Досиетата Х - Завръщането!

• 26 726
  • 239
  •   1
Отговори
# 165

Поредната малоумна серия. Особено като се има предвид, че е последен епизод.
Това ако е отворен финал, аз съм трамвай.
Дори не е ясно дали лекарството на Скъли работи.
Много претупана серия, ама страшно. Много по-добре трябваше да я развият с повече подробности в 2-3 епизода. А така нагъчкано не се диша. Съсипаха една класика.  #2gunfire
И защо викате, че са отвлекли Скъли  Mr. Green Никой не дадоха да отвличат. Може и Мълъдр да го краднат.

# 166
...или най-много да кацне Уилям, да изпищи драматично: "мамо!", пък да плеснат с ръце и да се прегърнат. Таткото да оздравее и да живеят щастливо...до следващото отвличане Laughing

# 167
Като нищо и това ще направят от липса на мозъчни клетки  Laughing

# 168
  • Бургас
...или най-много да кацне Уилям, да изпищи драматично: "мамо!", пък да плеснат с ръце и да се прегърнат. Таткото да оздравее и да живеят щастливо...до следващото отвличане Laughing

Хахаха искрено ме разсмя с този развой на събитията.  Joy

# 169
....ноооо, и да заживеят щастливо секс пак няма да видим, само деликатно ще ни загатнат за него с по някоя целувка по челото. Wink

# 170
  • България
....ноооо, и да заживеят щастливо секс пак няма да видим, само деликатно ще ни загатнат за него с по някоя целувка по челото. Wink
А, деликатно.  Grinning Още някое Уилямче може да се пръкне най-неделикатно. Grinning

# 171
Не дай Боже! Stop
После да го дадат за осиновяване и него и да го търсим още двайсет сезона! Laughing

# 172
  • България
Скъли с нейната извънземна ДНК колко ли дълголетна е станала?
Ако живее до 200г и е фертилна до 170 г, не се знае още какво ще измислят. newsm78

# 173
Писали сте, писали сте... ама аз от горе от горе четох  Embarassed
Да се изкажа ли и аз за последният епизод? Ами защо не!
ЗАпочна добре! Доста добре! Смятам, че всичко преди надписите трябваше да се излъчи в първият епизод, а не глупости от кошчето за буклук! Ноооо след надписите... кое му беше толкова досие Х така и не разбрах  newsm78 Такива истории има и по обикновенните всекидневни сериалчета. И както "намекнаха" че ще има и продължение ...  ooooh! за мен това със сигурност беше последен епизод на сериал, който пада безславно  Sad Жалко, мнооого жалко!

# 174
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
 Banghead Tired Face bishop RIP The X Files

Първите два епизода ставаха, от там нататък - нямам думи.
След това преживяване, дето му викат финал, мисля да погледам шести сезон, пък може да започна и от първи, че ми остана кофти вкус в устата  Rolling Eyes

Дано да им дойде акъла и да спрат до тук! ooooh! Tired

Peace

# 175
Ужасно са развалили тоя сериал. навремето си беше класика!

# 176
  ти пък  - шести - аз след четвърти сезон навремето го гледах само отгоре - отгоре.
някъде където Крайчек дойде и отвлякоха Дейна за първи път имаше едно голямо прекъсване и спрях да го гледам за първи път... после загубих интерес, филма вече се въртеше не около самите Досиета Х, а около интригите на Синдиката. от 7-ми сезон натататък нещата граничат направо с научната фантастика - тези хора се измъкваха живи след най-невероятни ситуации... 8 ми не знам дали съм го гледал.
после гледах един игрален филм, сега чувам че имало и втори такъв....

П.С. и този Крайчек - първо блеше от добрите, после от лошите, после пак от добрите, после - пак лошите - Крис Картър се бе олял тук.

# 177
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Значи не си гледал внимателно, Джон. Крайчек си беше гадно к*пеле през целия сериал, чак до смъртта си.  Peace
А шести сезон трябва да се върнеш и да го изгледаш, там са едни от най-добрите епизоди.
Наччело с Триъгълникът, Понеделник, Aqua Mala и Как призраците откраднаха Коледа, Rain King и Милениум.  Peace

# 178
С крайчек имаше всякакви серии  - първо дой като заместник на Скъли, след като ги разделиха, и се представяше за помощник на Мълдер, посел като я отвлякоха стана ясон че работи за лошите, имаше едни серии където Скъли се бе върнала бременна, а Крайчек щеше да помага да пазят детето от Синдиката - и твърдеше че е действал под прикритие, после пак действаше срещу тях...... в този смисъл непретанно му променяха ролята той ту помагаше на Скъли и Мълдер, ту се оказваше, че работи за Синдиката....

по същия начин първия сезон Скинър откровено пречеше на Мълдер, казваше му - няма доказателства, спираме разработката, после пък му натрапи Скъли да го следи, а после му стана едва ли не първи приятел - особено като отвлякоха Скъли.

Пушачът който пък бе може би най-големият враг на Мълдер 5-6 сезона в последният сезон обясни на Мълдер, че го предпазвал от Синдиката и му подхвърлял трошици истина, но Мълдер не бил достатъчон умен и се налагало пушачът да унищожава всичок за да не убиятг Мълдер....да го.... едва ли не Смокъра е ангела-пазител на Мълдер.

Тези "Завъртания" ме отвратиха накрая, предпочитах когато в първите сезони се бяха концентрирали върху самите досиета Х.

след четвърти сезон като отвлякоха Скъли за първи път, въведоха Крайчек и след това направиха една голяма пауза почанах малко по малок да ме губят за сериала. Непрестанните битик със Синдиката, ичезванията и връщанията на Скъли, мелодрамите около това дали е била бременна и опитите които се правят от извънземни с отвлечени жени дадоха съвсем друга насока на филма.

П.С. най-добрият епизод който никога няма да забравя е един от първите на първи сезон - някакъв космонавт приятел на бащата на Мълдер, се бе върнал от Космоса, но там се бе натъкнал на някакав жива материя която бе влязла в него и той ставаше все по течен и по течен....В началоот не му вярваха, но после Синдиката наложи карантина и сеопита да покрие Следите. Мълдер видя човека, говори с него, той се разпадна буквално пред очите му - но нямаше доказателства. мисля четова бе една от първите серии със Скъли.

другият много готин епизод е "Никога вече" който е  във втори сезон и е посветен ИЗЦЯЛО на  Скъли - Мълдер се появява за малок в началото и в края. Скъли имаше едан връзка при която гаджето и имаше една татуировка с жена  на рамото и жената му говореше във ума. жената  - татуировка не търпеше други жени и се опита да убие Скъли..... под татуировката имаше надпис - никога вече....

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 09:40 от Джон Сняг

# 179
  • София
Никълъс Лиа (Крайчек) в 1сезон имаше епизодична роля, като друг герой... някой спомня ли си? Party

Общи условия

Активация на акаунт