Днес, за малко да си окъпя лаптопа с чай ( пия чай и ви чета и здраво се хиля.)
Иначе си имал приятелка от градината, ама много говорела и все му се карала. Брей, мъжете му с мъже. Общо взето с него е много весело. Всеки път ме разсмива. Днес реши, че ще му пробода езика със сондата и поиска да му сложа лекарството с дървена клечка. Може би си мислеше, че в кабинета нямам "дървени инструменти" Да, ама не. Той просто не е познал. За едни алергологични проби ползвам клечки за зъби, та съм обзаведена и с дървени "инструменти" Нямаше на къде, даде ми да му сложа арсена...После имах една пациентка, която лекувам вече 30 години и винаги ме е изненадвала с претенциите си, относно избора на произведения на стоматологичното изкуство. Най-обикновена женица, от едно село до София, но винаги си е избирала най-скъпите пломби, после най-скъпите корони и мостове, а сега иска най-скъпите протези. Тази жена, все едно живее и работи, за да си слага скъпотии в устата. Опитвам се да ѝ предложа нещо по-евтино, но тя е непреклонна. До сега не ми е искала само да ѝ инкрустирам камъче на преден централен резец. Щото и такива пациенти има 
Права е Сад Уоман, вземи си едно кану и смело напред. Ако това не ти харесва, вземи надувна лодка и спасителен пояс. Все някак си ще преплуваш. Как е дзверът? 

После и да го връщаш пак този цвят, не става...

- не признаваше други панталони.
. Шегата настрана, но тези падания никак не са безопасни и колко народ се оказа в травматологията заради поледиците.

Да се оправим всички вкъщи и ще организирам една екскурзийка до столицата... Малката сигурно няма да я взимаме, че обедния сън за нея си е задължителен, но на баткото съм обещала, да го заведем в Музейко
Винаги ми е било чудно как работи тази система. Но ММ ми е казал да не се бъркам във военните работи
. Но пък мога да си ги обсъждам с вас.
Реших, че ще си лягам и хайде пак да надникна в темата. И какво да видя? ТРЪСТИКОВА, МЪНИЧЕТО и ЛУННО ЦВЕТЕ се явили на вечерна проверка.
. Абе добре, че ми се размина.

Ще трябва лаптоп да ти купувам 

С малкото ми дете сме на вълна редене на пъзели, много и е интересно, като се прибере от детска и започва да си търси пъзелите и така може да откара 1, 2 часа.

Препоръчани теми