, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, SQUALANE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), HYDROLYZED YEAST EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, TOCOPHEROL, MAGNESIUM SULFATE, OLEYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL(+/-) TALC, TITANIUM DIOXIDE, IRON OXIDES, ALUMINUM HYDROXIDE

Бях чела много ревюта в нета, и най-точно описващото е, че е като тониран овлажнител на стероиди. Въпреки, че съм със смесена към мазна кожа, го взех с цел да гоня ефекта glowing skin, който наскоро е популярен, а и на мен ми харесва.
Предполагам, че понеже има и съставки като в крем в него, малко след поставяне кожата направо го изсмуква - залепва отгоре като втора кожа, седи естествено. Няма и следа от жълтеникавия ми цвят на лицето, както и разширените пори, в същото време не си личи, че имам продукт. Изключително лек е въпреки че покрива цвета на лицето перфектно, не е покривен, а по-скоро пигментиран продукт. Кожата изглежда хидрантирана, подхранена, здрава. С прозрачна пудра отгоре издържа дълги часове без да лъсне, но предполагам лятото ще е по-хазартно  Mr. Green За сухите кожи, за които е предназначен обаче, е ще е перфектен и тогава според мен.
Определено съм доволна, и бих купила отново  Peace

От къде може да се поръча или купи?Точно силно пигментиран продукт търся,който да НЕ е като крем.По описанието ти е точно такъв,само да не лъсва след няколко часа...Че взех на Холика Аква Петит Джели и за час два е точно такъв какъвто искам,но после се предава и мазнее,разтича се,изчезва.А беше продукта,който съм чакала с най голямо нетърпение да пристигне.Ако може да напишеш как го виждаш като трайност.Благодаря!

# 591
Момичета, знам, че линкът към сайта, на който проверяваш кой номер ФДТ от дадена марка на кой номер от друга отговаря, е пускан няколко пъти, но не мога да го открия.

Може ли някоя добра душа да ми го даде  Praynig

Обмислям да разнообразя малко и да пробвам Guerlain Tenue de Perfection. Някой има ли впечатления? С комбинирана кожа съм.

# 592
  • София
Момичета, знам, че линкът към сайта, на който проверяваш кой номер ФДТ от дадена марка на кой номер от друга отговаря, е пускан няколко пъти, но не мога да го открия.

Може ли някоя добра душа да ми го даде  Praynig

http://findation.com/
http://www.matchmymakeup.com/

# 593
Много благодаря  Hug

# 594
/.../
http://findation.com/
http://www.matchmymakeup.com/
Може да ги включим на първа страница от темата, често се пита за тях  Peace

# 595
Ще ги включа да. bouquet

# 596
Мерси Densi  bouquet

# 597

От къде може да се поръча или купи?Точно силно пигментиран продукт търся,който да НЕ е като крем.По описанието ти е точно такъв,само да не лъсва след няколко часа...Че взех на Холика Аква Петит Джели и за час два е точно такъв какъвто искам,но после се предава и мазнее,разтича се,изчезва.А беше продукта,който съм чакала с най голямо нетърпение да пристигне.Ако може да напишеш как го виждаш като трайност.Благодаря!

За България - от Beautylish с безплатна доставка. Ако си със суха кожа, за лятото ще ти е супер. Ако си с много мазна, в големите жеги не го виждам  Peace За мазна кожа в по-хладно или студено време, съдейки по себе си.
Сега напролет - при мен лъсва леко след 4-5 часа (не изчезва), но матирам с тънък слой пудра, и е ок отново за още около 2 часа. Общо взето към 3-4 часа следобяд матирам на работа, и си е ок докато не се прибера.
За "да не е като крем" - не разбирам нещо какво имаш впредвид  Thinking

# 598
Момичета, някоя от вас беше писала, че е заменила ДУ с друг ФДТ и е много доволна, но не мога да открия поста й? В тази тема ли беше  newsm78

# 599
  • варна
rockyraccoon
благодаря за отговора bouquet

Общи условия

Активация на акаунт