Съпруги на военнослужещи - 16

• 60 861
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Момичета едно бързо питане в военна болница има ли алерголог и ако да мога ли да заведа малката и каква е процедурата?

# 586
Здравейте, не знам къде се губи този белтък,нямам отоци, нямам албумин в урината,хемоглобина ми е малко нисък,но пия хапчета,кръвното ми сега е нормално в редки случаи се вдига до 140/80,но много рядко.В девети месец влизам след 4 дни.Утре ще ходя на нефролог да ми видят бъбреците,а за лежане е малко трудно трябва да ходя поне до края на март на лекции,но ако се наложи ще спра да ходя,а като родя ще наваксвам.

# 587
  • Пловдив
Привет и от мен Hug
От снощи дребната е с висока температура Rolling Eyes Няма зачервено гърло, не я боли нищо (поне така казва), апетит си има, контактна и весела е... и с температура 39,6 - 40,1 градуса ooooh!
Към 4  нещо беше, не издържах и ѝ дадох доза Ефералган... До към 10:00 беше ОК и после пак - 40 градуса Sad
За капак - утре и двамата бяхме на работа... Добре, че се съгласиха на ММ да му пуснат компенсация. Засега болничния отпада, дано се оправи и не се стига до нещо по-сериозно...
Ще я видим и в сряда как е и ако поддържа отново такава температура, ще ходим до поликлиниката Sad
Мисля си аз, нали миналата седмица и поставиха последния Пентаксим - може и от това да е newsm78 Дни пи-то ѝ ни предупреди, че при по-големите дечица температурата е почти сигурна...
По живьом, у видим, както казват братушките...

Снощи заредих хлебопекарната с рецепта за безглутенов хляб hahaha За показване резултата не става, но пък е вкусен Simple Smile Ще се опитам да вербуват и останалите вкъщи  Whistling (особено тези под и около метър, които са) hahaha

Отивам сега, да се позавъртя из КПП-то, докато спи зверчето

# 588
  • Пловдив
Мъниче, случайно в градинката да имат шарка?

# 589
Момичета едно бързо питане в военна болница има ли алерголог и ако да мога ли да заведа малката и каква е процедурата?

Има алерголог ,ама няма детски алерголог. Ще ти кажа какъв е реда ,но на тази възраст по - добре детски специалист.

Мъниче, втори ден с 40 градуса и не я видял лекар? Shocked

# 590
  • Пловдив
Нямат Sad
от почти 2 години се опитвам, да я заразя с Варицела, за да я изкара, докато е малка и не се заразява #Crazy

Кативита, тя е като мен в това отношение - от най-малкото вдига висока температура. Ако до третия ден я поддържа - лекар. Обикновено всичко отшумява Peace...което пък е плюса на високата температура Simple Smile - организма се преборва сам, без химия

# 591
Радинка, аз лично дълго време страдах от алергии и то преди 5-6 години, във военна болница ми правиха мн тестове и изследвания и накрая не откриха от какво е, поне тестовете не дадоха резултат. Доктора каза или е от въздуха, или от нерви и ме изпрати по живо по здраво да си ходя. Не мога да кажа, че не ми обърнаха внимание(напротив), но явно просто алергията е била по- специфична, не знам. Проблемите си останаха докато, една позната не ме изпрати при хомеопат, не разбрах от какво беше алергията и при него, но с едни капчици всичко си дойде на мястото и вече години наред не съм се сетила за алергията си.

# 592
Е ,да де ...ама 40 градуса. ...Не е шега.....37-38 някакси  мога да разбера. ...но всеки си знае и познава детето най - добре. ...

# 593
 Мда, и моето дете е карало поне 4 пъти така по 5 дни висока Т и нищо друго...

Бързо да оздравяват болните...Зарината съм с бумаги и не мога да дигна глава...

Успешна седмица  bouquet

# 594
  • Пловдив
По отношение на температурата, аз съм с по-различно мнение от общоприетото - според мен е много неправилно схващането, че температурата трябва да се сваля Whistling
Това е начин на тялото, да се справи сам... От нас се иска просто контрол на положението Peace Доста нерви изхабих, докато убедя и ММ в това, но вече и той е на моето мнение Simple Smile
Вкъщи си е същото положение - температура 39+ и весело и жизнено дете newsm78 Апетита нещо и намаля, обаче - за вечеря хапна наполовина от това, което изяжда по принцип newsm78

Проверих ви - зависи сте Hug
Отивам сега да пообиколя тук там и после - и аз в леглото

# 595
ДОБРО УТРО!

dundi73 всички неща съм ги видяла в нета, но са малко променени.
Скрит текст:

http://vbox7.com/play:m3b5163c70&p=playlist&id=1687435&order=date
http://vbox7.com/play:c442205b66&p=playlist&id=1785298&order=date - това също съм го правила
Покажи й снимките и тя ще разбере как да ги направи. Аз не мога да рисувам и правя всичко с шаблон, но дет. и нач. учители могат.
патенце-то според мен е много важно да се движи. 6 ч. след операцията станах с помощ да отида до ВЦ-то, а след 12 ч. обикалях отделението. Бях на 24 г., отслабнала 10 кг. за по-малко от 20 дни, без да ме боли никъде, не изпитвах нужда от храна и вода и връщах всичко, което приема през устата. Не знам какво са видели лекарите, но твърдяха, че за първи път виждат такова нещо.  Hug днес ще е по-добре ТМ.
dimitrova8002  Hug
sweet_maniche как сте с Т? Варицела не съм лепвала, но с всяка изминала година имам все по-малко желание.

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 08:07 от СГГ

# 596
  • Пловдив
СГГ, мерси за кафето и за картинките.
Ще ги покажа. За тази година вече пролетната украса им е готова, но за догодина, могат да измислят нещо.
И варицела на "дърти" години се кара много тежко. По-добре докато децата са малки. Моят дзвер я изкара много леко.

Мъниче, благодарско за шапката. Да нацелуваш малкия бонбон. Много е сладък.  Hug И най-малкото мъниче да се оправя вече. Или да отивате при чичо/леля доктор да види какво става с детенцето.

За алергии знам, че пролетта не е подходящ сезон за изследвания. Вече има много нацъфтели дървета и храсти и във въздуха летят всякакви полени, които са дразнители и тестовете няма да дадат точен резултат.

Да се захващам за работа. Доста си е студено тази сутрин. Добре че при нас поне вятър няма.
А най-ниските склонове на Родопите пак са покрити със сняг. 

# 597
Добро утро!
СГГ, благодаря за кафенцето! Как е Светли?
Мъниче, свалихте ли температурата? И аз уж знам, че така организмът се бори с инфекциите, но все ме е страх да го оставя и все давам по нещо за сваляне. Не че се случва често де, но все пак.
Радинка, твоите хора оправиха ли се? То в това нестабилното време вирусите вилнеят на воля...
Кати, оздравя ли юначето?
Патенце, бързо възстановяване на твоето момче пожелавам! Ти как си? Момченце чакаме значи  Simple Smile Дано всичко да е наред и да ни зарадваш когато му дойде времето с едно прекрасно здраво малко патенце  Heart Eyes
Но първо чакаме радостните вести от Димитрова след месец. Бързо мина времето сякаш. Като че ли вчера беше, когато ни зарадва, че си бременна и ето, излизаш на финалната права. Почивай колкото можеш, пази се, не остана Hug И пиши как е минал прегледа при нефролога.
Спирам и скачам в тръстиката, че пак докато се обърна и ще стане обяд. Приятен ден на всички! Тук в Пловдив грее слънчице!

# 598
Да дам и аз бърз отчет : ММ вече се движи и става самостоятелно, сега вече не го свърта в болницата, обаче ще го по държат още няколко дни там. Аз съм като линейка, сутрин и вечер съм там, а през останалото време готвя пюрета. Поне вече съм на тренирана за бебето, надявам се да го пуснат утре или вдругиден поне да ми спестят пътуването.

# 599
Патенце, напълно те разбирам. И аз бях така, когато ММ беше в болница в края на миналата година. Само че моето разписание беше малко по-различно. До вечерта на работа в центъра, после тичах да прибирам детето от училище или тренировка /живеем в един от кварталите на Пловдив/ и после двамата с детето тичахме обратно до болницата, отново в центъра. Това всичкото с градски транспорт в час пик /не съм шофьор/  Simple Smile Много беше забавно и се радвам, че не продължи дълго  Simple Smile Дано бързо да изпишат момчето ти и да си го гледаш вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт