Отговори
# 570
  • Варна, кв. Аспарухово
И аз домат съм давала с готово пюре и един-два пъти от домашен доматен сок (имах само 2 бутилки, които са без сол и други добавки). Изобщо не го забеляза, че го има нито като вкус, нито после по акитата Simple Smile.
Моят малък мъж не иска намачкана храна и не иска гладко пюре от пасатора. Не знам как да готвя в къщи вече. Купешки пюрета яде едни на съвсем малки парченца на Гербер. Дано от понеделник да хареса кухнята, че вече не знам.

# 571
Нямам време за писане напоследък.Само да кажа за домата,и аз давах в купешко пюре.И намерих от замразените зеленчуци един микс в който има и мааалко домати и него правих домашно и се хареса.

# 572
  • до едно тепе
Домати не съм давала още. Имам си в буркан домашно производство, но ме е страх още да и дам. Купен не бих дала по никое време. И сега, и лятото са пълни с отрови. Нитратите са най-малкия проблем. Работя в агроаптека и знам с какво пръскат и как берат още на другия ден. С мъжа ми не купуваме домати от пазара  почти никога. Той взема само от хора, които познава и знае кога и с какво са пръскани ooooh!
Моята последните няколко дни е много крива на спане. По цели нощи се върти като пумпал. Зъби ли са или нещо се разболява не знам, но е изтощително просто. Адски изтощително при положение,че и батко и вече 6-та седмица не е на градина. Меко казано съм за лудницата вече. Crazy

# 573
  • София
Честита Баба Марта и от нас и Честит 3-ти март! Живи и здрави и горди българи Simple Smile
При нас новото е долното ляво зъбче, което почти се е показало. В съчетание с непрекъснатото желание да пълзи и да се изправя честно казано ме побърква. Но като знам, че това ще е занапред гледам да остана спокойна Crazy Друса се здраво в бънджито и въобще вече си е човече, а не бебе.
Вчера хапна доста добре каша следобяда /към 80 мл./ и мисля лека полека да увеличавам, защото иначе ми се напрягат доста гърдите. Плодово пюре не ще. Вие с каква каша го давате - чиста оризова или с друга?

Дидка, какво бънджи използвате - можеш ли да качиш снимка или да дадеш линк? Simple Smile Доволна ли си, защото аз съм в голяма чуденка и ме съмняват издържливостта и приспособленията, с които се закачва за касата на вратата! Rolling Eyes

# 574
Мария Тереса, нашето не е от бънджитата, които се закачат на врата. Ето това е http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/3542 Много е стабилно и я оставям без страх дори ако трябва да изляза от стаята. На нас ни го дадоха, че иначе е доста скъпо. Доволна съм от него. Ако не ти се дават толкова пари виж в olx примерно. Hug
София не яде готовите зеленчукови пюрета, в които има домати или карфиол. Те са доста кисели, а по мое мнение и на вкус са гадни и затова не настоявам. Засега си ги правя, че то нали и жълтъка трябва да слагам вътре и ми е по лесно да сваря всичко и да го пасирам заедно. Тъй като и при месните няма голямо разнообразия мисля и от тях да правя.

# 575
  • Стара Загора
Честита Баба Марта и от нас и Честит 3-ти март! Живи и здрави и горди българи Simple Smile
При нас новото е долното ляво зъбче, което почти се е показало. В съчетание с непрекъснатото желание да пълзи и да се изправя честно казано ме побърква. Но като знам, че това ще е занапред гледам да остана спокойна Crazy Друса се здраво в бънджито и въобще вече си е човече, а не бебе.
Вчера хапна доста добре каша следобяда /към 80 мл./ и мисля лека полека да увеличавам, защото иначе ми се напрягат доста гърдите. Плодово пюре не ще. Вие с каква каша го давате - чиста оризова или с друга?

Дидка, какво бънджи използвате - можеш ли да качиш снимка или да дадеш линк? Simple Smile Доволна ли си, защото аз съм в голяма чуденка и ме съмняват издържливостта и приспособленията, с които се закачва за касата на вратата! Rolling Eyes
Извинявам се,че се намесвам,но да ти кажа и моето мнение.
Нашето е точно това бънджи:  http://www.pakostnik.com/bg/b-ndzhi-samolet-chipolino-20225    и сме много доволни.Детето си скача и най вече има опора отстрани.Има едни други бънджита те са като гащички,но не съм доволна от него,защото детето не може да пази равновесие.И другото,което е много важно гледай щипката колко се отваря,защото нашата каса е по широка и първото бънджи което взехме не стана на нашата каса.А доколкото за здравината,здраво е аз оставям малката в бънджито и докато си скача през това време забърквам нещо в тенджарата. Simple Smile А до колкото до цената аз не го купих за толкова, не знам някъде по магазините може да го има по евтино. Simple Smile Не се колебай ще се родиш,поне аз съм така.Успех! Peace

# 576
  • Стара Загора

Извинявам се,че се намесвам,но да ти кажа и моето мнение.
Нашето е точно това бънджи:  http://www.pakostnik.com/bg/b-ndzhi-samolet-chipolino-20225    и сме много доволни.Детето си скача и най вече има опора отстрани.Има едни други бънджита те са като гащички,но не съм доволна от него,защото детето не може да пази равновесие.И другото,което е много важно гледай щипката колко се отваря,защото нашата каса е по широка и първото бънджи което взехме не стана на нашата каса.А доколкото за здравината,здраво е аз оставям малката в бънджито и докато си скача през това време забърквам нещо в тенджарата. Simple Smile А до колкото до цената аз не го купих за толкова, не знам някъде по магазините може да го има по евтино. Simple Smile Не се колебай ще се родиш,поне аз съм така.Успех! Peace

Абе защо така ми се получи сайтът?

# 577
Как ти се получава сайта?

# 578
  • Стара Загора

Ами не може да се чукне на него. Rolling Eyes

# 579
  • София
Благодаря Ви за бързите отговори момичета! bouquet Просто сме в голяма чуденка и доста ще оглеждаме преди да вземем! Peace

# 580

Аз нямам такъв проблем. Да не е от твоя компютър или тел нещо?

# 581
  • Стара Загора

Аз нямам такъв проблем. Да не е от твоя компютър или тел нещо?

Може,  компютъра нещо да ми прави проблем. Rolling Eyes

# 582
  • до едно тепе
Като публикуваш линк си има едно бутонче вмъкни връзка. Ползваш ли го newsm78
И моля те не копирай така километрични постове. Не е необходимо. По лесно е просто да се обърнеш към някого на име. Така с копираните постове става доста тегаво за четене,а и мисля че темата се изписва по-бързо. Peace
По темата с пюретата. Намерих едни заготовки на пилешко и телешко в ДМ. Днес пробвахме да се захраним с телешко. Сварих морков,грах и картофче, пасирах и накрая добавих 2-3 лъжички от готовото телешко. Лапна 3-4 лъжици с кеф и стисна устата. Редовния номер Crazy

# 583
Телешко съм давала от пюретата на Гербер, харесва се.
Домат също от купени, но сега от ДК слагат в някой пюрета.
По въпроса за бънджито, според мен ако имате от къде да вземете първо за проба и после да се копува. Моят малчо въобще не иска да го слагам там.

# 584
Домати давам от консерва аз. Няколко кубчета за аромат както се казва. Телешко имам домашно сварено пасирана на кубчета замразено и ми пълни цялата камера, но педи още не ми дава зелена светлина!
Иначе ние сме с обувки вече и се водим за ръце чат пат. Навън се хваща за пейка и може да стои с часове така, много е смешен.

Общи условия

Активация на акаунт