Пътеки към щастието/ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon - Тема 3

• 101 586
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
 Hug Hug Hug

Миха, newsm51 newsm51 newsm51

Добре дошли на новите пътекохолички!Момичета,нека ви е забавно и приятни минути в прекрасната ни темичка!  Hug Hug Hug

Снимката е от ноември,но се публикува сега!.

Едно красиво момче

Една хубава двойка.

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 19:08 от Keskinowa

# 76
Тази Анжали много неадекватно се държи

# 77
Кога най-после ще се разбере, че зад всички беди на Анжали стои Шиам и най-вече на бабата да й стане ясно, та да престане да го защитава? Всъщност разбират ли, че стъклата са посипани от Шиам? И защо му беше нужно Анжали да пометне? Голяма жестокост...въобще толкова безсмислени действия, за да раздели Арнав и Куши  ooooh! Само някой тъп индиец може да измисли такова нещо  Mr. Green
Ами бабата така и не разбира какво чудовище е защитавала.Тя изчезва от сериала и от живота на семейство Райзада преди да се разкрият гадориите на Шиям.А те се разкриват,включително посипването на стъклата,по един много зрелищен,по индийски маниер,начин.Всъщност целта на Шиям е Анджали да пометне и да е нещастна,за да може той да се направи на любящ съпруг и така да се смилят и да го върнат в Шантиван,за да я утешава.Иначе като се погледне мащабно върху всички действия на този герой,които освен прекалено жестоки, са и доста нелогични,се стига /поне за мен/до един извод-тоз човек не е добре с главата! Rolling Eyes Определено си има психически проблеми.Лудо влюбен в Куши,чак до маниакалност,но когато се разбра за ролята му в отвличането на Арнав,забрави за тази си любов в опит да спаси собствената си кожа и изкара Куши мръсница и интригантка.Сега пък в желанието си да си върне  лукса и охолството на живота в дома на  Райзада е готов да стигне до нови мерзости.А че е луд най-ясно си пролича в сцената,когато го изобличиха и си призна всичко.Изпадна в някаква ярост и издрънка всичко,пък после се сети,че не трябвало Laughing и взе да хленчи на Анджали.Абе,на места сценарият си куца,особено в това как все му се получават нещата на Шиям Wink,ама ние  не обръщаме много внимание.Защото една сцена с  дългите погледи на Арнав и Куши,в добавка с  Rabba Ve стига,за да забравиш всички недостатъци на филма.

newsm10

# 78
  • Пловдив

rotfImbo Joy Joy Joy Много сладко клипче!Добре се посмях! smile3532

# 79
  • Варна

Да, голям смях  Joy

Благодаря vousetmoi! bouquet

Още едно преведено интервю от мен http://vbox7.com/play:d9ae84e5de

Едни от най-хубави серии тази седмица. С тези извършвани ритуали преди и спомените за тях. Това е една от причините да харесвам този сериал - многобройните знаци на съдбата. Тя от доста време си иска да ги събере, но те докато се усетят.

# 80
Кога най-после ще се разбере, че зад всички беди на Анжали стои Шиам и най-вече на бабата да й стане ясно, та да престане да го защитава? Всъщност разбират ли, че стъклата са посипани от Шиам? И защо му беше нужно Анжали да пометне? Голяма жестокост...въобще толкова безсмислени действия, за да раздели Арнав и Куши  ooooh! Само някой тъп индиец може да измисли такова нещо  Mr. Green
Ами бабата така и не разбира какво чудовище е защитавала.Тя изчезва от сериала и от живота на семейство Райзада преди да се разкрият гадориите на Шиям.А те се разкриват,включително посипването на стъклата,по един много зрелищен,по индийски маниер,начин.Всъщност целта на Шиям е Анджали да пометне и да е нещастна,за да може той да се направи на любящ съпруг и така да се смилят и да го върнат в Шантиван,за да я утешава.Иначе като се погледне мащабно върху всички действия на този герой,които освен прекалено жестоки, са и доста нелогични,се стига /поне за мен/до един извод-тоз човек не е добре с главата! Rolling Eyes Определено си има психически проблеми.Лудо влюбен в Куши,чак до маниакалност,но когато се разбра за ролята му в отвличането на Арнав,забрави за тази си любов в опит да спаси собствената си кожа и изкара Куши мръсница и интригантка.Сега пък в желанието си да си върне  лукса и охолството на живота в дома на  Райзада е готов да стигне до нови мерзости.А че е луд най-ясно си пролича в сцената,когато го изобличиха и си призна всичко.Изпадна в някаква ярост и издрънка всичко,пък после се сети,че не трябвало Laughing и взе да хленчи на Анджали.Абе,на места сценарият си куца,особено в това как все му се получават нещата на Шиям Wink,ама ние  не обръщаме много внимание.Защото една сцена с  дългите погледи на Арнав и Куши,в добавка с  Rabba Ve стига,за да забравиш всички недостатъци на филма.

Simple Smile Hug,в целта си както винаги Hug
След тебе Померанче просто няма смисъл никога да пиша защото толкова добре изразяваш моите мисли ,че няма какво повече да добавя bowuu Hug

# 81
  • Пловдив

След тебе Померанче просто няма смисъл никога да пиша защото толкова добре изразяваш моите мисли ,че няма какво повече да добавя bowuu Hug
Активити  Hug Hug Hug
Много е приятно да открия такова пълно единомислие! thumbsup

# 82
  • Пловдив
Магди  Hug Hug Hug
Голямо благодаря  за превода на клипчетата  с интервютата newsm51
Доста неща научих от тях.За постоянния глад на Барун /ех,да му завиди човек на метаболизма! Laughing/,а също и че двамата с жена му,или поне Пашмин ,не са вегетарианци.То и при такъв апетит като Баруновия не знам дали е възможно да бъде вегетарианец. smile3503

# 83
Благодаря за разясненията  Hug

Тая баба защо въобще я вкараха в сериала?  newsm78 И пак низ от случайности майката на Куши и бабата да не се видят лице в лице на светло  Mr. Green

Здравейте, момичета! Тази баба я докара Шиям, за да му помогне да се върне в имението и за да се провали сватбата на Куши и Арнав. Тогава той не знаеше, че Гарима е онази жена, но го научава после - както казвате вие - всичко му се получава на тоз мръсник. В същност много е дразнеща Анджали, тя нали се среща тайно с него, а отгоре на всичко и обвинява Арнав, че той заради Куши я изоставя... Но както викат руснаците - Любов зла, полюбиш и козла
Относно дубльорите - руснаците писали, че Арнав винаги носи пръстена и по това се отличава с дубльора, но честно казано аз така и не можах да се узверя ...

# 84
  • Пловдив
Кадрите с дубльорите са повечето в по-далечен план,естествено-в гръб или в съвсем близък план,да се вижда само главата и рамото,та едва ли може да се види ръката и евентуално-пръстена на Барун.А и както беше писано в една от предишните теми,мисля,че от Миха,в  един период  пръстенът на Барун го няма на ръката му в около трийсетина серии,което довело до  оживена дискусия между феновете на какво се дължи това.

# 85
Миха, Hug благодаря за клипа с любимата ми песен "Tum Hi Ho".И клипът  е страхотен,и песента-също.Тия дни само тя ми е в главата и непрекъснато си я тананикам  Grinning

И аз много я харесвам, а ако знаеш колко е хубав филма, за който е правена ...... и там историята е страхотна .... изобщо от около две години тотално съм си променила мнението за източното модерно кино.... Покрай тях - турски, пакистански, индийски, корейски разбрах колко ми е форматирано мисленето и отношението към тях. За предразсъдъците няма да говоря. Simple Smile

# 86
  • Пловдив
Миха, Hug благодаря за клипа с любимата ми песен "Tum Hi Ho".И клипът  е страхотен,и песента-също.Тия дни само тя ми е в главата и непрекъснато си я тананикам  Grinning

И аз много я харесвам, а ако знаеш колко е хубав филма, за който е правена ...... и там историята е страхотна .... изобщо от около две години тотално съм си променила мнението за източното модерно кино.... Покрай тях - турски, пакистански, индийски, корейски разбрах колко ми е форматирано мисленето и отношението към тях. За предразсъдъците няма да говоря. Simple Smile
О,да,много си права Peace
А филма съм го гледала,наистина е много хубав.Аз първо гледах клипа с песента "Tum Hi Ho",грабна ме самата песен и ми стана интересно за филма,та после изгледах и него.След това и самата песен придоби друго значение за мен ...

# 87
Здравейте Hug

Миха, благодаря за темата. newsm51

Момичета, бих искала да помоля, ако имате 37 и 38 епизод да ги качите, за да си ги сваля, че ми липсват, а в профилът на Пандолинда са заключени. Praynig Praynig Praynig

# 88
 Hug
Здравейте !
 galka05 -заповядай Simple Smile
Пътеки към щастието - еп.37  http://vbox7.com/play:31d188f36f?pos=src
Пътеки към щастието - еп.38 http://vbox7.com/play:636e31514b?pos=src

# 89
Hug
Здравейте !
 galka05 -заповядай Simple Smile
Пътеки към щастието - еп.37  http://vbox7.com/play:31d188f36f?pos=src
Пътеки към щастието - еп.38 http://vbox7.com/play:636e31514b?pos=src